- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- Kompakt vízhűtés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Burt1793 #1646 üzenetére
Ok, beke
Elso rossz pont. Blink feedben nem allithato be a Google+
Egy jo pont. Az uj Sense billentyuzet baromi jo, oltari konnyu vele jol es pontosan irni, nehez felre utni. Kivalo a "nyomaspontja". Utoljara ilyen jot csak iphone eseteben tapasztaltam. Meg a Samsungnal is jobb. Legalabbis S3-nal es N2-nel tuti. S4 meg majd elvalik.
Jo dolog ez az utomata kepernyo kikapcsolas, nem kell beallitani hogy mikor kapcsoljon ki ha nem erunk hozza. Mondjuk nem tudom hogy mukodik, de szerintem giroszkoppal, ha erzekeli hogy mozog a telefon, nem kapcsol ki a kijelzo. Legalabbis amig mozgattam, nem kapcsolt ki, majd amikor letettem, par masodperc alatt kikapcsolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- szinte új iPhone 16 Plus 128GB white fehér független Apple 3 év garancia ajándék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest