-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Nekem Unlocked és S-OFF volt Ferob segítségével visszaállítottam teljesen gyárira és gond nélkül cserélték a kamerát de a mikrofont nem és a hangszórót sem, emiatt visszaküldtem hogy a hangszóró annyira nem is zavar hogy halkabb lett de mikrofon nélkül azért vicces telefonálnom. Másodjára azt írták a munkalapra hogy ők nem tapasztalták a hibát de szoftvert frissítettek és csodával határos módon működik a telefon de úgy kaptam vissza hogy a kijelző elkezdett felválni így harmadjára is ment vissza és kaptam új kijelzőt , új akksit plusz új hangszórókat hangszóró rácsokkal együtt. Hátlapját és a keretét úgy hagyták. A Tempered Glasst ami rajta volt a kijelzőn leszedték és rá ragasztották nekem egy mintás ( értem ezalatt azt hogy körök vannak kivágva a fóliából illetve minták is vannak rajta így mondanom sem kell hogy már nem ragad vissza de a gesztust értékelem).
Szerintem az olyan hibákat ami nem szoftveres eredetű mókolással ( kernel csere és húzod a procid aztán meghal stb ) akkor simán javítják. Az én telefonom is ott volt/van a rendszerükbe.
Azt viszont sajnálom hogy a Sim tálca kiszedő tűmnek lába kélt valahol a nagyvilágban de annyi bajom legyen . Most hagytak benne két fényképet az egyik a szerelő kisasszony volt a másik pedig a munkaállomás ahol javítja a telefonokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- szinte új iPhone 16 Plus 128GB white fehér független Apple 3 év garancia ajándék
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest