- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- 3D nyomtatás
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Canon EOS DSLR topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali processzoros kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
feenty
aktív tag
válasz
Játékos #5292 üzenetére
Hidd el, adni fogja magát a dolgok mikéntje. PC-n a futó AS-ben engedélyezni kell a BT-n való csatlakozást, és ugyanezt a dián is. Az internet elérés megosztása pedig ha jól emlékszem az AS-ben alapértelmezettként engedélyezve van.
A távirányításra meg biztosan fogsz találni rengeteg progit a google-ban
Én anno használtam is valamit, de már nem emlékszem a progi nevére ezért nem is akarok neked hülyeséget mondani.
A fektetett SMS írással megfogtál. Soha nem használom fektetve a kütyüt, nekem fel sem tűnt ezért hogy nem hajlandó rá.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kicsi, gyönyörű, mindent tud, innovatív - viszont lassú. A HTC giroszkóppal ellátott készüléke megmutatja, a WM is lehet kezelhető.
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- 3D nyomtatás
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Politika
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szemüveges topik
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest