Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Mini PC
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumk1
addikt
válasz
Burt1793 #3367 üzenetére
Először én is így voltam a Blinkfeed-el, hogy nem igazán tetszett és csináltam magamnak "hagyományos" kezdőképernyőt, ezt meg hátra löktem. Aztán rájöttem, hogy nem is olyan rossz dolog ez és könnyen meg lehet tölteni értelmes tartalommal, ami hasznos, színes és mindig változik. Egyet sajnálok csak, hogy a Google + kimaradt belőle, amit nem is értek igazából.
Maga a Blinkfeed felülete pedig hibátlanul, gördülékenyen, szépen animálva működik, úgy hogy ebbe nem lehet belekötni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- BestBuy topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Okos Otthon / Smart Home
- Jövedelem
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest