- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
-
PROHARDVER!
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DRZ26
csendes tag
-
Satya999
csendes tag
válasz
CyberSoma #3641 üzenetére
Szia,
Nekem is gondok vannak a hanghívások minőségével, illetve nem jön a 4.0.4 frissítés.
Honnan töltötted le a 4.0.4-et, illetve hogyan telepítetted fel? A CID-et és a bootloader sértetlenségét hogyan ellenőrzöd? Amennyiben jól értem, garanciális maradt a telefonod!Köszi a segítséget!
Laci
-
MittuDomain_
őstag
válasz
CyberSoma #3644 üzenetére
Nem tudom, minden esetre szerepel a magyar T-s CID is a listában a támogatott eszközök közt. Ezért filózom rajta, hogy akkor ráeresszem-e, vagy sem.
Ha már így eldiskurálunk, neked megy a gmaps térképek lementése, offline elérhetőség funkció? Anno a Blade hagyta, de ez nem akarja az igazat...
Illetve simán hagyja elkezdeni a műveletet, aztán leáll tárhelyes hibaüzivel. Konkrétan Milánó kéne, ha nekiállsz a kedvemért próbálkozni vele. -
MittuDomain_
őstag
válasz
CyberSoma #3641 üzenetére
Én most dühömben nekiálltam és az erre az oldalra beágyazott linket töltögetem éppen, ha minden igaz ez már JB lesz. Elvileg jó a HTC_032 CIDhez. Elrontani remélem nem lehet. Még sosem csináltam ugyanis ilyet.
Mi a menete egyáltalán? Bemásolni a ZIP-et vhová, gondolom, de aztán?
Ezt a mindent újra be kell állítani dolgot nem igazán értem, mert ha OTA lenne, akkor a beállítasok is megmaradnának, nem? Így akkor miért nem képes rá?
-
ferrari1
őstag
válasz
CyberSoma #3485 üzenetére
Nem biztos, hogy feltehető. Meg kell nézned, hogy az RUU-ban a te cid számod szerepel-e? Abban az esetben ha nem, nem fogod tudni feltenni!
Futtasd az RUU-t miután elindult menj a :
c:\users\felhasznáóneved\appdata\local\temp\
ezen belűl keress egy friss mappát a mai dátummal. Abban lesz egy rom.zip, benne egy szöveges dokumentum. Megnyitva szerepelnek benne a CID számok, amikhez jó az RUU. Ha a tied nincs benne, nem rakhatod fel.
-
jikan
csendes tag
-
istnag
addikt
válasz
CyberSoma #3351 üzenetére
Ezt azért néz meg, majd:
"Futtatod az exe-t és TC-vel elnavigálsz a c:\users\felhasznáóneved\appdata\local\temp\ mappába. Ezen belűl megkeresed a legfrisebb mappát. Azon belűl van egy rom.zip. Azt megnyitva egy txt fájlban vannak felsorolva a CID számok. Ha a köztük lévő egyezik a telefonod számával, akkor mehet a frissítés."
Én megnéztem elvileg benne van HTC_032,de több szem többet lát. -
csboly
csendes tag
válasz
CyberSoma #3277 üzenetére
Én is délután kezdtem el a pc szinkronizálás beállítását... gyári usb, másik usb előre dugva, hátra dugva, pc ujraindítás...telefonban az összes csatlakozási mód kipróbálása .... de a pc látja, hogy van ott valami + tudom használni lemezmeghajtónak és tölt is csak épen a htc sync nem látja... kezdek idegbeteg lenni
-
Exterior
csendes tag
válasz
CyberSoma #3261 üzenetére
Gondolkodtam rajta én is. Csak Tnél már nem lehet rendelni. 120ért meg már sok amikor 91-92 ért már megkapod. Engem a játékok sem izgatnak nagyon, a lényeg hogy akadásmentesen fusson. Az egyetlen ami zavar hogy állítólag az s3-as többet fogyaszt, és rövidíti a már amúgy is rövid üzemidőt :-/
Teljesen kiakaszt, mert 2 telefon tetszik a piacon. Ez meg a sgs II. Azzal meg az a bajom hogy állítólag rövid a kijelző élettartama. Habár rövid...relatív... Minnél több cikket olvas el az ember, kiderül hogy nincs is olyan telefon amit megvesz, és esetleg 2 évnél tovább kiszolgálja, és rendesen fog működni. A szerencsére meg nem szeretném bízniRégen bezzeg nem voltak ilyen problémák
-
lsz12
csendes tag
válasz
CyberSoma #3232 üzenetére
Én is ezzel bíbelődtem fél délután, de nem látja a telót sehogysem... Próbáltam XP-n Win 7-en, sehol semmi. Mondjuk igazából csak a névjegyek mentésére kellene a Sync, mert minden mást tárhelyként meg lehet oldani, de azért ez elég fura... Ja, és még egy: a Nokia Blutooth Headset -505-öt sem látja... Ok, Nokia, de előtte meg az E52-ről blutooth-szal simán egy perc alatt hibátlanul szinkronizálta az összes névjegyet... Nincs ötlet, hogy mi lehet a két dolog oka?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest