Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- SSD kibeszélő
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
Majd írhatnál egy élménybeszámolót, mennyire vagy elégedett, milyennek találod, kamerát, mindennapi használatot, stb...
HUTCHDB
Fejezzétek be ezt, vagy folytassátok privátba.
Burt1793
Ez semmit sem jelent, lehetetlen hogy ugyan úgy használták a két készüléket, ha meg kihasználnád azokat a funkciókat ami miatt okos telefonnak hívjuk a készüléket közel sem menne ennyit.
Amikor csak Sms/Mail-t fogadtam meg pár hívást, plusz néha időt néztem nekem is ment több mint két napot a HOX.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Google Pixel 10 Pro XL 5G 256GB Jédezöld, 2 Év Garancia, Független, Használt, 3 hónapos
- iPhone 17 Pro Cosmic Orange 1TB + 3 év garancia és 2 év BusinessBox biztosítás
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Üzleti előfizetők hirdetései
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest