- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- Vezetékes FEJhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sátán44
addikt
válasz
DokiBaxxi #8352 üzenetére
S3, S4-es a telód?
S4-re [ROM][4.4.4][hboot 2.16][05-DEC] CyanogenMod 11 HTC One S
-
-
gaborgyula
tag
válasz
DokiBaxxi #5679 üzenetére
Végre részben kiderült az igazság, és lehet tovább várni ha HTC__032 S3-ad van:
"Nos a frissítés valóban elérhető vált a ONE S modelre, de mivel a készülék két különböző hardverrel érkezik, az Ön által használt verzióval való eleinte tapasztalt, de azóta kijavított kompatibilitási okok miatt a frissítés véglegesítése késett.
Ettől függetlenül a frissítés elkészült, de sajnos nem fért bele a korábban említett 45 napba, azaz a két verzió nem egyszerre kapta/kapja meg a frissítést és ez okozza a késedelmet például az Ön esetében is." -
mumuss
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #5162 üzenetére
Igen, ugyanis a play megjegyzi az appokat, amiket onnan telepítettél, és magától felrakja őket factory reset után. Névjegyek is a gmail-ből automatikusan visszakerülnek, persze ha a gmail címtárba vannak mentve. Gyakorlatilag csak a képeket, zenéket kell lementeni gépre. Nyilván a programok adatai, mentések, beállítások nem lesznek meg. Meg azok a programok sem, amiket nem a play-ről telepítettél. Én mybackup-al azért minden apk-t lementettem, azt átmásoltam gépre, és így tutira megvolt minden program telepítőm. A fontosabb appok (pl tasker) mappáját reset előtt gépre másoltam, és a program telepítése után telefonra visszamásoltam, így meg lettek a beállítások.
-
Sátán44
addikt
-
gaborgyula
tag
válasz
DokiBaxxi #5021 üzenetére
Anno a MediaMarktban láttam nagyon csúnyán minden oldalon lekopott bemutató darabot, akkor én is elbizonytaklanodtam a vásárlással kapcsolatban, iIletve elgondolkodtam a fekete helyett a szürke eloxált változaton, de az sehol nem volt készleten. Végül mivel valahol olvastam hogy gyártási hiba volt az extrém kopás mégis feketét vettem. Pár hónap használat után csak a USB csatlakozó mellet van egy kis kopás/lepattanás.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
DokiBaxxi #4565 üzenetére
Szerk. idő lejárt
A telefonon ha bekapcsolom a Facebook alkalmazást (igen, az alkalmazást és nem a böngészőből megyek fel ), felül, az értesítési sávban látom, hogy elkezdi keresni a pozícióm (GPS-műhold jel megjelenik) Ez miért van? Vagy ezt miért csinálja, mi a teendője vele? -
Cilindrik
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #4485 üzenetére
"Látom sokan panaszkodtok-jogosan- a HTC-re, hogy elveszi szoftveres beavatkozás miatt a garit."
Hát ezzel valahogy nem tudok együttérezni. Ha a user hibájából tönkremegy a készülék és javítani kell, azt miért kéne a gyártónak garanciában megcsinálnia.
Az már más kérdés hogy legtöbbször egyből alaplapot akarnak cserélni holott szoftveresen is megoldható a helyrehozatal.
-
istnag
addikt
válasz
DokiBaxxi #4489 üzenetére
Hogy,hogy nem
?
Várj, JB-vel nem "mozog" a háttér!Én beépített időjárás élőhátteret használom,a beépített időjárás lezáró képernyővel,de nincs nagy merülés velük
(#4491) Jim-Y :
Mármint így: [link]Azt hiszem én elvesztettem a fonalat. Bocsánat,de nem értem mit szeretnétek...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen egeret válasszak?
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kamerahangsúlyos középkategóriásak az Oppótól
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest