-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
Valaki fentebb írta, hogy mostanában szarakszik a T-mobile mobilnet.
Bizony így van, országos problem. Tehát ha valakinek mostanában gyakrabban dobálja a hálózatot, vagy időszakonként nem tud mobilnetre csatlakozni ne ijedjen meg nem a készülékkel van gond.
Hét közepén nekem is, órákig nem tudott csatlakozni, felhívtam őket ekkor még nem tudtak a hibáról. Természetesen a mellé dumálást leráztam, mert egyből azzal kezdtem, hogy több készülékben is ki lett próbálva a SIM és nem megy. Még mielőtt a One-omra fognák.
Felvették a jegyzőkönyvet majd pár óra múlva hívtak hogy országosan akadozott a szolgáltatás, szanaszét az országban, foltokban. És hogy én voltam az első aki jelezte így miattam kezdték kivizsgálni ami miatt kaptam kemény 10perc ajándék lebeszélhetőséget és az aznapi mobilnet adatforgalmam jóváírták újra.
Majd aztán 2nap múlva újra előfordult ugyan ez de akkor csak mintegy 15percre. -
hurrikan
addikt
válasz
ndavey #10400 üzenetére
Rengeteg dologtól függ ez, enm csak a kijelzőtől.
Nem mindegy hogy Wifin, 3G-n, vagy LTE-n vagy, nem mindegy hogy kül, vagy beltéren, bekapcsolt vagy kikapcsolt energia takarékossággal. NFC, GPS, Bluetooth be van e kapcsolva. Mennyire használsz és hány helyen a rendszerben rezgést.... milyen folyamatosan frissítő widgeteid és alkalmazásaid vannak fent, milyen szinkronizálások vannak bekapcsolva és milyen időközönként. (Időjárás, részvények, face, google, HTC, BlinkFeed, külső appok) stb.Én elég intenzív felhasználó vagyok.
Energia takarékosságot használok, de csal a proci szabályozás van engedélyezve benne semmi más. Mert a folyamatos onlineságra szükségem van, a kijelző fényerő csökkentést meg azért nem használom, mert jó volna az csak pont nincs értelme. Ugyanis bár az energia megtakarítás lenne a célja, de kint vagy kültéren, a csökkentett fényerő nem elég, ha meg bent vagy vagy otthon akkor ott van a töltő, tehát akkor meg minek.Visszatérve az üzemidőre nekem jelenleg 1nap 21óránál jár, minden szinkronizálás bekapcsolva és majdnem mind a leggyakoribbra állítva.
Van benne kb 35-40perc játék, kb 50percnyi telefonálás, vagy 25-30perc böngészés, kb ugyan ennyi Youtube és Facebook/Facebook Messenger. GPS, NFC bekapcsolva. Kb fele-fele arányban 3G és Wifi. LTE itt Egerben még nincsen.
Eddig is így ahsználtam a telefonjaim többségét, Sonykat, HTC-ket, teszt készülékeket, az utóbbi időben is sok megfordult a kezemben, mind gyártót, mind OS-t tekintve, és bizony bátran állítom hogy 4.2.2 óta a legjobbak közt van a One üzemidőben. Z, S4, BB Z10, LG Optimus Pro, 8X sem bírt ennyit ugyan ilyen használattal. A WP ha nem használod alig merül, de ha használod akkor sokkal jobban szívja a telepet mint az Android.Persze ilyen 50-70órás üzemidők nálam sem jönnek ki.
Általában 24-40óra, sokmindentől függően. De pl ha valakinél a kijelző használat abban nyilvánul meg hogy minimum fényerőn végignéz a 4nap alatt 2x 2órás filmet annál persze hogy ki fog bírni annyit. De folyamatos onlinesággal, folyamatos szinkronizálással, internet használattal biztosan nem. Nálam 200mb körül minimum elmegy minden nap forgalom, a hívások és SMS-elk mellett.
Az itt említett üzemidők nálam általában 3.5-4óra kijelző használatot foglalnak magukba, de azt eléggé magas fényerőn. Minimumon max éjjel van. -
hurrikan
addikt
válasz
HUTCHDB #9976 üzenetére
Belépsz a G-mailba avagy Google fiókodba.
Beállítások ikon>>Prof képednél kis nyílnál legördülő menü>>Adatvédelem>>Biztonság>>Két lépcsős azonosítás beállítása
Én régóta használom.
Jó mert lehet megadni tartalék telefonszámokat is, pl ha eltűnne a tiéd is be tudj lépni stb.
Gépenként és telefononként pedig be lehet állítani h pl ezen az eszközön ne kérje többször a két lépcsőt (pl otthoni PC-nél jól jön) stb.Az egész úgy működik, hogy mikor beírod az e-mail címed és jelszavad helyesen, küld egy biztonsági kódot a megadott telefonszámra amit beírsz, utána tudsz belépni.
-
hurrikan
addikt
A dualbootos ROM-ot próbálta már valaki? (Gogle Edition +Stoc SENSE)
-
hurrikan
addikt
ezt azért linkelem be hogy ne panaszkodjatok a SENSE5 RAM fogyasztására, ez a screenshoot a nálam lévő LG Optimus G pro készüléken készült, szinte még alig belakott gyári rendszerrel.
Megvan az ára ha a rendszert telepumpoják sok látszat okossággal. A sok smart blabla... ráadásul a gond ott van, hogy ilyenkor elkezd mindent bezárogatni belassul és nagyon elkezd laggolni.One-on 4.1.2-n kb. 5-600mega volt szabad belakott rendszerrel, most 4.2.2-n pedig 1GB környékén van, azzal együtt hogy sokat javult a multitasking és még a játékokat se zárja le Home gombos kilépés után.
-
hurrikan
addikt
Tudom hogy még nem most aktuális, hiszen még mindenki készülékére megvan a garancia úgymond.
De az Árukeresőn bárhol vásárolt termékre tudunk kiterjesztett garanciát kötni 3-5évre.Feltételek:
-11hónapnál nem régebben vásárolt
-eredeti számla és garancia levélA szolgáltatás előnyei:
-A garancia nem tulajdonoshoz, hanem készülékhez kötött, így azzal együtt továbbadható.
-A javítás megkezdődik a bejelentéstől számított két munkanapon belül és lehetőség van internetes állapotkövetésre.
-Csere esetén a meghibásodott készülék helyett egy új, műszakilag az eredetinek megfelelő, vagy annál jobb készüléket biztosít a szolgáltatás.Telefonon már beszéltem velük. Szolgáltatónál vásárolt készülékre is köthető.
A szerződés megkötésekor a számlán szereplő árat veszik figyelembe és az alapján kalkulálják a díjat.
Nekem ez +5évre 14ezer, +3évre 9ezer.
A kiterjesztésbe az eredeti garancia ideje is bele van számolva. -
hurrikan
addikt
Aki esetleg le akar még csapni a 135ezres Dominós One-ra ma teheti meg utoljára, holnap vége az akciónak. Azaz már éjféltől.
[link] -
hurrikan
addikt
Ma megpróbáltak az utcán kirabolni itt Egerben a ház előtt.
Lementem a kisboltba, visszafele jövet SMS-t jelzett a One, és el akartam olvasni.
Ekkor egy figura kikapta a kezemből és futni kezdett vele, rácseszett mert utolértem, elég robbanékonyan tudok gyorsulni, 7éve vagyonőr vagyok így megszoktam, volt időm gyakorolni tolvaj kergetést.
2 olyan maflást kapott a One élével hogy kifeküdt a parkolóban, ezután fogtam magam és bejöttem nehogy jöjjön a rokonság a bokor mögül xD
Bár a One nagyon bejött fegyverként, szerintem két csík lesz az arcán egy darabig, nem szándékosan, inkább kényszerből használtam fegyverként, hiszen kicsavartam a kezéből és abban a pillanatban azzal kapott, el nem engedhettem a telefont hogy puszta kézzel üssem.
Amint jön tesztre a G pro, beviszem a T-hez és megkötöm azt a q..a biztosítást. Olyat amiben a lopás is benne van. xDsze: bocsi nem neked akart menni válaszként, csak új posztként de mellé nyomtam
-
-
hurrikan
addikt
válasz
N.YCityBoy #8642 üzenetére
Mivel feletted írtam hogy akcióról van szó, inkább végre lenyomták a Samsung marketingeseket a Sonysok és HTC-sek. És nem a Samu került be az akcióba, Mint 100-ból 99-szer.
-
hurrikan
addikt
válasz
ThorsHUN #8639 üzenetére
Itt van a kutya elásva miért akciós a One és a Z
tehát csak átmeneti állapot (szó sincs semmiylen leárazásról), aki jó áron akarja most vegye mert aztán megy vissza 170 fölé.
-
hurrikan
addikt
-
hurrikan
addikt
Nem az app számít, az a legkevesebb, lehetnek teljesen mások a driverek és az optimalizációk, nem az appon múlik a fotó minősége meg hogy befókuszál e.
Más:
Lehet hogy a HTC OneS nem kap már frissítést, de legalább Nem gyullad ki mint az S3 xD -
-
hurrikan
addikt
válasz
penell1234 #8502 üzenetére
A kernel ezer millió dolgot és appot foglal magába. Nem egy app.
Belemész kijelzi mik azok. Ha nem nyomkodod egész nap a telefonod akkor az a normális ha a kernel és az android rendszer eszik a legtöbbet. -
hurrikan
addikt
Én utálom a MIUI-t, a ronda Samsung UI-ra hajaz, illetve arra emlékeztet.
Nekem nagyon nem jönnek be a MIUI ROM-ok, sőt, a legcsúnyábbnak tartom őket, de kinek a pap, kinek a papné. -
hurrikan
addikt
Aki esetleg szeretné használni a DayDream, HTC-s fordítással Álmodozás funkciót a 4.2.2-ben, anak Google PLAY-en rengeteg DayDream téma és óra áll rendelkezésére.
A gyárilag integráltak szerintem semmire se valók, még a fényerőt sem lehet bennük állítani. Viszont sok letölthetőn a fényerőn kívül, az óra méretét, elhelyezkedését is állítani lehet. Sőt bekapcsolhatjuk hogy az óra mellett miket mutasson, pl események, értesítések, időjárás, akku %, következő ébresztési idő, stb.
pl a két legjobb amiket találtam, a LucidDayDream, a Clock+.
Egészen minimalista, fekete hátérre tetszőleges színű órát tehetünk ki, minimum fényerőn. Meg bekapcsolhatjuk a fentebb írt funkciókat. -
hurrikan
addikt
Bár nem panaszkodtam 4.1.2 alatt sem
De 4.2.2 alatt kezd nagyon tetszeni az üzemidő
Reggel 6óta 7%-ot merült, úgy hogy van benne olyan 20-25perc kijelző használat(facebok messenger, gmail) meg egy 5perces hívás. -
hurrikan
addikt
-
hurrikan
addikt
válasz
hurrikan #8310 üzenetére
Még pár dolog.
9.-új üzenet színsémák kerültek a rendszerbe
10.-durván, mint egy 35%-al javult a RAM kezelés, szabad RAM szinte folyamatosan 1.3GB felett van és végre nem zárja be az appokat, meg játékokat sem ha kilépek a Home gombbal, RR3-ból kiléptem Home-al és 55perc múlva is a RAM-ban volt még, nem töltötte elölről a játékot -
hurrikan
addikt
Továbbá pár dolog ami nem volt az új szoftver leírásában:
de észrevettem a 4.2.2-ben:
1.Javult az üzemidő (ezt már írtam fentebb)
2. Gyorsabb a töltés, 4.1.2 alatt 3.5-4óra kellett full feltöltéshez, most kb. 2.5óra elegendő.
3. Végre smoothabb és gyorsabb az átállás 2G/GPRS-ről 3G/HSDPA-ra, korábban zavart, hogy ott, ahol volt már simán 2-3-as 3G jel, a One nem állt át 3G-re, hanem EDGE-n maradt, míg mellette a Sony már régen 3G-n volt, nem az volt a gond hogy a HTC nem látta a jelet, hanem az, hogy nem állt át, mert ha kézileg áttettem "csak WCDMA"-ra akkor egyből volt rajta 3-as fokozatú 3G/HSPA+ jel. Szerencsére most már nem kell, sőt most már hamarabb átáll mint a Sony. Ha már kettes erősséget eléri a HSPA jel már át is megy rá.
4. megszűnt a hiba a kép szerkesztés/retusálás/arc simítása opciónál, most már megtalálja az arcokat, nem írja azt, hogy nem található a képen arc, miközben igen
5. jobb a fényerő állítás, sötétben sokkal lentebb veszi mint eddig
6. végre rendesen működik az automatikus alvó mód
7. megváltozott a galéria kezdő képernyője, nem az eddigi kezdő felület fogad, hanem rögtön a saját képek (ez az egy amiben talán jobban tetszett a régi elrendezés)
8. Picasa végre betölti az összes albumom ami rajta van, nem csak az első 6-8db-ot mint eddigTehát az idegesítő dolgok meleltt a kisebb nagyobb bugok is megszűntek a készülékben.
meg ugye kaptunk plusz, új dolgokat.
-
hurrikan
addikt
Egy főzött ROM sem lesz soha olyan stabil mint a gyári.
Jó pár ében át ROM-olgattam Sonykat, aztán HTC-t (HOX). És ezt szinte biztosra mondom.
Lehet hogy csicsásabbak, többet tudnak, gyorsabbak, némelyikben esetleg hajszálnyival jobb a teljesítmény vagy az üzemidő, de a gyári ROM stabilitását sosem fogják elérni.
Ha neked a stabilitás a fontos akkor szerintem maradj a gyárin. -
hurrikan
addikt
Hát kerestem de most épp nem találom
Közben rájöttem hogy az energiatakarékos kapcsoló akkor van kint ha be van kapcsolva a funkció. Ha kiveszem a pipát akkor eltűnik, nem marad ott mint 4.1-nél.
Viszont ha a gyors kapcsolóknál újra bekapcsolom akkor kikerül.
Pár gyors kapcsolót azért még betehettek volna, pl GPS, Zseblámpa, szinkronizálás. A beállítási ikon meg szerintem elfért volna a fő értesítési sávon ahogy eddig. -
hurrikan
addikt
Még egy kérdés.
S-OFF esetén jönnek az OTA frissítések? -
hurrikan
addikt
Elvileg nincsenek szolgáltatói nyavalyák.
Legalább is a Magyarországi szolgáltatóknál biztos nem.
Tavaly az OneX T-sek, Vodások is megkapták ugyan akkor amikor az azonos CID számú függetlenek.
Még csak egy T-s vagy Vodás csengőhang sincs benne, se T-s appok. Egyedül a SIM, app, ami meg a SIM alapján települ. Mert ha független modellbe teszed bele is bekerül. -
hurrikan
addikt
válasz
S e t h #6421 üzenetére
Inkább a konkurencia képviselői állítják, hogy gyenge.
Ugyanis gyengének véletlenül sem nevezhető. Tudom, mert használom, és használtam előtte sok más félét.
Összehasonlító tesztekben is jól szerepel. Bőven erősnek, jónak mondható, nem minden helyzetben tökéletes, de bőven erős a mobil mezőnyben. Aki mást mond vagy nem nézett utána, vagy valamilyen okból szándékosan hazudik. (márka lejáratás, lefizetés, más márkákkal való szimpatizálás, tudatlanság, hozzá nem értés stb)
Használom jó ideje, tehát tudom, hogy így van. Használtam S3-at és csúcs Sonykat, egy szemmel nem volt jobb egyik sem. Csak épp nem ugyan azokban a helyzetekben jelentkeztek a hibák. -
hurrikan
addikt
válasz
Nightfall75 #6411 üzenetére
A jobb BlinkFeed remélem kiterjesztett szolgáltatásokat takar.
-
hurrikan
addikt
válasz
bluekoli #5990 üzenetére
Érdekes.
Nálam semmi ilyen nincsen.
Minden betűt jól jelenít meg mindenhol. Viszont pár kérdés.update: De mégis xD csak nem is tűnt fel
1. Az automatikus alvó mód mi takar?
Nálam speciel annyit ér, hogy ha be van kapcsolva, és leteszem az asztalra, nem kapcsol le a kijelző... még 10-15perc múlva sem.2. A zenelejátszó bárkinek is bármelyik számnál megjeleníti a dal szövegeket? Nekem soha egynél sem sikerült még előcsalnom.
3. Az albumban, az online részlegben nektek sem jeleníti meg az összes Picasa mappát? Mikor bejelntkeztem akkor belistázta az összeset elsőnek, ahogy görgettem lefelé, úgy töltötte be őket. Mostmár csak az első 5-6mappát tölti be.
4. S-OFF-ot etsztelte már valaki? Működik? Nemt eljesen vagyok vele tisztában, mert az OneX-emen a bootloader volt nyitva. Roothoz elég az S-OFF is?
5. 4.2.2-ről van valami hír?
6. A képeket, amikor szerkeszteni szeretnétek.
Szerkesztés-Retusálás-Bőr simasága opcióra bökve nektek is azt írja, hogy "ezen a képen nem található arc"? Akkor is ez van ha a képet szinte csak arc(ok) töltik ki.Bocsi ha valamelyikről volt szó, most telóról nincs energiám visszapörgetni. De holnaptól követem gépről, meg a tesztnek is nekiállok lassan.
Egyébként mostanában etsztelgettem az új funkciókat.
Pl a változó sebességű videót, a dinamikus montázst-t, a nem kívánt járókelők eltávolítását, stb. nagyon kafa
Az üzemidő pedig egyre jobb
Legutóbb 2.5óra kijelző használattal 1n 2órát bírt
Legtöbbször 3-5-4óra kijelzőhasználatom van, a 16órát ezzel is átlépem mindigde volt hogy 18-at értem el.
fényerő automatán.
Kamerával is teljesen elégedett vagyok. Tájképek esetén néha nem elég a dinamika tartomány HDR nélkül. Minden másban nagyon szuper. Makró fotók gyönyörűek, ahogy a videói is.éjszaka pedig verhetetlen, az EXMOR-R/RS-nél is jobb
még a csillag teszten is átment
-
hurrikan
addikt
válasz
zsoleer #5711 üzenetére
Ez érdekes, bár elég álom szerűen hangzik
Bár én nem hiszem, hogy ott hagynám a SENSE-t, max akkor, ha a HTC már majd nem frissíti, a Nexus verzióra meg jön még majd frissítés.Nekem túl sok olyan + dolgot ad a SENSE, amiktől nem szívesen válnék meg, azt a pár darab felesleges programot (ami csak hazánkban felesleges mert külföldön használható, Watch, stb.) azt meg letiltom az alkalmazásoknál és annyi, el van felejtve.
És ahogy fentebb nézem, a frissítésben elég sok dolgot megkapunk majd amit hiányoltunk.
-
hurrikan
addikt
Mit mondana a HTC One a nagy világnak ha beszélni tudna?
"Lehetnék én is műanyag
Korszerű, formálható
Átlátszó és színes darab
Lehetnék én is ugyanolyan
Lehetnék kék, mint az ég,
Mint a hupikék törpikék. Aha"lehet kiválasztom unboxing videóhoz zenének
csak nehogy addigra kijöjjön a kék xD -
hurrikan
addikt
válasz
HUTCHDB #5454 üzenetére
Nekem többszörösen rossz tapasztalatom van velük.
Telefont, laptopot, TV-t illetően is. Én Samsungot soha többé nem fogok venni, még pendriveban meg memória kártyában sem.
A termékek is gagyik voltak. Más gyártók ezerszer jobb minőséget adnak azért amennyibe kerültek. Silány minőségűek és nem tartósak a termékeik. Valamint a szerviz hozzáállása és szaktudása, munkaminősége is kritikán aluli volt. -
hurrikan
addikt
válasz
adodaniel #5445 üzenetére
A szerviz korrektsége általában a vásárlás helyétől függ a HTC-nél.(is)
Gyári garival általában nincs probléma. Nem kötekednek.
Pixel hibásakat cserélik 3napon belüliben is, illesztési hibásakat meg nagyon bolt, szolgáltató, sőt ügyintéző függő is.
2ismerősömnek is simán cserélte a T 8napon belül csere gariba, illesztési gond miatt. De fentebb meg valaki írta, hogy az ő ismerősét elküldték, hogy az illesztési hiba az nem csere ok, csak szerviz. -
hurrikan
addikt
Van ott több is.
Az enyém is hibátlan, meg 4-5-en tuti írták rajtam kívül, csak a T adta el a legtöbbet eddig.
Több ezret. Ide csak azok írnak többnyire akiknek gond van vele. A felhasználók 90%-a nem fórumozik
De a nagy számok törvénye alapján persze, hogy a legtöbb hibás T-s.Fentebb írtakra reagálva, nekem sem akadt be soha egy másodpercre sem.
Az iPhone is tud akadni, unokatesóm 3éve használja és bizony volt akadás mindegyik típusnál, csak elvakult fanok állítják hogy nem akad, meg azok akik úgy akarják beállítani mintha nekik lenne a világon a legjobb telefonjuk, hogy azzal feszítsenek hogy nem akad, miközben jól tudják, hogy igen.
Biztos lesz olyan hogy az One is beakad, de egyelőre nem tette meg, pedig 14napja nem volt újraindítva. Mióta megjött azóta megy folyamatosan. Igaz a RAM-ot kezdi megenni lassan, már csak 300mega körül mozog a szabad RAM. De olyanokat használok mint AVAST, CallControl, NotificationToogle, GSAM Battery Monitor, GreePower, ezek mind futnak folyamatosan. Továbbá Google+ és Facebook integrációk is.
Ez utóbbiban a Z jobb volt, ha minden futott is volt 6-700mega szabad RAM, ráadásul még úgy sem zárt be semmit, amit a One rég bezár. Pl RealRacing-ból kiléptem, 2óra múlva is az a képernyő fogadott amiről kinyomtam. One 2-3perc elteltével is simán restartolja, kilövi.
De ezt írták többen is előttem. -
hurrikan
addikt
-
hurrikan
addikt
Felesleges kapcsolgatni.
Magától indul ha be van kapcsolva. Ha meg nincs akkor nem indul el semminél.
Attól hogy be van kapcsolva nem megy folyamatosan. Csak ha kell.
Gondolom azért kérdezte mert régebbi HTC-knél nem minden lejátszó támogatta. Még az OneX előtti időkben.Játékoknál is megy pl.
És ennél a telónál nem csak headseten, hanem hangszórón is bekapcsol -
hurrikan
addikt
De hogy az NFS MW milyen gyönyörűen fut rajta, ahhoz képest, hogy hivatalosan nem engedik rá letölteni....
nem értem az EA hozzáállását a dolgokhoz.
Ha nekem 5percpe telt megoldani, akkor ők is meg tudnák oldani a FULL-HD támogatást.
Ja és nem warez, mert hivatalosan megvettem még HOX-on -
hurrikan
addikt
válasz
ForRedGlory #5219 üzenetére
Azért vannak még érdekes dolgok xD
pl. a 4magapixeles kamera videózás közben 6MP-es képeket csinál xD
a processzortól meg töröltek minden adatot, csak annyit hagytak ott, hogy 4magos és pá.
De amúgy már ebben az állapotban van vagy 5napja, ha nem több.
Sztereó hangszórókat és fém burkolatot továbbra is érdemes lenne megemlíteni, ahogy az optikai kép stab-ot is. Bár gondolom Samsungos nyomásra direkt nem emelik ki a cucc erősségeit. -
hurrikan
addikt
Dettó.
És szintén hibátlan. Se illesztési hibák, se pixel hibák.
1 picike pár mm-es volt a bal felső sarokban, amiről a héten (markyy18 fórumtárssal való sörözés közben) kiderült, hogy ragasztó rajta, és lekaparhatómiket nem tesz a sör
Apropó, pixel hibákról jut eszembe egy a napokban történt érdekes eset:
Egyik rokonom vett egy HTC One-t. T-nél rendelte ahogy én is. Elég sok pixel hibája volt. Alsó sarokban egy csoportos 3-as, meg volt 3db 2-es pixel hiba különböző részein a kijelzőnek. Mindegyik feketénél látszódott. Bevitte a T-hez, megnézték mikroszkóp alatt, elismerték a hibát, (ez volt múlthéten csütörtökön) de csere készüléket nem tudtak adni. Így mondták, hogy hozza vissza következő (azaz ezen a) héten. Úgyis benne van még bőven a 8 munkanapban.
Meg is tette, elvitte most szerdán, és mit ad isten, a pixel hibákat nem találták. Ő sem látta szabad szemmel, mint előtte, akár hogy forgatta. Sötétben sem. Meg mikroszkóp alatt se találták pedig nézegették vagy 30percen át. Minden egyes pixel hiba eltűnt, és azóta sem látszik.
Minden esetre a T-mobile, elölről indította neki a 8munkanapos csere garanciát, hogy ha újra előjönnének a pixel hibák, akkor bevigye, és cseréltesse.
A mikroszkóp alatti vizsgálatot mindkétszer ugyan az az ügyintéző szervizes végezte. -
hurrikan
addikt
Fast & Furious6 egész jól megy a One-on
tetszik
Jó lenne ha végre az NFS MW is kompatibilitássá válna. -
hurrikan
addikt
Nagyon jó HDR fotókat készít
nem mosódnak el, és nem romlik a részlet gazdagság sem. XperiaZ ebben bizony sokkal rosszabbul szerepelt. -
hurrikan
addikt
válasz
ForRedGlory #4791 üzenetére
Durva
A kép és a hang minőség is -
hurrikan
addikt
válasz
ForRedGlory #4786 üzenetére
S4 hogy szerepelt?
-
hurrikan
addikt
válasz
kdennis #4764 üzenetére
Neked is lesznek még olyan kérdéseid.
Ami másoknak magától értetődő lesz.
Én is segítettem rengeteg olyan kérdésben, ami nekem magától értetődő volt, és fordítva is. Mert olyan is volt sokszor, amit én nem értettem, mások pedig igen.
Ezért van a fórum.mialatt valaki leír egy cikizést, az idő alatt a választ is meg tudja írni.
-
hurrikan
addikt
Tud valaki mondani olyan appot, ami kijelzi, hogy a telefon éppen töltés közben mennyivel veszi a töltést?
A Nova tudom hogy méri, de az nem kompatibilis a FULL-HD kijelzőkkel.
A Battery Monitor Widgetet mondták még, de abban nem találok ilyen funkciót. -
hurrikan
addikt
Lesz.
Csak nem tudják mikor. Lehet hogy pár hét, de lehet, hogy csak nyár közepe.
Rendelésnél bent van a kínálatban, de egyelőre csak ezüst választható.
Igazából én is feketét akartam, de hónapok óta várok, így nem volt türelmem tovább várni.
Így utólag viszont nem bánom, lehet, még szebb is mint a fekete. Mivel az üveg rész és az a körüli keret ezen is fekete, és jól mutat együtt a szürkével.Viszont megyek majd kötök rá biztosítást, mert este azt álmodtam hogy beleejtettem a kádba.
-
hurrikan
addikt
válasz
robit74 #4676 üzenetére
Szolgáltatónál ezt nem tudod megjátszani mert nem küldheted vissza futár fordultával.
Meg amúgy is csak bonyolítod.
Egyszerűbb besétálni vele a helyi üzletbe és azonnal cserélik. Futárral meg visszaér másnapra. Másnap feladják leghamarabb, neked meg visszajön harmad napra, ha épp nem jön közbe egy hétvégeFüggetlen boltoknál persze más a helyzet, mert azoknak nincs minden teleülésen kirendeltsége.
-
hurrikan
addikt
Lehet.
Pont azt írtam fentebb.
Ha szolgáltatótól rendelsz neten, és hibát találsz, bármelyik üzletükbe beviheted 3napon belüli cserére. Sőt, netes rendelés esetén 8 munkanapod van erre. Azaz 1.5heted. Ezalatt tényleg minden hiba kijön, ha van.Ismerősnek múlthéten hozta a T ahogy nekem.
Most vitte be a T-hez illesztési hibával, szó nélkül cserélték. Mert ismert, elismert hibák. -
hurrikan
addikt
válasz
Szellem. #4670 üzenetére
Amiben benne volt abban biztos hogy nem cseréltek mikrofont.
Mivel a megállapodás úgy szólt, hogy amiben benne van, abból nem kell kivenni, sőt, a raktáron lévőket is beszerelhetik, amiket már megvásároltak.
Azt is nyilatkozták, hogy mire ez a raktár készlet elfogy, addigra elkészül a HTC saját HDR mikrofonja.Ezek egyszerű gyártási hibák. Voltak ugyan úgy az OneX-nél is az első szériákban tömegesen.
Minden gyártónál vannak ilyenek, sajnos el kell ismerni, hogy a HTC-nél gyakrabban, mint a többi nagy gyártónál. De cserébe kárpótol sok más tulajdonsága a telefonnak, amikor végre tökéletesre cserélteted. Van konkurens modell a piacon, viszont mindent egybevetve messze ez a legjobb. Anyagminőség, szoftver, kijelző, hangminőség. És a sokat szidott kamera sem olyan rossz.Szerencsére a gyártási hibák rögtön látszódnak, és mehetsz vissza 3napos garira. Ismerősöm is kifogta, visszament másnap, szó nélkül cserélték neki, mert mondták, hogy tudnak róla hogy vannak ilyen hibák, és a gyártó is elismerte. Kapott egy hibátlant, azóta is boldog vele.
-
hurrikan
addikt
Amúgy kövezzetek meg, de nekem tetszik a Blinkfeed
még ha egyedül is vagyok ezzel
Bejelöltem benne a Facebookot, a SmartPhone-t mint hír kategóriát, meg a naptárat.
Így csak olyanokat hoz, amik érdekelnek.Viszont a zenelejátszóval kapcsolatban van egy kérdésem.
Bárkinek is betölti a zene szövegeket? Mert nekem egy zenénél sem, külföldieknél sem. A legismertebb előadók legismertebb zenéinél sem. Hiába vannak megadva rendesen az adatok (album cím, zeneszám, elóadó) -
hurrikan
addikt
Villámlások lassított felvételen-powered by HTC One
A villámlások rögtön az elején, utána 1:22-nél, utána 4:00-nál, 7:21-nél, 11:08-nál találhatóak, de ezek csak a nagyobbak amiket mondtam, van több kisebb.
A videót negyedével lassítva rögzítette a teló azaz 1másodperc, 4alatt játszódik le. Ami annyit tesz, hogy normál sebességű visszajátszás esetén az eredeti rögzítési hossz kevesebb mint 3perc tehát elég sűrűn villámlott
A nagyobbak után olyanokat csattant hogy a riasztók is megszólaltak csak ugye lassított felvételkor nincs hang rögzítés
Hamarosan Youtube-ra is felteszem, csak oda telóról nem volt hajlandó feltölteni. -
hurrikan
addikt
2képből áll, kattintható.
Szerintem ez nagyon jó akku idő egy ekkora telótól, ilyen intenzív használattal.
Volt játék, telefonálás, e-mail, Face, Google+, netezés, zenehallgatás, fotózás-videózás, Zoe, kép feltöltések.
Minden szinkronizáció bekapcsolva. Fényerő automatán. Energia takrékosság kikapcsolva. -
hurrikan
addikt
Kiakasztott ma az Evernote
1.Nem enged be a jelszavammal, kérek mailben jelszó változtatási lehetőséget, amivel egy linkre dob, hogy írjam be az új jelszót. Mikor beírom meg kiírja, hogy a jelszavam nem lehet ugyan az, mint a jelenlegi
amivel ugye nem enged be. "hibás jelszó" címszóval
2. Ha mobilról próbálok belépni "HTC One" akkor ezt írja ki:
"Valószínűleg nem ön az, biztos hogy belép?"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest