-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
Cunaja #18509 üzenetére
egyenlöre még csak wifin használátam, de eddig amit akartam az megy és a üzenetküldő alkalmazásokról is most egyből jön értesités, legalább is wifin.
Majd ha valaki ráér akkor elmagyarázhatná, hogy a jogosultság kezelőben és a védett alkalmazásoknál, mit hogyan érdems állitani, mert ha most például a facebooknál a helyadatokhoz kér jogosutságot és visszautasitom, akor vagy minden alkalommal amikor megynitom kapok róla egy értesitést, még akkor is ha be van pipálva, hogy jegyezze meg.
Nem nagyon értem, hogyha valami funkciót letiltok az hogyan befolyásolja a müködését a proginak , de azt sem akarom, hogy minden dolgot naplózzon és amiatt menjen feleslegesen a progi a háttérbe
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Elektromos autók - motorok
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- BestBuy ruhás topik
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest