Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
válasz
spawn21
üzenetére
A hOX-nál egyből feltettem mindent, mert bíztam az üzemidő javulásban, ami nekem a 4.1-nél pont fordítva sült el.
Nem érzek olyan változtatásokat a home gomb kivételével, amire annyira ráizgulnék, és a 4 óra kijelző, 2 óra telefon, mindez 14-16 óra alatt nekem elég, nem mondom, maximalista vagyok, javulhat, nem bánnám, de előbb tegye fel szépen mindenki, és ha már van egy hónapos tapasztalat, akkor jöhet.
Főleg, hogy mivel a helium nálam egyszer nem tudott normális mentést csinálni, rohadtul nincs kedvem újra belakni a telefont egy fr után.
u.i.: gyorsbeállítások nem érdekelnek, egyet lapozok a home screenen, és ott van a BT, GPS, WIFI, hotspot gyorskapcsoló.
Ilyen képernyő elforgatás, meg háttérvilágítás állítás, stb, semmi szükségem rájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest