- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
Gyári állapot visszaállítva, újra locked és S-ON a rendszer, holnap küldöm vissza gariba.
Van egy cég aki javítja a szolgáltató megkerülésével a htc-ket garanciában, azt mondták 2-3 nap alatt megvan. Ez szép is lenne, de küldtek egy bubis borítékot, hogy abban küldjem el nekik a telefont mindenféle tartozék nélkül. Ezek se normálisak, biztos berakok egy ilyen telefont egy bubis borítékba. Inkább leadom a szolgáltatónál és ráíratom a papírra, hogy karcmentes telefont adtam le és olyat is fogok visszakérni. Postán meg bármi történhet vele.Most nézem, hogy eddig látszott a CID a bootloaderban , de most hogy vissszállítottam nem látszik. Megnézné valaki akinek gyári állapotban van,hogy látszik-e neki? Nem akarom hogy észrevegyék a mókolást.
-
Avicularia
veterán
válasz
Kevin's #11369 üzenetére
Egyelőre 4.2.2-re csak a htcdev-es nyitás van, amire nincs egyértelmű bizonyság, hogy ugrik-e a gari. Voltak akiknek megcsinálták, és vannak akiknek ugrott a gari e miatt. Talán hívd fel a magyar htc-t és kérj tőlük állásfoglalást lehetőleg írásban. A svéd htc szerint nem garanciás a nyitott bootloader-ű telefon. Ettől még a magyar megcsinálhatja.
Holnap én is visszaállítom és küldöm be garanciába hétfőn. Addig marad a gyári rom amíg meg nem találják a megoldást a 4.2.2-re. -
Avicularia
veterán
válasz
ThorsHUN #11011 üzenetére
Ezt használom erre iMediaShare HD
-
Avicularia
veterán
-
Avicularia
veterán
válasz
NandorHUN #10736 üzenetére
Nem mondtam, hogy rosszak, sőt én nagyon meg vagyok elégedve az xe200pro-val. Csak a topikjában olvasható dolgok nem tetszenek, az hogy Thomas nem adja meg az általa ígért 1 év garanciát, valamint nagyon sok elhullik idő előtt. Mondjuk én nem sokat használom, kocsival járok, ott meg nincs szükség fülesre. Már több mint másfél éves egyébként.
-
Avicularia
veterán
válasz
Valkűr #10707 üzenetére
Innen
Ártól nem kell megijedni, van valami kuponkód állandóan amivel 30 euró + pk. körül meg lehet őket venni.
Nekem még működik, de sok embernek hamar tönkrement és a német tulaj 1 év garanciát ad elvileg rá, de fél év után már nem akarja kicserélni, szóval én még egyszer hanyagolnám
Xears fülhallgatók topikja -
Avicularia
veterán
válasz
Szpisti #10510 üzenetére
A 10511-ben lévő leírás működik, én már megcsináltam. Ha frissíted a firmware-t, és S-OFF vagy akkor a megfelelő RUU-val vissza tudsz downgradelni oda,ahol vussza tudod zárni S-ON-ra és vissza tudod állítani a gyári állapotot.
#10515. Nem kell újra S-OFF-olnod mert az megmarad. Csak akkor bukod be az S-OFF-ot jelen pillanatban, ha S-ON-on felrakod a 4.2.2 frissítést. -
Avicularia
veterán
-
Avicularia
veterán
-
Avicularia
veterán
-
Avicularia
veterán
Hogy kicsit még jobban megkavarodj, a 2.24-es firmware-t külön is fel lehet rakni, nem lesz S-ON tőle a készülék.
Én most álltam vissza az 1.28-as gyári romra, de ugyanolyan hibás a kamera, sajnos nem segített a gyári visszaállítás. Kivárom míg lesz S_OFF 4.2.2-re mert a szervizben úgyis felrakják. Előbb nem adom le javítani, más bajom nincs a cuccal. -
Avicularia
veterán
Visszament a gyári rom, de most nem érzékel semmit a kijelző. Gondolom az újabb firm miatt amiért a cwm-et is cserélni kellett. grrr..
-
Avicularia
veterán
válasz
HUTCHDB #10122 üzenetére
Igen, közben frissítettem mert nem ment az érintőképernyő az új firm alatt. Tehát ez a mentés még a régebbi
6.0.3.2 alatt készült, de most már a 6.0.3.3 van fent.
Közben megoldódott úgy néz ki, a könyvtár nevét vissza kellett állítanom az eredeti névre, most jónak tűnik. -
Avicularia
veterán
Arra van valakinek ötlete, hogy mikor megpróbálom a gyári romot visszaállítani cwm alól, nem stimmel az md5.
Lehet ezzel kezdeni valamit? -
Avicularia
veterán
Visszarakom a gyári romot cwr mentésből, de nem hiszem, hogy változna a dolog
-
Avicularia
veterán
Ezért nem akartam htct megint és megint belefutok egy ordas nagy szopásba
One x is kétszer volt javítva fél év alatt. Ez alatt a fél év alatt 6 hetet volt szervizbe. Sajnos minden cuccom meghibásodik amiket veszek. Tablet telefon laptop ps3 minden. Ennyit arról, hogy Magyarországra viszik a selejtet. Mikor még otthon vásároltam ilyen dolgokat ritkán hibásodott meg bármi is. Most itt svédben majd minden műszaki cuccom elromlott legalább egyszer. -
Avicularia
veterán
Ezeket most lőttem, napos szép időben.[link]
[link]
Talán szervizbe kellene küldenem, de nem fogom, azért hogy 3 hét után visszakapjam azzal, hogy semmi baja esetleg szoftvert frissítettek rajta. Rosszabbik esetben pedig megvonják a garit, mint a one x-nél mert a szerviz szerint bele lett nyúlva a készülékbe, pedig előtte ők javították. Akkor azt mondtam, hogy soha többé htc, de a samsung vizipisztolyműanyag telefonját egyszerűen képtelen lennék megvenni.
Alapvetően elégedett vagyok a telefonnal, minden nagyon jó rajta, pld ahogy korábban írtam a wifije szélvészgyors. Csak ez a kamera tudna fókuszálni messzebbre. -
Avicularia
veterán
-
Avicularia
veterán
Nézd meg az én képeimet, jó párat felraktam, full homályos mindegyik ami 5 méternél messzebbről készült. Az én képeim is tűző napsütésben készültek.
Tudom, user error, mindig ezt szajkózzák a fórumon, de biztos nem tudok odabökni a kijelzőre ahova fókuszálni szeretnék. Ezen kívül más lehetőség nincs a fókuszra ha jól tudom.
-
Avicularia
veterán
válasz
HUTCHDB #10035 üzenetére
ahogy elnéztem a képeket, a rekesz mindig f2, szvsz ezt nem lehet állítani, vagy a gyári program nem képes rá
emellé néha eszetlen záridő társul mint pld 1/19200
Annyira nem érint a fényképezzős dolog ,sokadik htc-met gyűröm és mindig mindnek sz@r volt a kamerája a konkurenciához képest. Ha tudom, hogy fényképezni fogok, akkor viszek magammal gépet, de az nevetséges, ha látok az utcán egy szép autót mondjuk, akkor csak 5 méteren belülről tudok róla éles képet csinálni. -
Avicularia
veterán
Nagyon gyors a one wifije. NAS-ról másolva ftp kapcsolattal elérem a 10MB/s-es sebességet vele.150 Mbps-el csatlakozik a router-ra. Samba-n mondjuk jóval kevesebb a sebesség.
-
Avicularia
veterán
Azt valahogy lehetne állítani fényképezés közben mondjuk külső programmal, hogy ne mindig f2 legyen a rekeszérték? Vagy erre nem képes az optika? Vicces hogy 1/19200-as záridőhöz f2-es rekeszt állít be.
Nagyobb mélységélességgel talán jobb képeket csinálna. -
Avicularia
veterán
-
Avicularia
veterán
Hetedikén rendeltem ebayről fekete nillkin tokot, ma meg is jött. Elég minőséginek tűnik elsőre, jól passzol bele a telefon, semmi mozgás. [link]
-
Avicularia
veterán
Venom helyett felraktam az insertcoin romot. Venom kicsit akadozott néha, insertcoin teljesen folyékony, TB utáni visszaállítással együtt is.
-
Avicularia
veterán
Használ valaki itt a rocketdial nevű tárcsázót? Nem akar egyáltalán működni, csak a gyári tárcsázó jön be ha hívnak.
-
Avicularia
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #8962 üzenetére
Az, hogy ez egy kópia, nem htc.
-
Avicularia
veterán
Sajnos vagy működik vagy nem, eddig nem tudtam rájönni mitől függ. Van hogy bekapcsol a telefon a hangerő gombra, van hogy nem. Venom rom, gyári kernellel. E miatt raktam fel másik kernelt, mert ott van olyan, hogy dupla klikk a kijelző alján és ébred a telefon. Viszont nem gyári kernellel akadozik a one nekem venommal
-
Avicularia
veterán
Kinek van még olyan problémája, hogy bármilyen hang lejátszása után kb. 2 mp-el pattan egyet a hangszóró?
Közben üvölt a fülembe az Iron Maiden koncert, most van a koncert a malmöi stadionban, én meg közvetlenül itt lakok mellette -
Avicularia
veterán
Visszatettem a Venom romra a stock kernelt, most folyik minden, viszont a skype továbbra is force close-ol. Skype-ra viszont szükségem lenne, szóval lehet be kellene próbálnom valami másik romot.
-
Avicularia
veterán
Igen nekem is az egyik fő ok, hogy nem szeretek felnyúlni a bekapcsológombhoz, ha már meg lehet oldani akkor miért ne. HOX-on sem szerettem felnyúlkálni, de ott kénytelen voltam, nem akartam megszabadulni a garanciától.
De gondolkodom rajta, hogy visszarakom a gyári romot. -
Avicularia
veterán
Készítettem néhány tesztképet az itthon fellelhető jobb telefonokkal illetve tabletekkel. Ezen kívül egy 2006-os Panasonic FZ-30 is ott van, 8 megapixeles kamerával.
HTC One
HTC One
HTC One X
Asus Transformer TF300T
Samsung Galaxy TAB 2 GT-P5110
Sony Xperia Arc
Panasonic FZ-30 -
Avicularia
veterán
Viper rom alatt megnézné valaki akinek van, hogy megy a skype? Akartam most beszélni és hívásnál force close van. Még jó, hogy itt a one x mellettem, azt tudtam használni
-
Avicularia
veterán
Kifényképeztem az erkélyről csak úgy és utána megnéztem a gépen a képet, ez valami borzalmasra sikeredett. Totál életlen lett,pedig fókuszáltam a kijelzőn:Szerencsére nem annyira érdekel a fényképező része, a többivel eddig elégedett vagyok. A htc-k mindig elég tré képeket tudtak csinálni, nincs ez most se másképp.
-
Avicularia
veterán
válasz
Avicularia #8321 üzenetére
Felraktam újra az 1.0.0-at azzal volt wifi. Mondom elkezdem OTA-n a frissítéseket, de a recoveryből nem tudja megcsinálni automatikusan, csak ha megadom neki a zip helyét.
Viszont most a 1.1.0 -> 1.1.1 felrakásánál alul fut a csík és azt írja, hogy Checking Pertitions for Errors. Elég rég óta 0%-on áll és nem csinál semmit. Reseteljem vagy inkább ne mert tégla lesz belőle? -
Avicularia
veterán
Felraktam a viper romot,nincs wifi. Egyszerűen nem kapcsol be.
-
Avicularia
veterán
S-OFF-ot megcsináltam. Melyik romot ajánlanátok, ami jól működik? Gondolom a custom romok rootolva vannak.
-
Avicularia
veterán
Üdvözlet az uraknak, csatlakoznék a topikhoz egy szürke független készülékkel. Feketét akartam, de ez volt eladó jó árban bontatlanul. Pixelhibát és illesztési hibát nem látok, elsőre tökéletesnek tűnik.
Persze nem jó hozzá a one x-hez használt övtokom, úgyhogy nem is tudom mibe belerakni hirtelen.
Mindjárt jelzett bekapcsoláskor, hogy update van, de nem rakom fel, mert S-OFF-olni akarom. -
Avicularia
veterán
-
Avicularia
veterán
Valaki, aki már S-OFF-olta a készülékét írna nekem privit, lenne egy-két kérdésem ezzel kapcsolatban.
Köszöntem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Windows 10
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- EA Sports WRC '23
- Tesla topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest