- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Projektor topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brockey
csendes tag
Tegnap délután hozzájutottam én is.
Első tapasztalatok: Nagyon könnyű, én sokkal nehezebbre számítottam, a méretéhez képest pihekönnyű. Kijelzője nagyon szép, elég nagy is (szerintem nem túl nagy, egyáltalán nem zavaró telefonálás közben sem), netezni tényleg tökjó vele, flash-t is tudja. A 2GB Ram nagyon jól muzsikál, nem akad, gyors, számomra tökéletes megoldás ( főleg az LG Optimus 2X-em 512MB ramja után), játékra nem próbáltam, arra nem fogom használni. Az akksit nagyon nehezen (lassan) tudtam meríteni, szerintem első ránézésre sokáig fogja bírni. A füles (bár nem agybadugós) tényleg szépen szól, bár az a furcsa érzésem van, hogy ki akar esni a fülemből. A hangerő lehetne valamivel erősebb is, bár a maximumon nem vészes, szerintem az a normál hangerőnek felel meg. Pendrive-ot tökéletesen viszi OTG-vel, Huawei E160 mobilsticket külső meghajtóként látja, de mobilnetre nem tudtam rábírni egyenlőre. A Note2 150e árát tekintve, 75e-ért kiváló vételnek érzem.
És akkor a videó. Csak wifin próbáltam. Az mp4-et viszi a legjobban, azzal semmi gond. Flv-t nem viszi. BSplayert telepítettem rá, mkv-nek tényleg egynek sincs hangja, sőt nálam a legtöbb avinak sem. Ezekre az ES File Explorer videolejátszója volt talán a legjobb, Tplayer és a gyári videojátszó nagyon szaggattak, vagy lassan töltötték be wifin. Majd még tesztelem, de úgy érzem, másik lejátszót kell keresnem (nem tudom, ez hardveres probléma-e, vagy a 4.2 Android majd javít-e valamit), ha valakinek van tippje, legyen szíves, ossza meg.
A tokkal van még bajom, úgy látom, az övre felfűzhetősről lemondhatok (legalábbis neten nem láttam hozzá, esetleg hátha pont passzol valami a helyi boltban). A fentebb linkelt mobilászos cucc ([link]) nem tűnik rossznak (leszámítva az övre csíptetés hiányát), de nem tudom, hogy oldalra nyitva hogyan lehet vele telefonálni? Ki kell fordítani? És úgy nem kényelmetlen? Ha valaki írna erről, megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 256 GB Blue Titanium Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest