-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
don_peter
senior tag
válasz
HUTCHDB #33404 üzenetére
Ez egy projekt amin éppen dolgozom, nincs egyelőre különösebb célja, így most csak tesztelési célokból kell neki adatokat küldeni és fogadni telefonról vagy más egyéb eszközről.
Egy majd későbbi projektemhez akarom majd csatolni ezt az egységet amely egy (LED DOT MATRIX) reklámtábla lesz, erre androidos alkalmazáson keresztül lehetne majd szöveget vagy értelemszerűen a már feltöltött tartamát szerkeszteni vagy változtatni.USB-s stick-et vettem, de valamiért nem észleli, mert valami HID BOOT loadert is konfigurálni kell a BT chip-en ami nem egyértelmű, a gyártó meg ködösít...
Telefonna viszont már jól működik a dolog ezért gondoltam, hogy vásárolok egy M7-et... -
don_peter
senior tag
válasz
HUTCHDB #33396 üzenetére
A videókon egy még nem nagyon ismert és elterjedt Bluetooth chip felkonfigurálását és működését mutatom be, amelyet PIC-el vezérlek.
Az első videón csak a beállítási csomagok kiküldését és arra kapott válaszokat látni, de a második videón már egy telefonnal küldök ki adatot, Bluetooth-on keresztül és ezt fórdítva.És azért win, mert egyelőre a MAC nem alkalmas a megfelelő szoftverfejlesztésre, legalább is nekem nem...
-
don_peter
senior tag
válasz
enginev3.0 #33392 üzenetére
HUTCHDB: köszi.
enginev3.0: most vagyok benne egy olyan projektben amihez feltétlen szükséges a LowEnergy BT4.0 támogatottság és az Android 4.3 vagy az feletti verzió.
Sajnos mondhatni rá vagyok kényszerülve a cserére, ha meg már ez van, akkor vásároljak olyat ami tetszik is nem?
Bővebben: [link] -
don_peter
senior tag
Srácok őszinte leszek rest vagyok vissza olvasni ennyi oldalt és sürgető lenne a felhomályosítás.
A véleményetekre lennék kiváncsi, hogy mennyire jó ez az M7?
Nyugodt szívvel vásárolhatok egy ilyen telefont vagy inkább hagyjam ki?
2éve használok ONE X-et és ezzel is meg vagyok nagyon elégedve, de kellene most már egy frissítés.
Mire kell figyelnem vásárlásnál és mit nézzek meg feltétlen megvásárlás előtt.
Természetesen használt telefonról van szó.
Van e esetleg a típuson belül is árkülönbség, értem itt, hogy első kiadás és vagy második...stb.
Mit kell nézzek, milyen problémákat vethet fel egy otthon szoftveresen machinált telefon.. ilyesmi..
Előre is köszi a segítséget.Esetleg, ha valakit érdekel beszámítással vásárolnék egyet.. (T-mobilos érdekel One X beszámolással)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest