Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Richard

őstag

válasz Coyote2000 #950 üzenetére

Mindenkinek mások az igényei. Hidd el nem jelent semmi előnyt ez a csilli-villi kinézet. Dugdoshatod majd mindenféle tokba, hogy így nézzen ki pár hónap után is. Az egy dolog, hogy ezzel akarsz kifejezni valamit, de az már régen rossz. Szerinted mégis miért lehet, hogy sokkal jobban fogyott a "bazári műanyag" S széria mint a "minőségi" ONE X? Minőségibb? Egyértelműen az. Csak ez éppen használati eszköz lesz nem műtárgy. Vicces azért, hogy vannak páran akik totál értelmetlenül szítják a flamet bármi nemű háttérinfó vagy érv nélkül :)

#949, #955 ezek aztán kellenek ide mint egy falat kenyér.

• Dominó85

addikt

válasz Coyote2000 #950 üzenetére

Szia,

megígértem, hogy nem szólok többet hozzá, de nem érzed, hogy pont az olyan hozzászólásokkal, mint a tiéd, szítod a feszültséget? Egyébként a HTC dizájn csodája a Jiayu G3 elejének ügyes koppintása, szóval ne ájuljunk már el tőle ennyire. Tényleg nagyon szép és kreatív az összerakása, csak nem biztos, hogy ők "találták fel" elsőként. Ez természetesen mit sem von le a HTC értékéből, hisz a Jiayu egy nagyon kicsi kínai cég (bár a G3 egy igen jól eltalált telefonjuk). Játszani már egy korrekt teljesítményű 2 magos telefonon, de akár egy erős egy magoson is lehet. No meg ez a HTC One nem egy erőmű? (szerintem picit visszanyal az a fagyi). :R A lényeg pont azon lenne, hogy NE úgy szóljunk hozzá a témához, hogy másokat megbántsunk vele és direkt célponttá tegyük magunkat vagy az adott telefont (jelen esetben). Ergo ne etessük a trollokat.

üdv, D.

Burt1793
    Sajnálom, hogy nem olvastad végig amit írtam, mert így egy újabb értelmetlen HSZ-vel gyarapodott a topik.
    Olvasás -> Értelmezés -> Felfogás -> Értékelés -> Érvelés -> Megfogalmazás -> Komment

Van akinek a fém, van akinek a műanyag jön be, van akinek a szappantartó, van akinek a féltégla. Az isten verje már meg, hogy ennyi IQ betyár van itt! Emberek vagyunk eltérő igényekkel! :W

Új hozzászólás Aktív témák