- OLED TV topic
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- RAM topik
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
válasz
yodee_ #33700 üzenetére
A te esetedben az eredeti két év hosszabb ideig tart, mint a csere utáni egy év, szóval nálad tiszta sor, hogy a vásárlástól számított két évig (plusz a szervizben töltött idő) érvényes a garancia.
Az én esetem már kicsit nyakatekertebb, egy másik típust aminek hamarosan lejárt volna a két éves garanciája, nem javítottak meg, hanem cseréltek egy új M8-ra. Itt azt mondja a HTC, hogy csak egy év van az új készülékre, de fogyasztóvédelmis fórumokban azt állítják hozzáértők, hogy ilyen esetben is két év kell vonatkozzon rá. Mivel sokkal jobban jártam a csere készülékkel, így nem keresem az igazam, elfogadom az egy évet. (Ráadásul nem is tartom meg, majd az új tulaj kijárja magának a két évet, ha akarja)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest