-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
válasz
ForRedGlory #1641 üzenetére
Nem torzít be max hangerőn sem?
MA teszterek ilyesmit említettek a videóban. -
hurrikan
addikt
Fekete színűt vett valaki?
ezen az oldalon azt állítják hogy a fekete nagyon könnyen karcolódik még asztalra téve is
vajon igaz?
Eléggé szándékos összekarcolásnak tűnik....Én is feketét akarok(tam) venni. Érdekelne hogy valós gond e.
Itt meg nem karcolódik meg, pedig a kulccsal erőszakolják:
[link] -
hurrikan
addikt
Nem tudom láttátok e de megint van az Expansysnál One, igaz csomagban:
4ezerrel drágább, de van hozzá MediaLINK HD.
Még van 36db
Délután 3-kor még 100+ volt xD -
hurrikan
addikt
válasz
Kokufuu1986 #1510 üzenetére
Én is voltam.
Sőt ki is próbáltam náluk egy teszt One-t ismerősön át.
Nekem akkor azt mondták, hogy kb május eleje, de még változhat. -
hurrikan
addikt
válasz
HUTCHDB #1237 üzenetére
Ahogy olvastam a témában az írásokat ki akartam bírni hogy nem szólok bele de nem bírom ki
Én pont ezért cseréltem az S3-at!! HOX-ra!! Mert az S3 fényereje kritikán aluli a HOX-hoz képest. Te vagy egy másolatot fogtál ki vagy le volt véve a fényereje ha az S3 neked fényesebb volt....
3hét után undorodtam az S3 kijelzőjétől, hatalmas csalódás volt. Fényereje 0, színek szét szaturálva, fehér sárgás, és a Pentile miatt még csak félig sem látszott HD kijelzőnek. Innentől kezdve nem érek semmit a kontrasztosságával a jó fogyasztásával, meg a kivalló fekete színeivel
100szónak is egy a vége, a HOX nagyon jó fényerőben 9hónapig használtam. Az S3 meg porba fingó fényerővel operál a HOX-hoz képest.Közben Expansys.hu-tól már rendelhető az One. Tehát már nem előrendelési státuszban van.
Igaz csak 32GB-os van 191ezerért.
[link]Remélem a T-mobile-hoz is bekerül minél hamarabb és nem fizette le őket a Samsung, hogy majd csak az S4 megjelenése után kerülhet be
Persze ha Samsung lennék én is félnék az One-tól. -
hurrikan
addikt
Az One mellett döntöttem. Amint jön rendelem.
Ismerősömnél kipróbáltam (T-mobile bennfentes tesztelő) szólt hogy legyek ott 15percen belül és marad még 15percem nyomkodni mert itt van Egerben pont az üzletben.
Hát, az állam nem koppant, hanem le fel pattogott a nyakam és a laminált padló között. A kijelző egy isten. Mér az OneX is piszok jó kijelzővel volt megáldva... de ez..... elbújhat mellette az összes többi. Kiváló színek, magas fényerő, végtelen-torzulásmentes betekintés. A hangzás fantasztikus még az OneX-hez képest is, telt, hangos, dinamikus.
Nagyon várom hogy jöjjön tesztre a HTC-től. De azt még jobban, hogy elkezdje árulni a T-mobile, ami május elején lesz ha minden igaz.
Nagyon tetszett a SENSE5 is, szép, igényes, letisztult és piszok gyors. Nem gondoltam, hogy az XperiaZ sebessége fokozható. Mert az is piszok gyors. Igaz hogy abban semmi más nem tetszett a rendszer sebességen kívül xD -
hurrikan
addikt
Sziasztok.
HTC One és Padfone2 között gondolkodok.
Ti melyiket választanátok ha ugyan annyiba kerülne?Az One jobb, mint telefon szinte mindenben.
Viszont az ASUS-al TAB is van meg nekem szebb talán...Szoftveres téren hogy áll a Padfone2?
Hibák, hanyagságok, támogatás meddig várható?
Stb.Úgyis azután döntök, miután mindkettőt teszteltem, de érdekelnek a vélemények.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- PlayStation 1 / 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-book olvasók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest