-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Akkor az igert tesztvideok YT-re feltoltve
elforgatassal most nem tokoltem, 1-1be ment fel a video.
Standard (FHD) mod
Slow Motion mod
Fast Motion mod
FHD HDR modelnezest az ingerszegeny, nem tul akciodus jeleneteketert, de a lustasag gyozott
juhi_: hat, nem...max tollasbalba
-
Balinov
titán
Acconts&Sync-nel egenfoldon nem talalom a szinkronizalas gyakorisagat beallito opciot.
monti0222w: ugyvanugyvan
-
Balinov
titán
Igen, gyari zongezo, settings, genral-nal fan tickbox a fullscreen modhoz. Megnyitottam 10 oldalt, 10 kulonbozo tabon (meg engedne tobbet is, csak meguntam). oldalak kozotti valtas szerintem smooth,egybol ugrik a korabban megnyitott tab-ra, statikus oldalaknal ugy tunik, instant latod az oldal tartalmat, dinamikusnal (pl. hvg.hu) a tab kivalasztasa, majd megnyitasakor reload van.
Erdekes, alapertelmezett karakterkodolas Latin1, ezt gyorsan at is raktam utf8-ra.
Latok Web Page preload menut, never/ only on wifi/always kapcsolokkal.
Keszitettem elobb az erkelyrol par tesztvideot, normal, slowmo,fastmo, hdr modban, most maszik fel YT-re, amint fennvan, betagelem rendesen linkelem majd. MPCHC MediaIInfo erdekel esetleg valakit az egyes videokhoz?
szerk:
juhi& Xaels: ha megmondjatok, hogy teszteljem a mikromonyt/hangrogzitot, szivesen megteszem.
-
Balinov
titán
mire vagy konkretan kivancsi? feature, oldal? tegnap delelott ota van meg, delutan par orat nyaggattam, de meg idom nem volt teljesen belemerulni, meg csak most lakom be.
Elso tapasztlatom a gyari bongeszovel hogy gyors, stabil. most gyorsan megnyitottam a hvg, index.origo, prohardver, bbc.co.uk oldalakat, tabok kozotti valtas ok, yt-t es vimeot megnyitva random klippet thumbnail-ba behozza, latszik a play,stb. kezelo gombok a videon, de nem indul el a lejatszas.
hulye vagyok, default a flash disabled a gyari zongezovel, bekapcsolva ok a yt, vimeo.
5-ik droidos HTC-m a sorban (meg 1.6 HERO-val kezdtem), nekem 1,5 nap utan ez tunik a legjobban kiforrotnak, de meg fel kell fedeznem ugy erzem, eleg sok a kulonbseg a HOS 4+ Sense-je meg az 5-os Sense kozott.
Kovetkezoi par mondat nem neked szol.
Kicsit rosszmajuan, de hadd jegyezzem meg, hogy ez a HTC ONE MA-s tesztjehez kapcsolodo forum, de oldalakon keresztul mast se olvasok, hogy SGSII igy, SGSIII amugy, bezzez majd az SGS IV...legyunk mar kulturaltak es foglalkozzunk a topik alapjaul szolgalo keszulekkel tulnyomoreszt. Nyilvan kell hasonlitgatni, de az en gyomromnak mar kezd sok lenni, ami itt megy
-
Balinov
titán
válasz
ForRedGlory #409 üzenetére
linkelt statnal tobbet nem tudok, de ha megsugod,hogy meg tudom-e nezni, akkor megnezem. Kb annyit, de mint irtam, nem toltottem csontra
FeRRaR1: SSMG II huzta le nagyon, mig a fodrasznal ultem az tobb 10%-ot jelentett
ami erdkes, mert ugyanez az N7-et nem meriti annyira
-
Balinov
titán
Uzemido, este kb 95%-ra feltoltve vettem le, ejjel (8 ora alatt kb) 3%-ot merult (energy saving ON), 1-2 rovid hivasom volt ma, kiscsillio appot tettem vissza wifi-n Play-rol, 1-2 sms, kb 20perd SuperStickmanGolf II meg kis HVG-s hirolvasas.
Stat most igy 28%-on (30%-nal mar pofazik, hogy pl. DropBox szinkron-t off-ra rakja, flash OFF).
-
Balinov
titán
bakker mennyi HTC One topik...
HTC_001 CID-esek valoszinuleg gyarilag fuggetlenek.
-
Balinov
titán
Az One teszt topikjaban linkeltem par ma delutani infot a keszulekkel. Ha gondoljatok sasoljatok at oda
-
Balinov
titán
Info: doboz szerint gyk. egesz EU ugyanazt a felszereltsegu valtozatot fogja kapni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3,6 GHz fölé kúszott a Galax GeForce RTX 5090D GPU órajele
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- LEGO klub
- CPU léghűtés kibeszélő
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest