Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• forgonati

őstag

Egy kis helyzetjelentés. Cunaja-féle rom, kb. 1 órával ezelőtt olyan szinten fagyott a halálba youtube videó közben, hogy semmit nem tudok csinálni vele. Konkrétan agyhalott (illetve valamit biztosan csinál mert melegszik) a kijelző meg van merevedve, mutatja a képet, de semmi életjel. Bármit csinálok vele, töltőre dugom, gépre dugom, gombokat nyomogatom, semmi. Mikor gépre dugom, az nem látja. Semmi különöset nem csináltam a telefonnal, 720p youtube videó ment rajta, és bele akartam tekerni, ekkor halt le.
    2 napja van rajta a rom, eddig ment, néhány bugtól eltekintve használható volt, és érezhetően simább mint a KitKat. De most valami miatt nagyon mély kómába zuhant, és csak remélem hogy lesz még belőle telefon. Úgy néz ki semmit nem tudok kezdeni vele, meg kell várnom míg totál lemerül. A bajom az, hogy nemsokára el kellene mennem itthonról, a telefon viszont 95%-on volt, szóval pár órát várhatok míg meghal, másik telefonom meg nincs :W
    Ezek után jó eséllyel menni fog vissza a KK, mert bár ez a rom kicsit gördülékenyebb de a KK-val ilyen bajom sosem volt, egyszer nem fagyott, nem indult újra.
    Illetve tegnap még olyat tapasztaltam, hogy az MX player (amit azelőtt a legkissebb probléma nélkül használtam) olyanokat csinált, hogy lejátszás közben néha elhalkult, vagy teljesen megállt. Miután feloldottam a képernyőt, alig akart reagálni, totál belassult, majd force close. Elindítottam megint, ment egy darabig, majd mikor bele akartam tekerni egy számba (2 óra hosszú mix) akkor nagyon lassan reagált, akadozott. Az KK-n hibátlanul ment. Furcsak hogy MX playernél is meg Youtube-nál is akkor jöttek a gondok, mikor pele akartam pörgetni...

Csak azért írom le, hogy akik a jövőben próbálkoznak vele, tudják hogy ilyen is előfordulhat ezzel a rommal.

Új hozzászólás Aktív témák