- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Te mostanában vetted, azt nézted már, hogy független -e? Én még úgy kaptam, de az júniusi vásárlás. Korai szakaszban ez még elég jellemző.
DxxD25:
Direkt egy összefoglalót tettem be, mert én már annyiszor hasonlítgattam más készülékekhez, hogy nem szeretném, ha valaki ezért megkövezne.Inkább tegye meg helyettem más, ahogy elég korrekten le is írták.
Az EMUI mondhatni szélsőséges felület abban az értelemben, hogy nincs menüje. Szerintem egy nagyon jól kezelhető OS a 2.3 is, de azt is megértem, ha valaki ezzel nehezebben tud azonosulni. Bár ha tippelnem kellene, akkor szerintem ez egyre jellemzőbb lesz. iOS után meg aztán főleg szokható, szerintem. Persze minden további nélkül el lehet látni launcher -rel, ami a stabilitását nem befolyásolja, de jól érdemes választani, mert a legtöbb zabálja az akksit. Szerintem erre is van bőven lehetőség, választék.
EMUI 3 nekem is nagyon tetszik, viszont néhány helyen elveszti majd a markáns megjelenését a 2.3, amit én mindig is szerettem, szóval majd meglátjuk mennyire tudok vele azonosulni. A tájékoztató szerint október végétől várható november végig az első körben a P7 -re.
Android L szerintem várható, de az hogy mikor, azt nem tudom. Hallottam olyan pletykákat, hogy kevesebbet foglal a tárhelyből és memóriából. Majd meglátjuk, mert már ennek az ellenkezőjét is olvastam. Én azt mondom, hogy 2015 első félévében várható, ami elég tág fogalom, de ennél pontosabbról én sem tudok.
Az akksi üzemideje az benne volt a leírásban. Átlagban 1,5 - 2,5 napot bír. Nálam ez inkább egy nap, de én munkára használom, amiben nagyon sok net, GPS és beszélgetés van.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest