Hirdetés
- Raspberry Pi
- ASUS ROG Ally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Nekem Unlocked és S-OFF volt Ferob segítségével visszaállítottam teljesen gyárira és gond nélkül cserélték a kamerát de a mikrofont nem és a hangszórót sem, emiatt visszaküldtem hogy a hangszóró annyira nem is zavar hogy halkabb lett de mikrofon nélkül azért vicces telefonálnom. Másodjára azt írták a munkalapra hogy ők nem tapasztalták a hibát de szoftvert frissítettek és csodával határos módon működik a telefon de úgy kaptam vissza hogy a kijelző elkezdett felválni így harmadjára is ment vissza és kaptam új kijelzőt , új akksit plusz új hangszórókat hangszóró rácsokkal együtt. Hátlapját és a keretét úgy hagyták. A Tempered Glasst ami rajta volt a kijelzőn leszedték és rá ragasztották nekem egy mintás ( értem ezalatt azt hogy körök vannak kivágva a fóliából illetve minták is vannak rajta így mondanom sem kell hogy már nem ragad vissza de a gesztust értékelem).
Szerintem az olyan hibákat ami nem szoftveres eredetű mókolással ( kernel csere és húzod a procid aztán meghal stb ) akkor simán javítják. Az én telefonom is ott volt/van a rendszerükbe.
Azt viszont sajnálom hogy a Sim tálca kiszedő tűmnek lába kélt valahol a nagyvilágban de annyi bajom legyen . Most hagytak benne két fényképet az egyik a szerelő kisasszony volt a másik pedig a munkaállomás ahol javítja a telefonokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- CORSAIR K100 AIR
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest