- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arminlok
senior tag
Gyári tokról annyit, hogy a tegnapi fishing on orfű egyik koncertjén megprobáltam fotozni aminek eredménye az lett, hogy 2és fél méter magasrol esett le a betonra. Megtalálni se volt könnyü de meglett kijelzövel lefelé egy karcolás sincs rajta. Jó ez tulzás volt, van egypár mikrokarc a kijelzön de azért örülök h ennyivel meguszta.
-
TomWexX
addikt
válasz
v1kt0hr #18198 üzenetére
Ismét olyan kérdéseket tettél fel, amiket már megválaszoltak. Ennyire nehezedre esik visszaolvasni pár oldalt? A múltkor azt írtad hogy nem áll módodban visszaolvasni... Ez elég rossz hozzáállás.
Navisáv xposed + valamilyen modullal módosítható, merülés ellen Greenify, root van! -
v1kt0hr
tag
hali!
b510ben valahogy meg lehet oldani hogy átlátszó legyen és vékonyabb az alsó 3 navigációs gomb?google play szolgáltatások mi a francert zabalnak ennyire? hogy tudom a problémát megoldani h nem meritsek ennyire a telot?
illetve ki melyik témát használja kitkaton? jöhetne pár frankó link
rootolás megoldodott már kk-n? van rá valami értelmes opció? -
racerx
őstag
Az mitől van , hogy az ikonjaim (szinte mind, kivéve párat - tárcsázó, névjegyzék, titanium backup) vastag szürkésfehér keretben vannak? Az xposed csinálhatja? Valami rémlik hogy volt valami ilyesmi vele. Jah, és a stílust se tudom változtatni, mindig ua. marad.
-
rone003
tag
Úgy döntöttem a leírt tapasztalatok után, hogy maradok 4.2-nél nem teszem fel a Kk-t. Ahogy felajánlotta a frissítést leszedtem, de nem telepítettem, hátha nem az online frissítés a legjobb. Utólag jól döntöttem. De mindig feldobja hogy van frissítés pedig letiltottam az értesítést. Mit kéne csinálnom? Hova tölti? Dload mappát nem találtam?
-
v1kt0hr
tag
válasz
icemad #18189 üzenetére
igen, most szépen beindul ha ujrainditom
sry a sok spam kommentért, csak kicsit beszartam
to sum it up: feltettem 3gombossal a b510-et, szénnépakoltam alkalmazásokkal, majd nem indult be amikor ujrainditottam, de magátol megjavult a probléma, csináltam egy gyári visszaállitást, aminél igencsak nehézkesen akart beindulni, de most miután bekapcsolt ujrainditottam és flottul ment.köszönöm a segítségetek!
-
icemad
nagyúr
-
icemad
nagyúr
válasz
v1kt0hr #18181 üzenetére
Szopóroller. ITT leírtam neked mit kell csinálni.
A lényeg: Ha elindult a 4.4, utána csinálj egy gyári beállítások visszaállítását is, akkor nem lesz gond.
Gondolom ezt nem tetted meg. Szóval kezdheted elölről, 3 gombossal telepítés, elindul a 4.4 rendszer. Itt ne szórakozz a beállításokkal, csak csinálj egy gyári beállítások visszaállítását. Ha ez megvan, akkor már nem lesz ilyen gondod újraindításnál... -
v1kt0hr
tag
kitkat update után most kikapcsoltam a telefont és bekapcsoltam, de 10perce a huawei logonál áll és alul ki van irva hogy powered by android, mit csináljak vele, vagy mi történt?
-
v1kt0hr
tag
sikeresen feltettem a KK-t, minden flottul ment. a kérdésem az lenne hogy tudtok-e valami menő/szép/letisztult témát hozzá? (ha már ennyire iOS 7 copy az egész, akkor olyasmi se lenne rossz)
-
NagyAnd_82
csendes tag
Nos én a KK után vissza tettem a B125-öt, és láss csodád tegnap délelőtt óta nem kellett még töltenem a telefonom. (pedig aztán minden appot újra fel kellett telepítenem és újra beállítgattam mindent, és még messengerezek is vele) valamint éjszakára se volt kikapcsolva a wifi.
Most fogom rátenni tölteni mert már csak 17%-on van. -
mati12
senior tag
válasz
TomWexX #18143 üzenetére
Az Xiaomi magyarországi webshopjából rendeltem fekete 16 Gb-os készülék,109.000 forint volt.De szerintem a jelenlegi készletből ez volt az utolsó mert a rendelésem után egy órával módosították előrendelhetőre a státuszát és az árát levitték 99.000 forintra.
Amúgy azért döntöttem a 16 Gb-os készülék mellett mert ez volt jelenleg készleten és nem akartam még heteket várni, plusz ez volt fekete színben amilyet mindenképp szerettem volna.Mivel nem vagyok nagy média fogyasztó,sem zene hallgatásra sem videózásra nem szoktam használni a készülékeimet ezért azt gondolom bőven elég lesz ez a tárhely nekem.
-
-
v1kt0hr
tag
válasz
marilllyo #18163 üzenetére
ha jól értelemezem, akkor annyi összvisz a dolgom, hogy 3 gombossal ráteszem ezt:
Huawei Ascend P6: Android 4.2.2, Emotion_UI 1.6, V100R001C00B132 Northeast_Europe_Channel
Descarca aceasta versiune a sistemului de operare:
Versiune Soft: B132
Operator: fara operator
Versiune Android: 4.2.2
Versiune Emotion U.I: 1.6
2014-04-081,04 GB
(innen)
és utána automatán felajánlja a KK-t a telefon? -
TomWexX
addikt
válasz
gabancs #18160 üzenetére
Arról nincs friss infó. Mivel csak most jelent meg a kitkat P6-ra, így valószínű ez lesz az alapja. Az előző próbálkozásokat a bétákból csinálták, az meg a legkevésbé sem nevezhető stabilnak. Remélem azért előbb-utóbb lesz belőle valami, de jelenleg kicsit szkeptikusan látom a helyzetet.
-
v1kt0hr
tag
Sziasztok, egy kis segítség kellene!
P6U06V100R001C00B125-re van már official KK? Vagy anélkül is meg tudom oldani? Illetve mi a menete ennek az egész procedúrának? Esetleg valaki le tudná írni részletesen?Előre is köszi!
sry ha nem találtam meg a kommentekben a választ a kérdésemre -
TomWexX
addikt
válasz
icemad #18157 üzenetére
Igazad van, EZ A JÓ LINK!
Innen még soha nem töltöttem le ezt a 12.22-es verziót, hanem XDA-ról, de az nem volt stabil, így nem volt kedvem tovább szórakozni. Nekem a 3.11.22-es verzió bevált, magyar is, stabil is, így azt használom. -
MaTTheW91062
csendes tag
Facebook messenger chat fej (chat buborék) Csak nekem tűnik el? miért van ez?
-
-
marilllyo
veterán
válasz
Newlachka #18150 üzenetére
Nálam ilyen hiba nincs. Annyi, hogy most "SD-kártya fotók" mappa néven tárolja a fényképeket.
Kérdés: Akinek nagyon merült a telefonja...nincs bekapcsolva neki az automata mentés funkció Google-ben a fotókhoz? Arra emlékszem, hogy amikor KK lett egyből elkezdte újra feltölteni (vagy újra indexelni nem tudom...) a fotókat amiket a telón tárolt. Ez merítheti az akksit...és ez egy google szolgáltatás.
-
icemad
nagyúr
válasz
Newlachka #18150 üzenetére
Első körben indítsd újra a telefont, hátha az megoldja.
Utána nézd meg kártyaolvasóval, hogy pc-vel működik e a kártya, tudsz rá írni.
Azt is érdemes lenne megnézni, hogy az sd kártya jól van e behelyezve, nem mozdult el.TomWexX: Melyik az utolsó miui, amit érdemes feltenni? Nem baj, ha angol. Szivesen kipróbálnám, ha dobsz egy linket.
-
TomWexX
addikt
MIUI romot használóknak (nem tudom rajtam kívül van-e még valaki
) pár jó tipp/trükk a kényelmesebb használatért. Én is okosabb lettem tőlük.
-
icemad
nagyúr
-
racerx
őstag
nem tudom hogy volt e nekem új : ha a kezdőképernyőn kettőt koppantok, akkor bejön a zene lejátszó, ha az óránál lehuzom a kezem és följön a kis lakat, akkor az órán át balra jobbra húzva lehet widgeteket kipakolni két záró képernyőre. :-) mongjuk sok értelme nincs de azért jópofa
-
Newlachka
őstag
KK telepítés utáni hiba:
Nem sikerült a telepítés az USB-háttértáron vagy SD-kártyán.
hely van bőven, full wipe volt upg. előtt -
icemad
nagyúr
Nálam megszűnt a gyors aksimerülés. Ezeket tiltottam:
Chrome
Google keresés
Hangouts
Google szövegfelolvasóEzek között van a hunyó...
-
mati12
senior tag
Tudom,hogy ez egy Huawei fórum de remélem nem gond,hogy leírom ide a készülék váltással kapcsolatos tapasztalataimat. Hátha más is készül hasonló akcióra és esetleg pont úgy mint én,a kínai vonalon maradva.Kb. két hete sikerült eladnom a P6-os készülékemet aminek a legfőbbb oka az volt,hogy belebotlottam az Oppo cég Find 7 nevű nagyon igéretes készülékébe. Viszont számomra sajnos nem hozta azt a színvonalat amit a P6-nál megszoktam,a nyers erőn kívül semmit sem nyújtott ami egyedivé és szerethetővé tette volna. Próbáltam"belakni" de egy idő után azt vettem észre,hogy folyton a P6-nál megszokott és nagyon jól működő funkciókat próbálom pótolni különböző külső appokal amik persze álltalában nem vezettek sikerhez. Két nap múlva döntöttem,ő is távozik a háztól. Miután elkelt gondolkodóba estem,hogy mi is legyen az utódja,bevallom ekkor egy kicsit sajnáltam a P6-ot és elhamarkodottnak éreztem,hogy megváltam tőle. De aztán sikerült döntenem és a Xiaomi Mi3-as készülékének szavaztam bizalmat,amit így egy nap használat után egyáltalán nem bántam meg. Ha a P6 egy szerethető egyedi készülék akkor ez talán még inkább az,a rengeteg kényelmi,praktikus és átgondolt opciójával együtt. Mivel a P6-on néhány hónapon keresztül használtam miui romot,és a lassúságát leszámítva nagyon szerettem tisztában voltam vele,hogy mire is számíthatok. És valóban minden ami megtalálható volt a P6-on az itt szintén megvan sőtt talán még hatványozottabban is. Nem beszélve a hardverről,a kijelzőről és úgy általánában az egész készülékről.Tudom,hogy az árakat összehasonlítva nem egy csoportban játszik a két készülék,viszont ha valaki a P7 vásárlásán gondolkodik az mindenképp vegye számításba a Mi3 -at is.
-
Lehel43
tag
Tegnap kaptam a valaszt a Huaweitol hogy a teszt idoszak lejart a KK nak, es a hibak kijavitasa utan itt nemetbe is elerheto lessz a frisites. Tehat javitasbol meg nem KK val fog vissza jonni a telefonom. Hibaknak a gyors akumerules, navigacio, es egyebek lettek felsorolva. Ugyhogy en meg varok tovabra is.
-
gabancs
addikt
válasz
tamas0312 #18131 üzenetére
Ha nincs az ég világon semmi gondod a telefonnal, akkor nincs értelme frissíteni. A KK nem hoz gyakorlatilag semmi újat, csak egy kicsit másabb mint az eredeti szoftver. Sőt, van akinek különböző hibákat hozott. Tehát nem biztos, hogy érdemes ROM-okat cserélgetni, mert nem tudunk még 3 gombossal sem 100%-os tiszta telepítést csinálni.
-
tamas0312
újonc
sziasztok! t függő p6 van teljesen a még gyári rendszerrel (ui 1.6 b104 ) a kérdésem hogy érdemes e várnom a szolgáltatóra hogy ki adja a frissítést? köszönöm a választ.
-
Zsocy155
őstag
válasz
Trias86 #18128 üzenetére
Így csináltad?
Ha igen, akkor majd jön olyan aki vágja a dolgot. -
Trias86
csendes tag
Nah kíváncsi vagyok hogy csak az enyémbe van e a hiba vagy más is tapasztalta az új KK -nél. kikapcsoltam a telefont majd vissza be és csak az ascend feliratig jön be a téma hiába csináltam hard resetet akkor is. Ötlet?
-
icemad
nagyúr
válasz
marilllyo #18124 üzenetére
Nem csak te. Nem lenne rossz program, de 180 mega? Minek annyi neki? Volt olyan androidos telefonom, hogy 60 mb volt a teljes rom hozzá... Ezt letörölem, helyette kényelmesen elfér jópár másik program.
Crue: ez így igaz, de ha systembe rakom az appot, akkor már előrébb vagyok. Én pl. Swiftkey-t raktam a helyére, meg dolphin browsert.
-
icemad
nagyúr
Na ma kemó közben nyomkodtam a telót eléggé sokat. Volt időm rá. Épp a System/app könyvtárban bóklásztam, amikor hirtelen kijött a szemem, mint az éticsigának... A Swipe for Huawei apk 180MB!!! WTF!
Töröltem is egyből a csába...
-
B4ZSO86
csendes tag
Nekem is a wi-fi volt a gond.Este kipróbáltam,hogy nem hagyom bekapcsolva,így nem is merült szinte semmit az akksi. 5 óra alatt 2%.Előtte meg 20-25% volt. Csak érdekes mert B132 nél nem volt ilyen gond.
-
marilllyo
veterán
válasz
TomWexX #18119 üzenetére
Én meg úgy ahogy van töröltem őket. Hangout, drive meg g+ van fenn a fotók automatikus mentése miatt. A többi ment a levesbe.
Kb. 10 program van amit letöltöttem a playből mert használom....abból is igazából az fb messenger ami aktívan használva van, plusz telefonálok. Aláírom...nem kizárt, hogy nálam az általatok említett hibák a KK alatt ezért nem jelentkeztek. Ez persze nem lehet kifogás. -
marilllyo
veterán
válasz
South Velen #18114 üzenetére
Igen. Egy oldalt lapozz vissza. Sajna telóról vagyok....körülményes vele visszakeresni, hogy belinkeljem neked.
-
bpdjoco
tag
A mostani akku használatom.
Így szerintem már nem olyan rossz. -
marilllyo
veterán
Ja igen! Igen! Tényleg már emlékszem
Egyszer volt nálam is. Azóta nem használom a chrome-ot.
Egyébként jófejség lenne valakitől akiknek merülés gondja van a google szolgáltatások miatt, hogy próbaképpen lefagyaszthatna/letörölgethetne pár google-ös programot, hátha okosabbek lennénk. Értelemszerűen root kell hozzá.
-
marilllyo
veterán
válasz
South Velen #18110 üzenetére
Nem lehet, hogy itt is valamilyen programfrissítés a ludas? Anno emlékszem volt valami a chrome frissítéssel nem is oly rég, hogy hívásnál volt valami bug a frissítés törlésével pedig megoldódott. De most valamiért nem ugrik be, hogy mi is volt az pontosan. Én letöröltem a google app-ok nagyrészét.
-
South Velen
addikt
Amióta feltettem a KK-t, 30%-ot merül egy éjszaka alatt, eddig 2%-ot sem merült. Nem kerül deep sleepbe, de most legalább egyértelműen látszik, hogy a Google szolgáltatások a fogyasztó (szolgáltatások keretrendszer).
Kérdésem, hogy mit lehet ezzel csinálni? Letilthatom ezt a nyamvadt kémprogramot, vagy a gmailem se fog működni, meg semmilyen gapps, ha letiltom?
-
duvi
nagyúr
A régi 1.6-os témák több embernél is gondot okoznak/tak KK alatt. Ha a P7/2.3 témák jól működnek KK alatt, akkor majd ezt is be kéne tenni a Téma összefoglalóba.
-
djbelo
senior tag
válasz
ritmokrisz #18102 üzenetére
Hát igen valószínű ez lesz a gond mert az alkalmazásikonnak is én az 1.6 állítottam be, és az is eltűnik újrainditásnál. Van esetleg valami linketek, hogy 2.3 témákat honnan tudunk leszedni?
-
djbelo
senior tag
válasz
ritmokrisz #18098 üzenetére
Nem az nincs aktiválva! De nem is csak a háttérkép változik hanem az ikonok is! Arra gondolok, hogy emui1.6 volt előtte, lehet hogy amit letöltöttem hozzá alkalmazásikonokat valamiért kikapcs. után nem tudja behozni.Lehet, hogy nem kompatibilis a 2.3-al? De ha beállítom, újra vígan fut rajta. Hmmm...nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged