Hirdetés
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Rapid triggeres, analóg főgombokat kap a Logitech legfrissebb egere
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- Multifunkciós segédkijelzőt villantott a Lian Li
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GSPLR
senior tag
Sziasztok!
P7-L10V100R001C02B129
Ez jött kb másfél hete a Vodafone-tól. Azóta tesztelem, van már egy kis listám mi a különbség az előzőhöz képest. A lebegő gombot most nyúzom, 48 órát szánok rá, hogy kiderüljön javították-e. Egy-két érdekességet is rejt ez a frissítés, jól sikerült szerintem, bár az előzővel sem volt problémám (lebegő gombot eddig se használtam).
Frissíteni én ismét úgy frissítettem, ahogy mindig. Feldobta, rányomtam hogy online frissítés és annyi. Persze ehhez nem árt egy normálisabb wifi. Nekem még nem volt gond ezzel a módszerrel.
Korábban olvastam itt (azt hiszem) és megtudom erősíteni, hogy az MX player alatt semmiféle hang nincs semminek. Próbánál vettem észre, adtam neki egy esélyt és sok ponton megbukott nálam, így marad a jól bevált VLC for Android.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro 256GB gyári független hibátlan 2026.09. 22. Apple jótállás
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest