- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- 3D nyomtatás
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós kamerák
- 8K-s csúcsmonitor az ASUS ProArt portfóliójában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
-
HUTCHDB
nagyúr
hasonloan vélem en is. mivel nalam van, fenykepezek....
a fo baj, hogy a telefon jo, es meg is vennem, de a kamera gyengebb, altalanos, napi hasznalatban (erre van kitalalva a mobilban a fenykepezo) mint az sIII.
nem hiszem, hogy szoftveresen ez javithato lenne, ami viszont nagyon elcsuggeszt. -
adodaniel
őstag
Turista képekre nekem megfelel.
Voltak tesztek, mindenki látta mire képes ez a kamera, meg az ultrapixel technológia. Ilyenkor soha nem értem a vásárlás után fanyalgókat, hiszen ha valamiben, akkor a kamerában lehet tudni előre mire számíthatsz. Ha meg nem tetszik, akkor nem veszed meg. Szerintem. De egy későbbi frissítés javíthat is a helyzeten persze és akkor a korai tesztekkel sem megy semmire az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 13 Pro 126GB Gold Független 89% Gyári Akku iOS 17.3.
- Honor 90 5G, e-sim, 200megapixel, 12+7GB Ram Turbo, 512 GB,
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 65e
- Ulefone Armor 25T Pro 256GB/6GB RAM (Fekete)
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő