- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sátán44
addikt
válasz
gaborgyula #8106 üzenetére
wakelock detector-ral nézd meg.
-
umfrider
senior tag
válasz
gaborgyula #8090 üzenetére
Nekem is jött a frissítés. Azt mondjuk nem tudom mit ért, maga a leírás alatt...
-
Janaboy
veterán
válasz
gaborgyula #7244 üzenetére
Ez sajnálatos
Közben annyival többet tudok, hogy nem kell a 3g kapcsolat, a Motorolaval is véletlenszerűen megszakad a kapcsolat és a bluetooth menüből indítva vagy a bt ki-bekapcsolása után sem csatlakozik újra, de a jawbonehoz képest még mindig jobb, mert legalább a headset ki-bekapcsolás megoldja!
Btw nekem is német t-mobiles független van! -
magellan14
tag
válasz
gaborgyula #7034 üzenetére
Gratula! Ebben a pillanatban akartam hozzállni a telepitéshez,hátha rájövök valami újabb hibára,de igy meg van oldva!
U.I.: Tényleg be volt kapocsolva a bt-od?
-
magellan14
tag
válasz
gaborgyula #7031 üzenetére
Hanyas verziószám?
-
magellan14
tag
válasz
gaborgyula #7028 üzenetére
Alighanem pont ez volt a helyzet velem is.Tölöltem mindent és újratelepitettem.Úgy már rendben volt.Most ha jól tudom a 4.92 a legfrissebb
-
magellan14
tag
válasz
gaborgyula #7025 üzenetére
Ha már telepitve van az apk fájl a telefonon,onnan is mehet a frissités.1x csináltan számitogépről és 2x-3x simán telefonról gép nélkül.Telepités útán futtatni kell a programot hagy töltse le a dolgait /3-400mb/,majd ki kell vadászni a térképeket a beállitásoknál ,letölteni/frissiteni és annyi.
-
Tigyi78
tag
válasz
gaborgyula #6846 üzenetére
igen, köszönöm, én is ezt néztem, de a szervizes témában kéri a szervizjegy számát, és ha azt nem írod be, nem engedi elküldeni. ott úgy értelmeztem, hogy email-en küldik ezt a számot a szervizesek
a htc szerint emailon küldöm el a telefont szervízbe??? én háromszor vittem be a telemaxba és soha nem kaptam szervizjegy számot.
na mindegy sikerült kapcsolatba kerülnöm velük, másik témakört választva, 1 órán belül válaszoltak is.és igen, szerintem is így van, edge-en hal meg a telefon. semmi köze a térerőnek hozzá.
-
szoja
tag
válasz
gaborgyula #6849 üzenetére
Nálam akkor is lőjön néha, ha wifin vagyok fent. De az tény, hogy csak olyan helyen, ahol egyébként nincs 3G, csak EDGE (bár azt nem értem, ha úgyis wifin van, mi zavarja ebben).
-
Speeedfire
félisten
válasz
gaborgyula #6849 üzenetére
Nálam blade alatt volt olyan, hogy edge alatt leesett a térerő vagy nem is talált.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
gaborgyula #6847 üzenetére
Nekem itthon folyamat 2 egyseg a terero es a hibaval nem talalkoztam meg, kopp-kopp
-
dirtrider
csendes tag
válasz
gaborgyula #6069 üzenetére
Hello, en irtam volt korabban, azota se tudtam mukodesre birni, tehat probalkoztam:
- 32gb-os kingston pendrive
- probaltam exFat-ra, NTFS-re es FAT32- re formazva is
- telefonra amikor rakottom, akkor megjelenik egy felkialtojel es kiirja h "Nem lehet tolteni az eszkozt" , beallitasoknal->tarolas-> Usb tarolo- nal nem jelenik meg semmi, Astro file managerben sem jelenik meg, Total Commander USB-Stick plugin-ja sem ismeri fel, kerestem a storage/usb mappaban is es a mnt/sdcard/usb mappaban is de sehol nem jelentek meg a fajlok.
Vmilyen tippet tudnal/tudnatok adni, h mi lehet a gond ?? -
qrta89
csendes tag
válasz
gaborgyula #6069 üzenetére
És azt esetleg meg tudja mondani valaki, hogy képes-e a telefon egyszerre pendrive-ot/külső hdd-t és tv-t is kezelni pl egy usb elosztó segítségével? Vagyis arra lennék kíváncsi, hogy használható-e egy teljes értékű média lejátszóként? köszi
-
istnag
addikt
válasz
gaborgyula #5968 üzenetére
Fura,nekem azt indítjA el,amiről itt nem lehet beszélni. Igaz nekem a Locations tiltva van
-
istnag
addikt
válasz
gaborgyula #5961 üzenetére
Ha törlöd az alapértelmezéseket?
-
gaborgyula
tag
válasz
gaborgyula #5776 üzenetére
SVOX Mariskával azért sokkal jobb a TTS.
-
istnag
addikt
válasz
gaborgyula #5774 üzenetére
Én megvettem az SVOX Classic TTS -st. A Beállítások/Hozzáférhetőség/Szövegfelolvasó kiment nél tudom változtatni.
-
Márky
tag
válasz
gaborgyula #5758 üzenetére
ez nálam is fennálló probléma...
nem találtam sehol sem ilyen beállítási lehetőséget a navigációban. -
Tigyi78
tag
válasz
gaborgyula #5742 üzenetére
ja, azaz, ok, akkor már csinálom is. köszi
-
engusz
veterán
válasz
gaborgyula #5735 üzenetére
Asszem 4.2-től mellőzik a korábbi böngészőt és mindegyik telefonon a Chrome az alapértelmezett. Azokon a telefonokon, amik később frissülnek erre a verzióra, azokon valamiért nem kivitelezhető
Én aktív Chrome felhasználó vagyok. Tény, hogy le van maradva az asztalitól, de amúgy csillagos ötös a tab, előzmények (keresések is) és könyvjelző szinkronizáció
-
istnag
addikt
válasz
gaborgyula #5735 üzenetére
Nekem elvileg van az:
-Internet (htc féle böngésző)
-Chrome (Google) ezt le is tiltottam,mert az asztali verzió megcsúfolása. Igaz lehet azóta frissítették,de elég gáz. -
engusz
veterán
válasz
gaborgyula #5724 üzenetére
Melyik pontja nem tiszta? Szerintem egyedül az az adatkapcsolat alvó módba állítása lehet ködös. Ez csak annyit csinál, hogy kikapcsolt kijelző esetén egy idő után lelövi a vezeték nélküli (3G / Wifi) csatlakozásokat, de néha-néha azért jelez, gondolom ideiglenesen visszakapcsolódik
-
ulmikukac
tag
válasz
gaborgyula #5715 üzenetére
Nálam semmi ilyesmi probléma nincs. Mondjuk vibert se használok.
(S3 4.1) -
Fionella
tag
válasz
gaborgyula #5709 üzenetére
S3, de azt hiszem, csak azóta produkálja, mióta a 4.1.1 van rajta.
-
Fionella
tag
válasz
gaborgyula #5705 üzenetére
Sajnos nem. Beszéd közben átváltottam kihangosításra, akkor egyenesen üvölt a hangszóró.
Megpróbálom újra rakni az egészet, hátha csak egy másik program zavar be. -
CyberSoma
tag
válasz
gaborgyula #5680 üzenetére
Ez fura... bár én aznap, mikor megjelent, frissítettem a Magyar T-mobile -os CID032 telefonomat és ráadásul nem is csináltam factory reset -et... hibátlanul működik azóta is. Se fagyás, se lassulás...még kikapcsolva sem volt azóta....
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
gaborgyula #5678 üzenetére
Miért nem írod azt nekik kb. hogy na elég volt, hogy egymásra mutogatnak a szolgáltatókkal, mi a valódi ok, hogy miért nem kapod meg meg a frissítéseket? Kíváncsi lennék a válaszra
Swordsmith
Én is valamilyen app-ra gyanakodnék ami a blokkolja. Esetleg próbáld meg újraindítani a telót. -
mtx1
csendes tag
válasz
gaborgyula #5671 üzenetére
Vki elkezte már őket zaklatni, mert akkor én is írok ismételten neki, hogy mi a ... van már a frissítésünkkel. (Független S3)
-
istnag
addikt
válasz
gaborgyula #5671 üzenetére
Én azt gondolom,hogy jelen esetben a HTC miatt késnek a frissítések. Ugyanis a HTC__001 CID -re(független,S3-as) sincs még frissítés.
-
csboly
csendes tag
válasz
gaborgyula #5627 üzenetére
szia honnan tudom,hogy kompatibilis?
-
MittuDomain_
őstag
válasz
gaborgyula #5659 üzenetére
Más, de kifejezetten One S hez való utángyártott. És ICSen meg minden klafa volt.
-
h65535
tag
válasz
gaborgyula #5652 üzenetére
Nem szinte, hanem fullra újra kell mindent feltenni.
Elvileg az OTA JB frissítésnek nem előfeltétele a 4.0.4.Amit a HTC az is baromság szerintem, mert ennyi erővel minden frissítés szolgáltató függő lenne. De ez megbukik, ugyanis nekem a Sensationra úgy jött frissítés, hogy nem is volt benne sim, csak Wifivel volt fent. Igaz ekkor is a simlockot nézheti a rendszer, de semmiképpen nem kell aktívnak lenni az embernek a szolgáltatója felé SIM ügyileg...
-
Strengar
tag
válasz
gaborgyula #5652 üzenetére
az még belefér. Köszi szépen
-
mumuss
aktív tag
válasz
gaborgyula #5629 üzenetére
Köszönöm, bár eddig nem sikerült. Valamiért nem éri el, azt írja hogy a kapcsolat nem érhető el. Még próbálkozom vele.
-
mumuss
aktív tag
válasz
gaborgyula #5626 üzenetére
Köszönöm. És ez hogy megy wifin? Azt látom hogy ott a hálózat ikon, de azt nem tudom beállítani.
-
Norberto44
csendes tag
válasz
gaborgyula #5547 üzenetére
Ha megnyomom akkor kikapcsol a kijelző a tv-n is. MX playerrel és a gyárival is, valamint a Total Commander lejátszójával is.
-
Al Capone
tag
válasz
gaborgyula #5517 üzenetére
Talán csak azért azt engedi feldobni, mert ezeket támogatja a HTC. Tehát van a saját navija, amit értelemszerűen promótál, meg hát ugye ott a Google, amivel puszipajtások. Azért nem tudom, hogy hogy viszonyul a többihez, mert nekem is csak "más" navim van...
(#5515) istnag: tudom, ezért is írtam, hogy "azt" nem engedi úgy..
-
dirtrider
csendes tag
válasz
gaborgyula #5477 üzenetére
Erre szerintem Istnag pontosabban tudna valaszolni, nem nagyon vagyok jartas ebben a temaban.
-
kremix
csendes tag
válasz
gaborgyula #5357 üzenetére
HOS csak HTC Sync Manager működik a sima Synk nem jó hozzá, csak mivel csak az utóbbi van magyarul ezért az van a magyar HTC oldalon (ez nem vicc, a HTC support írta le).
Mondjuk én inkább My Phone Exploret használok, viszon ahoz előbb fel kell rakni a HTC driverét amit vagy le kell tölteni valahonnan vagy előbb felteszi az ember a Synk Managert, mert az egyben drivert is telepít, majd törli azt a driver kivételével.
Köszönöm!
-
szata.68
senior tag
válasz
gaborgyula #5432 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
HTC vagyok
csendes tag
válasz
gaborgyula #5368 üzenetére
Köszi szépen
-
DonTouch
csendes tag
válasz
gaborgyula #5315 üzenetére
Akkor lehet, hogy megpróbálom feltenni a RUU-val.
Tudsz esetleg egy magyar leírást, hogy hogyan kell feltelepíteni a telefonra? -
DonTouch
csendes tag
válasz
gaborgyula #5312 üzenetére
Akkor azt mondod érdemes várni?
Ha nem muszáj nem kínlódok a telepítgetéssel, ráadásul ez csak 4.0.4 lenne.Van remény!
-
DonTouch
csendes tag
válasz
gaborgyula #5299 üzenetére
Köszi az infó!
Teljesítményben, akkumulátoridőben tapasztaltál változást? Ebben már a sense 4.1 benne van?
Illetve ha letöltöm ezt a file-t, mi a teendő vele? Ha így frissítek, megmarad a gyári OTA?Bocs a sok kérdésért... :S
Előre is köszi a válaszokat!
-
Exelsior
őstag
válasz
gaborgyula #5275 üzenetére
Igen csak akkor jön elő addig simán megy szépen. Főleg mobilnet működésekor. De nekem volt már hogy Wifi közben is előjött de az nagyon ritka.
az a baj hogy annyira kel la telefon hogy nem tudom beadni szervizbe.
Lehet így fogom majd eladni egyszer
Úgy is ritkán használom a mobilnetet így nekem ez annyira nem gikszer.
Állítólag Antenna hiba legrosszabb esetben. De ezt már kiveséztük. Jó kis telefon és ez a lényeg.
-
nczoli
csendes tag
válasz
gaborgyula #5275 üzenetére
Szóval mindig legyen nálam egy kis adótorony? :-)
-
dbdadi12
csendes tag
válasz
gaborgyula #5256 üzenetére
Sajnos nem lett jó. Más ötlet esetleg?
-
h65535
tag
válasz
gaborgyula #5191 üzenetére
Arra kíváncsi lennék, hogy a szervizekben is RUU-val vagy valami más módon frissítenek...
-
h65535
tag
válasz
gaborgyula #5139 üzenetére
És ha kiveszi az ember a SIM-et és úgy próbál frissíteni? Ezt próbálta valaki?
-
engusz
veterán
válasz
gaborgyula #5139 üzenetére
Ami lehet, hogy technikailag azt jelenti, hogy a szolgáltatók először tesztelik a frissítést, majd ha az ő technikusaik azt mondják, hogy mehet a buli, akkor kiszedik az utolsó éket is a szoftver elől
Az már más tészta, hogy gyárilag független típusok sem kapták meg a JB-t, azokhoz pedig - elvileg - semmi köze a szolgáltatóknak
-
engusz
veterán
válasz
gaborgyula #5104 üzenetére
Ebbe én is belefutottam, pislogtam is rajta
-
istnag
addikt
válasz
gaborgyula #5104 üzenetére
Nekem meg van osztva a "D" meghajtó a számítógépemen. Telefonra letöltöttem ezt a [Filemanagert]
Van benne,olyan,hogy Hálózatok itt hozzáadtam LAN hálózatként a gépem (csak az IP címet kell tudni) és kész,látom a telefonról,a D meghajtó tartalmát tudok másolni oda/vissza..Nincs kábol,nincs hülyéskedés a MyphoneExplorer el (letöltögetés,ha több akkor már zip stb,stb) Ráadásul ide hozzá lehet adni az összes nagyobb netes felhő (dropbox,googledrive) elérést is,így azokat is kezelhetem az appból. -
Al Capone
tag
válasz
gaborgyula #5101 üzenetére
Persze jó a gyári is, annyi az egész, hogy nekem ez jobban tetszett.
-
mtx1
csendes tag
válasz
gaborgyula #5077 üzenetére
Mesés! Akkor HTC részéről mosom kezeimet?
-
G.Lucas
csendes tag
válasz
gaborgyula #5073 üzenetére
Én magyar vodás vagyok, nekem is ugyanaz a helyzet.
-
g.i.
csendes tag
válasz
gaborgyula #5071 üzenetére
a telenor az "A szolgáltató"?
csak mert és t mobile-os vagyok és szintén ugyanez a problémám..
valahol sántít a sztorijuk szerintem -
mtx1
csendes tag
válasz
gaborgyula #5071 üzenetére
Nekem is szó szerint ez a válsz jött. De mit jelent: "a szolgáltató felén" ? Melyik szolgáltató?
-
mtx1
csendes tag
válasz
gaborgyula #5057 üzenetére
Play-ről CID Getter, és a felső sorban kiírja.
Én is ott írtam a HTC-nek, de válasz az nincs. Majd ma még egyszer felfrissítem az emlékezetüket.Jött válasz (próbálta vki?)
Dear ...,Köszönöm, hogy HTC készülékvel kapcsolatban hozzánk fordult.
Az én nevem István, a HTC technikai segitséget nyújtó csapatának tagja vagyok.
Egy hasonló cipőben járó ügyfélnek reggel azt írtuk, hogy forduljon a szolgáltatóhoz, mivel a mi részünkről nemt tudunk hibáról, a frissítést a gyártó elérhetővé tette korlátozás nélkül.
Közben a szerviztől az alábbi javaslatot kaptuk, kérem próbálja ki, hátha működik:
Wi-fi kapcsolatot kikapcsolja, és a mobilnetet használva 3G-vel ellenőrizze újra a szoftverfrissítéseket (ilyenkor általában már megtalálja újra) utána pedig wifin keresztül töltheti le.
Kérem a frissítés letöltése/telepítése előtt
1. mentse az adatait, hajtson végre gyári visszaállítást
2 a frissítés telepítése után hajtson végre gyári visszaállítást ismét
3. állítsa vissza az adatokat.Ha további segitségre van szüksége a készulekével kapcsolatban kérem forduljon hozzám bizalommal.
Kérem mellékelje a készulék IMEI és sorozatszamat. Mind a két adat megtalalható az akkumlator alatt, vagy a Beállítasok/Telefoninformacio/ menüben.Ha problemaja megoldódott és nincs több kérdese kérem zárja le ezt a jegyet es töltse ki az "Ügyfél elégedettsegi kérdíovet" Ez kevesebb, mint 1 percet vesz igénybe.
Köszönjük hogy a HTC-t választotta, további kellemes napot!
-
mtx1
csendes tag
válasz
gaborgyula #5053 üzenetére
Én is jeleztem a problémát a HTC-nek ezt a gondot. Nem válaszoltak
. Független S3 (HTC_032)
-
mtx1
csendes tag
válasz
gaborgyula #4983 üzenetére
Nekem sem dobja már fel a frissítést. Szedán még igen, de ma már nem. S3, HTC_032 független.
Valszeg én is írok a HTCnek, hogy lássák, nem csak egyedi probléma.
-
gaborgyula
tag
válasz
gaborgyula #4972 üzenetére
Újabb levélben a szervizt javasolja a support. Nehezen hiszem hogy a készülékben lenne a baj.
Amennyiben a gyári adatok visszaállítása nem javította ki a hibát, kérem forduljon a HTC hivatalos szervizenek logisztikai partnerehez:
Telemax
2040 Budaörs, Kinizsi u. 2/B
Nyitvatartas: Hetfo- Pentek 8:30-16:30, Szerda 8:30-18:00
Telefon: +36 23-880 319
web: http://www.gsmservice.hu/about.html
email: info@telemaxgsm.hu -
g.i.
csendes tag
válasz
gaborgyula #4964 üzenetére
leírnátok pls h mi a CID számotok?
csak kíváncsi lennék.
az enyém: t-mob101 -
SG3rg0
őstag
válasz
Hogy lehet nekik írni? Illetve hol?
-
istnag
addikt
válasz
Írd meg,hogy megcsináltad és nem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- LG LCD és LED TV-k
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Medence topik
- Eredeti játékok OFF topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest