Hirdetés
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
Hello.
Valaki meg tudja mondani a P7es 3.5mm es jack aljzat lábkiosztását?
kerestem össze vissza és mindre csak ugyan azt adja.(szabványt) De szerintem ez nem jó.Egy régebbi autórádiót alakítottam át, amin nincs aux bemenet. Így közvetlen az erősítőjére megy a jel egy jack aljzaton keresztül.
MP3 lejátszók hibátlanul szólnak, de a telefonnál elmegy a hang, olyan mintha egy teremből szólna, de se mély se emberi hang, mintha nem énekelnének a zenében.(Másik telóval pl:samsung még nem próbáltam.)
Lényeg, hogy az erősítő bekötése jó, viszont a teló jack aljzata mivel 4 lábő és a erősítő ami 3 lábú össze veszik a mikrofon miatt.Ha az "N7 player" lejátszóban eltolom a balanszot bal vagy jobb iárnyba akkor szól, de mono-ban. Egyik vagy a másik oldal hangja, ami kimegy mind a két oldalra... érdekes.
Mintha teljesen más lábkiosztása lenne a p7 nek, mint a "szabvány"
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- PS Plus előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest