Hirdetés
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
Egy kis helyzetjelentés. Cunaja-féle rom, kb. 1 órával ezelőtt olyan szinten fagyott a halálba youtube videó közben, hogy semmit nem tudok csinálni vele. Konkrétan agyhalott (illetve valamit biztosan csinál mert melegszik) a kijelző meg van merevedve, mutatja a képet, de semmi életjel. Bármit csinálok vele, töltőre dugom, gépre dugom, gombokat nyomogatom, semmi. Mikor gépre dugom, az nem látja. Semmi különöset nem csináltam a telefonnal, 720p youtube videó ment rajta, és bele akartam tekerni, ekkor halt le.
2 napja van rajta a rom, eddig ment, néhány bugtól eltekintve használható volt, és érezhetően simább mint a KitKat. De most valami miatt nagyon mély kómába zuhant, és csak remélem hogy lesz még belőle telefon. Úgy néz ki semmit nem tudok kezdeni vele, meg kell várnom míg totál lemerül. A bajom az, hogy nemsokára el kellene mennem itthonról, a telefon viszont 95%-on volt, szóval pár órát várhatok míg meghal, másik telefonom meg nincs
Ezek után jó eséllyel menni fog vissza a KK, mert bár ez a rom kicsit gördülékenyebb de a KK-val ilyen bajom sosem volt, egyszer nem fagyott, nem indult újra.
Illetve tegnap még olyat tapasztaltam, hogy az MX player (amit azelőtt a legkissebb probléma nélkül használtam) olyanokat csinált, hogy lejátszás közben néha elhalkult, vagy teljesen megállt. Miután feloldottam a képernyőt, alig akart reagálni, totál belassult, majd force close. Elindítottam megint, ment egy darabig, majd mikor bele akartam tekerni egy számba (2 óra hosszú mix) akkor nagyon lassan reagált, akadozott. Az KK-n hibátlanul ment. Furcsak hogy MX playernél is meg Youtube-nál is akkor jöttek a gondok, mikor pele akartam pörgetni...Csak azért írom le, hogy akik a jövőben próbálkoznak vele, tudják hogy ilyen is előfordulhat ezzel a rommal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Hobby elektronika
- Egér probléma
- VGA kibeszélő offtopik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude 5511 - i7-10850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- PNY Quadro P600
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest