Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Butterfly S
Mikor vettem a One-t én is gondolkodtam, hogy megvárjam e amíg kijön, mert a Spec. adatok már akkor fent voltak, csak a műanyag annyira nem jött be , de papíron a legtöbb dologban ráver a One-ra, nekem főleg a bővithetőség tetszik.
Csak ugye akkor még ugy volt, hogy Mo-on nem is lesz sőőt... A Butterfly ha jól tudom csak kínában jelent meg szóval ugy voltam vele, hogy így nem vállalom a gariztatást, ha esetleg hibás lenne.
Meg mellesleg One-bol is volt csak kínában kiadott 2 Sim kártyás bővíthető verzió. Meg ugye volt a "limitált" fejlesztői 64 Gb-os (szerintem ennek kellett volna jönnie alapbol mindenhova). -
Dr.Anonymus
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mikor vettem a One-t én is gondolkodtam, hogy megvárjam e amíg kijön, mert a Spec. adatok már akkor fent voltak, csak a műanyag annyira nem jött be , de papíron a legtöbb dologban ráver a One-ra, nekem főleg a bővithetőség tetszik.