Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
elmouse
aktív tag
Ez nagyon jó cucc, de sajnos rajtam nem segített.
Tegnap alaposan (csendes helyen) le tudtam tesztelni a telót. A fenti hangszóró már nem recseg, viszont minden helyzetben halk. Igen, sajnos kihangosítva is. Jóval halkabb, mint az alsó.
Utánaolvasva ez nagy valószínűséggel a fenti részen lévő lap (daughterboard, nem én találtam ki) hibája lesz. Amilyen ütéseket kapott az a rész, nem is igazán csodálkozom rajta. (Amúgy a kamera is tropa, nem fókuszál és lilul.)
Sajnos így telóként nem használható (legfeljebb fülessel vagy bluetooth-szal), de játékgépnek ill. médialejátszónak igen. Ez van.Minden esetre nagyon szépen köszönöm a segítséget!
-
elmouse
aktív tag
válasz
HUTCHDB #36401 üzenetére
Létezik olyan ROM amiben az átlagnál hangosabb a hívások hangja? Esetleg valami plusz beállítás van benne, amivel a beszédhangot lehet erősíteni?
Ugyanis kicseréltem a felső, halk és recsegő hangszórót, ami most már nem recseg, de ugyanolyan halk.
Telefonálás közbenre értem a dolgot, nem kihangosítva. -
elmouse
aktív tag
Tudtok javasolni valakit aki egy eléggé leharcolt készüléket ki tud pofozni? Kijelzővel semmi gond, de a hangszóró rácsokat ki kellene cserélni.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Milyen routert?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- World of Tanks - MMO
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest