Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
blt.62
őstag
válasz
Szpisti
üzenetére
VÉGRE!!!!!!!!!

Maximálisan igazad van, valóban ha valaki utánaolvas itt a mobilnak akkor baromi rossz összkép alakul ki. Mondom én ezt azok után,hogy én is vissza vittem a vodához a telcsit és a másikat ki se hoztam,mert már ott elromlott. De mégis azt mondom,hogy mi vagyunk kevesebben és sokkal több a jó mobil. Csak hát emberből vagyunk és akinek jó a telója az nem biztos,hogy itt dicsekszik vele hanem betudja hogy ezt a HTC csúcsmobiljának tudnia kell. Aki rosszat fog ki az mást nem tud tenni csak csalódottságában itt panaszkodik mint én is. Úgy döntöttem várok fél évet az ONE megvételével, addig kihúzom egy HOX vagy HOX+ mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sorozatok
- Projektor topic
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Kutya topik
- További aktív témák...
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest