-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jozsó
tag
Kicsit furcsa ezt a kérdést pont ebben a topicban feltenni, hiszen, akik itt vannak azok jórészt vmi komoly optimálás után vették meg a telefont, tehát nyilván elégedettek vele. És mivel sok pénzt fizettek érte a hibáit meg hajlamosak elnézni. Vagyis kevéssé valószínű, hogy a legobjektívebb választ a kérdésre pont itt kapod.
Namost szerintem:
- Az ára a hasonló tudású készülékekhez viszonyítva jó
- A közvetlen versenytársaihos képest (ezek szerintem az LG G2 és Nexus 5) óriási előny az sd kártyával való bővíthetőség.
- Mindenképpen talán kicsit egyedibb mint a többség, és szép
A többi paraméter olyan, amilyennek egy ilyen telefonnak lennie kell: full hd, 4 processzor, 2 giga ram, lte.Ami engem zavar, azt már írtam korábban is:
- Az üveg hátlap csodaszép, de nem célszerű
- Szerintem illene az "ac"-s wifit támogatni és/vagy az 5 GHz-et az "n"-esből
- Nekem a gyári Emui felület nem tetszik, ezért lecseréltem a launchert
- Zavar, hogy az aksi nem távolítható el, bár az, hogy két év garancia van rá valamennyire megnyugtató.
- Hamár ennyire zárt a készülék lehetne legalább hivatalosan cseppálló (netán vízálló).De ezek apróságok. Jelenleg is azt mondom, hogy pl. a Telenornál (ott van előfizetésem) ez az optimum ebben a kategóriában.
Nagyon sokat gondolkodtam kínai telefonon, de végül úgy láttam, hogy kisebb-nagyobb probléma mindig van, és kínából azt elég nehéz megoldani. Itt a családban vittem már szerelőhöz Samsung, Huawei, Overmax készüléket. Feleségemnek még sonyericsson van, az sem tökéletes. Vagyis ezek a cuccok alkalmanként elromlanak, ami azt jelenti, hogy a hazai garancia nagyon fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 128 gigás / 100% aksi / Ultramarin / Apple garanciás / Független
- új, makulátlan iPhone 16 Pro Max 256GB natúr titán, független, 3 év garancia
- iPhone 14 Pro, 128 GB, kártyafüggetlen, számlával
- Eladó iPhone 12 Pro Max 128 GB Kártyafüggetlen 100% akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest