Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen SSD-t vegyek?
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nightfall75
tag
válasz
hurrikan #26449 üzenetére
Apró megjegyzés a dupla ultrapixel kamerához: az M8-ban a hátlapi kamerák közül csak a 4MP-es fő modul az ultrapixel, a mélységmérésre használt segédkamera 2.1MP-es normál, hardveresen ugyanaz mint a tavaly M7 előlapi kamera. Szóval még több a közös pont a tavalyi és idei modell között. Jó hír viszont, hogy az M7-ből is lehet M8-at csinálni, csak át kell rakni a selfie kamerát hátra.
Forrás (második bekezdés) Ezt az infót nem nagyon olvastam máshol, szóval gondoltam érdekes lehet.
Tavaly megjelenéskor még az ST Microelectronics által gyártott ST VD6869 4MP-es ultrapixel kamerával szállították az M7-et, ez az a bizonyos lilulásra hajlamos modul. Az M8 már az OmniVision féle OV4688-as modullal jött, és akinek volt szervízben az M7 kameracsere miatt, az is ilyet kapott.
-
dani3l
őstag
válasz
hurrikan #26449 üzenetére
ART van az M7-ben is, de ott is majd csak akkor lesz erdekesebb, ha szelesebb körben tamogatott lesz, egyelöre szerintem nem sok haszna van, ha az ember nem fejlesztö..
Nezegettem egyebkent en is a telefont boltban, de bennem eleg felemas erzest keltett, egyreszröl tetszik, hogy meg több a fem, az oldala is az, meg maga a szine/"mintaja" is szebb, masreszröl viszont szerintem tulzottan legömbölyitettek, nekem meg mindig jobban tetszik az M7- valahogy jobb erzes, hogy van egy kis ele a telefonnak..
Egyik sem szalcsiszolt egyebkent.Legalabb is az M7 biztosan nem, de az M8 is necces, nekem inkabb csak festesnek tünik,mindenesetre a lenyegen nem valtoztat: fem es baromi jo..Azt meg en sem ertem, hogy lehet meg ezt is überelni gyorsasagban..
Ami meg erdekes volt nekem, probaltam ezt a 2 kameras fenykepezes utani terbeli manipulacios biszbaszt (fogalmam sincs mar, mi volt a neve pontosan, remelem erthetö, mire gondolok
), de nekem egyböl szemet szurt, hogy torzitotta a kepet, szoval kivancsi leszek, mire lesz ez erdemben hasznalhato. Egy mellette levö telefonrol csinaltam igy kepet es mikor az utolagos szerkesztesnel elforditottam, a telefonbol kiallo töltö csatlakozot szepen elkente a telefon oldalan..
Remelem megmarad a HTC ezen a premium fem vonalon, ha kijönnek valami One-hoz hasonlo tablettel ev vegen, instant vetel lesz, az biztos..
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- E-roller topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- World of Tanks - MMO
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest