-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
fidorr
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek!
Május elején én is csatlakoztam, az elégedett HTC One használok táborába T-s szolgáltatónál.A kérdésem, a hálózat váltáshoz vonatkozik. Eddig csak Nokiám volt, és mivel sokat mozgok határ közeli településeken, ezért muszáj volt át állítanom a teflonomat, hogy nem váltson automatikusan hálózatot. One on viszont nem találok ilyen beállítást. A névjegy-hálózatban megtalálom, a T…. de nem tudom állítani, hogy az kizárólagos legyen.
Esetleg valaki tudja hogyan tudnám azt beállítani, hogy csak a T… hun hálózatán „működjön”
-
fidorr
csendes tag
Sziasztok!
Csatlakoznék, én is a klubhoz! A t- nél venném, a meglévő elő fizum meghosszabbítására, viszont most vettem észre, hogy sem a részletfizetés lehetőségét nem ajánlja fel, illetve eltűnt a 10% web shop kedvezmény.
Aki mostanában vásárolt, vagy vásárolna, annál is volt ilyen, vagy menjek be személyesen a t- hez….
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest