Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi hangfal építés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagymedve970
tag
válasz
üzenetére
Miért is rendelnének, mikor annyira nem számít az ügyfél, hogy legalább egy kib...szot alternatívát tudjanak mutatni tokból.
Ezt is szóvá tettem az üzletekben, de az volt rá a válasz, hogy nem nagyon keresik ezt a telót és ezért nem is foglalkoznak annyira vele. Hát hogy a retekbe keresnék a készüléket, mikór rendesen vadászni kell, hogy egyre rátaláljon az ember.
Itt a retek Miskolcon is négy Telenyomor üzletből egynél találtam anno mikor én is vettem. Inkább mindenütt a xar kilós vackokat tolják az emberre pl.:a Sanyy Era meg a Samu és ennek a slepje. Dugják fel maguknak
.
Végre van egy gyártó aki normális minőségi telót csinál és remélem soha nem fog a többi lom szintjére csúszni.
Elnézést mindenkitől a durva szavakért, de szerintem ez az igazság.Hajrá Huawei

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Iphone 14 Pro Max 256GB
- Új Xiaomi Redmi 13C (23106RNODA),6,74",90Hz,4/128GB,Dual SIM,5000mAh,Fekete és Kék színekben
- Samsung Galaxy A25 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo TAB M11 tablet
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ezt is szóvá tettem az üzletekben, de az volt rá a válasz, hogy nem nagyon keresik ezt a telót és ezért nem is foglalkoznak annyira vele. Hát hogy a retekbe keresnék a készüléket, mikór rendesen vadászni kell, hogy egyre rátaláljon az ember.
.