- Hobby elektronika
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Hővezető paszták
- Miért fontos a regisztráció előtt elolvasni a feltételeket
- Steam Deck
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmaattee90
tag
válasz
zaurac #23195 üzenetére
Elvileg ez az utolsó CM11 rom, mert jön a CM12 és nem akarja tovább ezt a verziót fejleszteni. Érdekes lehet hogy az utolsó update egy custom kernellel jött ki, eddig a gyárit erőltette minden HW rom készítő. Én a Sonynál használtam a saját romomnál custom kernelt ahol kb 2x jobb lett a telefon mint a stocknál. Lehet hogy a későbbi fejlesztésekben elérhetjük hogy érezhető legyen a 2GB RAM és 4 magos proci, mert eddig nem épp olyan az attitűd
én most jelenleg egy custom 708at használok ami az eddigi legjobbnak bizonyul mind teljesítményben és akksi időben is. CM novemberi verzióját simán üti, és nekem a design is jobban bejön mint a CM theme.
-
Zlika
aktív tag
válasz
zaurac #23195 üzenetére
Nagyon jó kis tab szerintem.Gyors, szép hd ips kijelzője van, az akksi folyamatos!!! nyúzás mellett is 5-7 órán át bírja.Nekem nem kicsi a 7" de pl bátyám pont azért cserélte le ezt egy memo pad 8-ra mert ő sokat olvas rajta és neki ez kicsinek bizonyult.De valami olyasmit mondott hogy nem is igazán a képernyő volt kicsi hanem zoom nélkül maguk a betűk.És egy 8"-os cuccnál ugye adott pixel mennyiség nagyobb területen azt eredményezi hogy nagyobbnak látszik a tartalom.Meg ugye nem mellesleg ez black friday alkalmával lett vásárolva 20e-ért.Az meg úgy nagyon best buy.De szerintem a 24-27e sem sok érte. Többiek
ocs az offért, hátha mást is érdekel a tab téma!
Jha még annyi hogy sztem már csak azért is érdemes befektetni mert együtt a teló meg a tábla rendesen kitolják egymás üzemidejét ha felváltva nyomkodod őket... -
Zlika
aktív tag
válasz
zaurac #23189 üzenetére
Na most hirtelen meg nem mondom hogy nekem melyik TWRP van pontosan de soha nem volt vele bajom.Tény hogy nem is a toolkit-es van fent, mint mondtam külön .img file-ból telepítettem adb-vel.
Akkor ha majd minden info/link stb. összejött, rendszerezem és megkérjük TomWexx kollégát hogy pattintsa bele az első hsz-be. -
djnyakesz
aktív tag
-
wasp1981
csendes tag
válasz
zaurac #22880 üzenetére
Tényleg gyorsan merül
Még tesztelgetem pár napig, hátha javul a helyzet, de ha nem akkor visszarakok egy másikat. Ha erre kerül a sor, lehet kérek majd egy kis segítséget (még sosem csináltam ilyet, nőból vagyok, bár nem szőkéből, de nem szeretném el...ni a kedvenc kis P6omat)
-
galbi1972
tag
válasz
zaurac #22819 üzenetére
Köszi. Volt már fent nekem is kinai rom, ment is rendesen,nem volt vele gond,sőt... Ezzel állítottam vissza EU-ra amit ide belinkeltél. Akkor lett csak kukás a telefonom, mikor P6 U00-ás romot tettem fel. De ezt szerintem érdemes lenne a téma összefoglalóba is beírni, mert most sem egyértelmű..... Akkor viszont várok az originál emui 3.0-ra
-
mmaattee90
tag
válasz
zaurac #22684 üzenetére
Eléggé hiányos, most raktam fel, hiányzik belőle pár kínai app, de azért néhányat beletettek. Viszont gyors nagyon tényleg, és érdekes h ezt nem twrpvel kell feltenni hanem sima dload és úgy local update vagy 3 gombossal is fellehet. Remélem egyszer tényleg kijön egy international emui 3.0, mondjuk még ebben az évben
-
Simtu
senior tag
-
Pickit3
aktív tag
válasz
zaurac #22508 üzenetére
Nem rossz, mert 511 alatt 2másodperc múlva talált jelet. De jb-nél 1,5órát vártam, de utánna ráuntam várni, mert nem talált jelet.(Nem ellenőriztem ilyen spéci programokklal, mert ahhoz nem értek finoman szólva
) Én már csak azzal foglalkozok, hogy milyen rommal adjam el. És csak remélem hogy nem kell agyon mókolni a Honor 6-ot.
-
-
TomWexX
addikt
válasz
zaurac #22224 üzenetére
Gyári recovery visszaállítása!
Forrás innen...
Legközelebb használd a keresőt! -
mmaattee90
tag
válasz
zaurac #22210 üzenetére
hibát ír ki? nekem azért volt bootloop mert kiírta h nem is telepítettem semmilyen OS-t rá és tök üres a telefon
azért akarok 521-et, mert bármilyen jó is a ROM, nekem ugyanúgy merül mint a B635. de szerintem ez telóhiba, mert másik p6-omon meg az tökéletesen megy(mármint a b635, nem merül meg semmi baja) a mostani telómnál a legjobb eddig a b114 volt, de én kitkat-et akarok rá
-
ctibor
senior tag
válasz
zaurac #22191 üzenetére
Én véletlenül beszélek spanyolul. Szóval szabad, de tartalmilag hű fordításban:
Instalación: - Telepítés
copiar la rom a la tarjeta sd - másold a ROM-ot az SD-kártyára
Instalar el Recovery TWRP - telepítsd a TWRP recovery-t
reinicar en recovery - indítsd újra a recovery-t (ezt nemigen értem, de ez van ideírva...)
hacer wipe [system, data, dalvik-cache, cache, custom storage] - alkalmazz törlést (system, data, dalvik cache, cache, custom storage)
Instalar la Rom - telepítsd a ROM-ot
Instalar el Fix de la SD - telepítsd az SD-kártya fix (javító) fájlt
Disfrutarla! - élvezd az új ROM-ot! -
forgonati
őstag
válasz
zaurac #22048 üzenetére
Köszönöm! Viszont nekem B132-vel is melegszik a telefon, nem vettem észre nagy különbséget, így szerintem visszamegyek B634-re.
Más. Megjött ma a védőfólia a hátlapra. Ráraktam, viszont a szélein kissé elválik, mivel nem tökéletesen egyenes ez a vékony alu hátlap. Ez így nem frankó, szerintem 1 hét után a fólia alá fog tapadni a kosz a szélein, és ronda lesz... Másnak esetleg nincs ilyen gondja? Lehet valami extrém vékony fólia kellene ami nagyon hajlékony és le tudja követni a hátlap egyenetlenségeit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest