- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Itt vannak az ASUS legszerényebb NVIDIA Blackwell architektúrás VGA-i
- ZIDOO médialejátszók
- Asztrofotózás
- Bluetooth hangszórók
- Autós kamerák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Nos új üzemidős készenléti rekord, éjszakai teljes aktív wifivel (semmi alvó mód és hasonlók) 13h40p alatt 6%-ot esett az akku. És ez még stock kerneles, szóval javítható
-
Steve1207
veterán
Tegnap összedobtam egy minimalista rom-ot, minden fölösleges alkalmazás kiszedve a stock backupra és Maximus romjára alapozva. Optimalizálások (amiket még át kell rágnom, mert baromira sokat felejtettem a HOX óta
), fontosabb mod-ok. Szóval, ha valaki akar tesztelgetni, akkor feldobom valamerre, ha kell ilyen kivitel is, nem csak a telepakolt packok. Még kicsit fura, mászósabb, de így nap végére már egész jól beállt és érezhetően jobban bírja az akku is.
-
Steve1207
veterán
Olyan lett, mint az instagram, csak ez videókra kihegyezve. Megkeresheted, ki használja az appot az ismerősök közül, gondolom BF-be is nyomja a képeket, ezeket lehet HTC-s stílusban szerizni meg kommentelni. Amúgy nem lenne rossz elképzelés, de nem hiszem, hogy erre nagy kereslet lesz.
-
Steve1207
veterán
Pl februári cm rom, nekem azzal sikerült. Nálam is minden oké volt, minden vackot engedélyezz kérés nélkülikét a fejlesztői beállításokban, ami ehhez kapcsolódik. Első kapcsolódáskor kérdezi is (kis felugró ablak, engedélyezi a gépnek a csatlakozást blabla), tuti volt már, na nekem emiatt nem ment az első körökben, mert utána nem írta ki és ezáltal nem találta a kapcsolatot.
-
Steve1207
veterán
válasz
jozso1989 #30120 üzenetére
Ne keverd az alaprendszer baját az UI-val
Más: nyomulnak WP 8.1-gyel a fejlesztők, kíváncsi vagyok mi sül ki belőle, tuti felrakom majd
Másik más: alakulgat a droid L, ha összejön a hang is rendesen akkor már kb használható napi szinten, mert legalább van egy működő adatkapcsolatunk netre. -
Steve1207
veterán
válasz
Tiger. #30039 üzenetére
Nekem is ez a a bajom (Maestro-t nem engedi a Play). Viszont! Már elindult a PayPal-os fizetés 13 országban pár hónapja, remélem 1-2 hónapon belül Magyarországon is működni fog és akkor semmi bajom nem lesz a mostani kártyámmal. Persze lehet átpártolok egy Visa-ra, de addig is lehetne egy-két app-ot vásárolni.
-
Steve1207
veterán
válasz
ForRedGlory #29955 üzenetére
OFF: Az a baj, hogy ezen a szinten már lagmentesnek kellene alapból lennie az összes telónak. Másik részről, meg nem menő, hogy a frissítésekkel próbálják "lagmentesíteni" manapság a telókat. Ha kiadja érte az ember a pénzt, akkor ne 1 vagy 1,5 éves korában legyen lagmentes, amikor a következő generáció már tombol a piacon (na meg annyi idő alatt duplájra nől az alkalmazások étvágya/tárhelye, úgyhogy megint sehol az egész).
ON: valaki nem tudja, hogy az app és a priv-app hogy épül fel gyárilag? Mármint mire kell figyelni jobba? Az egyikben a rendszer szintű cuccok vannak, a másikban meg a kevésbé elméletileg. Gyakorlatilag ahány rom, annyi féle felépítés... Próbáltam összemókolni Sense6-os rom-ot, de most elég kusza ez az egész, szerteágazó lett a felépítése.
Még egy: a META-INF mappát, hogy lehet legenerálni teljesen? Eddig csak előre elkészítettekben módosítottam a dolgokat az updater script-ben. (és nem, nem akarok aroma-t használni, csak egy baromi kicsi és stabli romot összedobni sallangmentesen)
És még egy: mikrofon nem reagálásnál 4.4.3 alatt, ha letiltom a zajszűrőt, akkor működik. Más megoldással vagy javítással találkozott már valaki fórumon?
Utolsó: szoktátok használni a hang alapú diktálást? Mióta megy ilyen szépen magyarul? Valami k****jó és ezt így ki is csillagozza, ha bemondom neki
-
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #29811 üzenetére
Engem egy Sense 2.0 érdekelne, ami a Desire-en volt (vagy még lehet 1.9-nek is nevezték). A fel-le húzható lockscreen-t imádtam feloldásra, hívásra is, nem a körös vacak volt. Bár múltkor nézelődtem Sense 4+ -os rom után One-ra és nem találtam sehol...
-
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #29707 üzenetére
Tegnap tapicskoltam meg egy Mi3-at, hát annyira nem rossz élőben. Bár tegrás volt, pont mondta is kolléga, hogy melegszik, mint a fene, mondom nem csodálom, sokan szenvedtünk velük eleget.
Mi4-en viszont nagyon gondolkodok, hogy ha ideiglenesen is, de érdemes lenne hozatnom egyet. Bitang jó áron megy most megjelenéskor, csak a nyavajás készlethiány a kezdetekkor... -
Steve1207
veterán
válasz
HUTCHDB #29663 üzenetére
Csak nekem újdonság amúgy, hogy nem lesz 4.4.4? Kihagytam pár napot itt, de visszagörgetve nem olvastam róla. Jelenleg úgy fest, hogy a 4.4.3-at nem törölték, azt adják ki végül, meg jön majd biztonsági frissítés hozzá és csá. Gondolom utána meg az L-lel akarnak foglalkozni, hogy fajin legyen. Plusz egy-két fajin dolog lesz már most is, de nem emelték ki, ez inkább valami Sense cucc-ra utalhat.
-
Steve1207
veterán
Naptár alkalmazás, szerintem baromi jól sikerült és rengeteg sok hasznos funkciója lesz még, mivel csak béta, csekkolja aki szereti az ilyesmit: [link]
OneplusOne CM11S rom szintén elég jó, ahogy nézem, bár jöhetne a v2 lassan.
ColorOS 2.0-t keresnék égre földre egy tesznek, arról tud valaki bármilyen port-ot? Kínai oldalakon se találtam belőle One-ra... -
Steve1207
veterán
válasz
Balinov #29619 üzenetére
Az SMS alkalmazásban van olyan, hogy export a beállítások között, majd a másik telón import. Simán mentheted e-mail-be is vagy sd-re. Ehhez nem kell külön app se, én már nem tartok emiatt semmit, amióta a gyári tudja
Szerk.: ha nagyon alkalmazás, akkor nekem ez jött be: SMS Backup & Restore, anno offline volt szintén, csak mentetted és kész, legegyszerűbb, legstabilabb
SMS Backup+: mentette felhőbe, de nem tetszett, hogy teleszemétszinkronizálja a gmailem (volt, hogy elvétette), így inkább hanyagoltam, de használtam ezt is egy évig kb, nem volt rossz azért, tuti fejlődött.
-
Steve1207
veterán
válasz
FeRRaR1 #29587 üzenetére
Írok a supportnak akkor, már írtam a TV-nél is, hogy rakják bele a MindigTV alap csomagot, mert az is meghatározott sávokra van kiosztva, így mindenkinél fixen működne. Meg valamit a BF-nél is említettem, hogy fixálni lehessen a naptáreseményt az óra alá, akkor nem kellene a widgetet hasznánom
Na még összeszedem az ilyen hasznosabb apróságokat és holnap dobok nekik app-onként üzit, meg egy összegzőt központilag is. -
Steve1207
veterán
válasz
Ununqatrium #29390 üzenetére
Nincs fent esetleg a Chrome? Anno tudott elég érdekes dologokat produkálni tőle a teló meg valami VoIP cuccnál is (valakivel itt dumálgattuk, hogy sok ilyet használ (nem annyira ismerteket is) és az egyik volt a ludas).
-
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #29348 üzenetére
Find7a valami eszméletlen, csak hát a ház... az nekünk visszalépés lenne
-
-
Steve1207
veterán
válasz
szegto #29284 üzenetére
S-OFF van, a temproot nem működik home made módszerrel. Valakinek elméletileg van rá megoldása, de pénzért csinálja (ha minden igaz korrekt és ha úgy se működik visszautalja, viszont baromi drága volt).
Úgyhogy htcdev-es nyitás és ha olyan a készülék lehet S-OFF-olni, de van néhány, ahol arra sincs mód.
(Amúgy a nagy hibákat nyitott telón is javítja a HTC, ahogy olvasgattam a lilulást, volt, aki Tampereddel küldte vissza és annál is kicserélték a kamerát pl) -
Steve1207
veterán
válasz
Laca1212 #29259 üzenetére
HTC E8 ? Kb, mint egy M8 csak műanyag HOX szerű házad lenne, ami szintén jó és az akku is akkora benne. Igaz nem dob sokat, de az is plusz kicsit.
Szerk.: ja meg 13-as kamera, ami szintén jó pont
Szerk2.: am valami battery pack jobban megéri az M7-hez, van már cigisdoboz méretű is, ha szükséges rádugod és kész. -
Steve1207
veterán
válasz
HUTCHDB #29231 üzenetére
1-2 optimalizálás játék terén, de igazából a tegra exkluzív csilivili tudást később bárhol belehetett kapcsolni és jobban mentek máshol, ezért is szégyen... Tudod, hogy a tegrától eltekintve nagyon szerettem (volna) a HOX-ot
Felépítésre se egy nagy innovációk a következő szériák, csak dupláznak, tripláznak, meg kisebb a csíkszélesség és kész. Még a Tegra 4-es MI3-nál is látni videón, hogy az is akad, K1 úgyszintén, egyszerűen rossz alapra építkezik az nvidia (T2-es P990-et is használtam, az is lagolt). Attól, hogy Antutubetyárok lesznek meg gyors egy app még akkor is megőrülsz a lagtól
Amikor már Asus-ék és Google-ék se tudnak mit kezdeni ezzel, akkor érdemes elgondolkodni rajta, hogy tényleg valami baj van vele.(#29232) s3nsitivity: Sense 4 is lagolt, ez a tegra nyavajája (4.1-nél jött helyre, hogy visszabutították a Sense grafikai elemeket és megnyúlt az áttűnések ideje picit). Ugyanígy ahhoz képest hasított egy CM rom, de ott is voltak döcögések.
(#29238) Bdanyy: ez sajnos ilyen lett, nekem is hiányzik, praktikusabb volt úgy, hogy egyből lőhetted a videót is.
-
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #29226 üzenetére
Ott a tegra volt egyedül a baj, annak tök mindegy mi van rajta akadt, mint a fene
-
Steve1207
veterán
válasz
osztraksajt #29219 üzenetére
Nekem megmarhulna tuti a teló, ha 1e+ könyvjelzőt beszinkronizálna, így alapból nem szinkronizálok, de tény, hogy amikor teszteltem nekem is a firefox adta vissza a legjobban (főként testreszabhatóságra) az egész folyamatot.
Más: Android L Prev: most néztem, rendszerileg nagyon gyors, érezni, hogy hasítana, viszont ez az általam is istenített GUI háát... amennyire tetszett a bemutatón, élesben kb olyan ocsmány, mint a Holo UI, nem szép. 1-2 dolog nagyon frappáns (már amit épp enged), a színek/alakok tényleg kifinomultabbak, jobban összhangban vannak. A notifi menü olyan iOS szerű, hogy tovább tudod "bontani" lehúzással. Összességében ide is kell a Sense nekünk, elvégre ezért szeretjük.
Másik más érdekességként: Maximus 42-es romhoz elméletileg jött OTA update. Ugye hivatalosan kint sincs a 4.4.3, biztos valami fejlesztői OTA, csak fura, mivel úgy volt, hogy elméletileg ezt átugorják.
-
Steve1207
veterán
HDR-hez: nem csoda a színkülönbözet, hisz olyankor egy alul- és egy túlexponált képből készül a felvétel, videónál is. Ez látvány cucc a részemről, nem sok köze a valósághoz. Képeket lehet szépeket lőni vele olyan környezetben, de el nem tudom képzelni, hogy a videók 99%-ban HDR-t használjon az ember.
A múltkori böngésző kérdéshez: nézelődtem kicsit, érdemes lehet kipróbálni a Now Browser-t, rettentő kicsit és egész pöpec (160kb
). Ezen kívül van a Dolphinnak a Dolphin Zero, kilépéskor töröl minden jelszót, előzményt és amit csinált az ember épp, mondjuk privát browsernek, ez se rossz.
-
Steve1207
veterán
válasz
szegto #29146 üzenetére
Szintúgy csak a gyári. Én a legtöbb fontos dolgot app-ból elérem, a böngésző "mellékes" nálam.
Amúgy nagyon régen Dolphin, utána használtam Boat browsert is, Maxhton is bejött, de ezek is kb teszt jelleggel, utána mindig vissza a gyárira.
CM Browser (ceetha) - ezt néztem legutóbb, elég pofás, nagyon kicsi, viszont hülyén tördel és döcögős, elképzelésre viszont nem lesz rossz cucc ez. -
Steve1207
veterán
válasz
Nuada herceg #29132 üzenetére
A samusok hardverre gerjednek, hogy az erősebb blabla, mi meg tudjuk, hogy jól optimalizálva milyen egy rendszer. Viszont csak specifikáció alapján 80% azt hozza ki "győztesnek". És ilyen erővel a többi gyártóra is rá lehet fogni ugyanezt, eladják az adott piaci részbe az aktuálisan legjobb ár/érték arányú hardvert, HTC-meg pont ezen vesz kicsit lejjebb és megfizetik a fejlesztőket. Ezért is lehet mondani, hogy felsőkategóriában az android almája
Külső? Az úgymond plusz már, csak sokan az előzőeken nem látnak túl... -
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #29094 üzenetére
Így van. Én már a Desire-em is a csap alatt mostam kb és ragyogott, mint új korában, semmi baja nem volt, HOX-ot úgyszintén. Most a One-t is elég jól megküldöm nedves ruhával, bár itt nem nyomom alá. De a lényeg, hogy ennyi erővel mindet el lehetne adni "vízállónak", mert úgy be van ragasztva minden vacak, hogy azon nem jut át a víz, max a hangszóróknál kell valamit kitalálniuk, meg rá a gumi bigyókat a csatikhoz.
Ergo a Sony hülyesége ez és elég szégyen, hogy nem vállalják a felelősséget, ha szabvány szerint hirdetik. Ilyen esetben cakpak cserélni kellene egyből a user telóját. -
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #29092 üzenetére
Valahogy érthető az ő részük is, mert ha most eleget tennének a "csodálatos koncepciójukat" mindenkinél cserélniük kellene, ha ilyen eset történik, az meg nem kis pénz. Lásd kiskapuk, valami baja van és bevágod a vízbe, hogy teljes csere legyen stb.
-
Steve1207
veterán
válasz
Juliuska #28993 üzenetére
Fő a biztonság, esett már meg, hogy lenyomtam az egészet és visszaaludtam. Ezen kívül még 3 ébresztő van nagyobb időközzel egy butafónon, 5 perces szundikkal, ahogy vázoltad is, és van asztali órám is. Ritkán alszok rendesen, de akkor nagyon mélyen. (anno pár éve volt, hogy a szekrény tetejére raktam az órát, hogy tuti felébredjek reggel, amíg felmászok érte, erre 11-kor arra keltem, hogy ott pihen mellettem az is... ez egy szimpla reggel volt
)
-
Steve1207
veterán
Az akksis üzemidő nézőknek, ma nem reggel, hanem már este lehúztam éjfélkor a töltőről a telót. Adatkapcsolat meg a vackok maradtak bekapcsolva. Reggel 99%-on állt, pedig 6 ébresztőm van beállítva, az is nyomatta rendesen.
-
Steve1207
veterán
-
Steve1207
veterán
válasz
Mano66 #28965 üzenetére
De az nem hivatalos és elveszik a formalitás.
A kontakt képek is jók, nekem a kedvenceknél csak nagyfelbontású képek vannak. Valami kavar egyébként lett, mert a legtöbbhöz volt képem és még KitKat előtt a szimpláknál is hq kép volt. Azóta csak kedvenceknél rakta be és áthelyezésre marad a pixeles.
Amúgy, majd a lollipop ezen is segít (azért szégyen, hogy ICS óta alig változott a google képkezelése e téren és az nem most volt ugye)... -
Steve1207
veterán
válasz
Stunts666 #28963 üzenetére
A gmail fiókomban megcsináltam pc-n. Egy ilyen nagyobb volumenű dolog után, azt az 1-2 új embert egyből helyesen viszed fel, vagy egyszerű javítani a kisbetű, nagybetű, országhívó 06 és +36 dolgokat, hogy egységes legyen az egész telefonkönyv.
A legnagyobb szenvedés a keresztnév és vezetéknév helyes rublikás átirkálása volt mindenkinél...SIM-en van pár létszükséges, de azokat is rejtem, telefonon nem tárolok névjegyeket, így marad az account. Listázásnál csak a g acc-ok vannak beállítva.
-
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #28959 üzenetére
Jó ég, így már világos sokak részéről
(#28960) Stunts666: na az az, amit kerülök, hogy csatolgassa. Két körre van bontva, sima saját account és melós. Igaz arra rászántam 2-3 napot, hogy minden user tökéletesen legyen kitöltve a fontos adatokkal, elérhetőségekkel, címekkel, képekkel stb, ha szükség van rá.
-
Steve1207
veterán
válasz
Stunts666 #28955 üzenetére
2 órába mi telik amúgy? Sose értettem, hogy mit lehet álligatni annyi mindent, csak kíváncsi vagyok
FR - 3 perc, Droid/Sense/gyári progi beállítások megszokottra - 5 perc, gyári baromságok letiltása - 3 perc, Google sync - 2 perc, appok kiválogatása play-en és telepítése (kb 25 app) - 10 perc, Account beállítások a progiknak és a settingst mindenhol átrohanni - 5 perc, (esetleg tárhelyre fontos cuccokat visszamásolni, ha gyalu volt teljesen - vehetünk még 10 percet)
Itt ennyiből évek óta megvan és elérek mindent, ami csak kell. Ezért fura látni, hogy mindenki hogy fél az FR-től, pedig nem tart semeddig ahhoz képest. -
Steve1207
veterán
válasz
Nuada herceg #28935 üzenetére
HOX-nál örült az ember, ha csak annyi sárga folt volt
(#28937) The Nuke: simán a kijelző ragaztás és a hő miatt van. Felmelegedik és ott látni a ragacsot. Van, hogy eltűnik, de sokszor nem. Apple-nél is voltak anno ilyen gondok, nem HTC nyavaja.
-
Steve1207
veterán
válasz
makrar #28923 üzenetére
Általában a google cuccok eléggé eszik az akkut, ami nem kell célszerű letiltani teljesen (főleg Google+, GoogleNow kártyás hülyeség, Chrome (főleg, ha szinkronizálja a könyvjelzőket), ami sokat eszik). Térképnél is van pár funkció, ami felesleges és csak meríti, így ott is lehet pár dolgot kikapcsolni. Csak az aktuális pozícióhoz kéri le a helyzetet, ha térképekezek, minden más kikapcsolva. Ezek bármelyik droidos telón sokat dobnak mindig.
Nekem az üzemidőm jobb Sense6-nál, minden frissítéssel csak javulgatott. Blinkfeed is tele van minden vacakkal és normálisan merül csak.
(#28925) Juliuska: még csak most szedik hírbe az egy hetes Google IO konferencia dolgait? Elég lassúak tech2-nél
-
Steve1207
veterán
OFF: A Sygic akciós a mai napig, akinek kell az vigye szerintem. Igaz nem használom sűrűn, de 20 euro az európa-orosz pack, szóval lehet becserkészem.
-
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #28859 üzenetére
Érdekes, nekem betölti mindenhonnan és mindennel, nem kell belépés se, direkt látogatóként vagyok, nem accounttal.
-
Steve1207
veterán
Talán ezért nincs Mike-tól is 4.4.3-as forrás, mert egyből a 4.4.4-et dobnák ki?
-
Steve1207
veterán
válasz
adodaniel #28829 üzenetére
A szerviz sok esetben nem is csekkolja online a készülék adatait, így az ott beírt hibákat sem. Megnézik mit írtak be a boltban a lapra, ha tapasztalják megcsinálják, ha nem jön elő akkor visszaküldik.
Ha leadás után konkrét átvételi számmal mondod az ügyfélszolgálatnak, akkor ők értesítik őket egyből és már úgy kezelik a telefont is, amikor megérkezik.
7x küldtem szervizbe, csak ez a módszer segített és volt, hogy másnak is. Első 4 alkalommal ugyanúgy kaptam vissza, ahogy leadtam.
-
Steve1207
veterán
válasz
SeatLeon08 #28826 üzenetére
Amikor leadod gariba és van róla valamilyen átvételi számod akkor érdemes a supporthoz fordulni. Addig nem sok mindent tudnak mondani, így meg egyből a leadott készülékhez passzintják a bejelentésedet, ami nyomósabb érv, mint egy üzleti hibabejelentő. Nekem így pöpecül ment, addig meg küldözgették vissza leadott állapotában, mert "nincs baja".
-
Steve1207
veterán
Android L Dev Prev forrás már kint van xda-n, rom is lesz hamarosan és kezdődhet a portolás!
(#28816) TyphooonHUN: Sense volt a ringtone és Teal az értesítő talán?
-
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #28808 üzenetére
Nexus-ra kétes a Sense port (persze van, de olyan, amilyen...), fordítva viszont ez egyáltalán nem így van. Így már egyből adott, hogy mit érdemes
Persze hw-től függetlenül értem ezt a következtetést.
-
Steve1207
veterán
válasz
jozso1989 #28797 üzenetére
Funkcionalitásban igen, úgy nem is hiszem, hogy alább adna a HTC, max a saját app-jait fogja majd erre a dizájnvonalra hozni. Viszont pont ez az a pont, ahol már érdemes azon gondolkodni, hogy akkor van értelme a Sense-nek végül? Évről évre kevesebbet ad UI-ban pluszba, nem úgy mint anno, amikor ránéztünk, hogy wow.
Szó ne érje a házat, a Sense miatt és anyaghasználat miatt van évek óta HTC-m, de ha tényleg csak ennyi váltás lesz az alkalmazásoknál, akkor nem sok értelme, mert lesz rengeteg alternatíva play-en és új google rendszer révén az alapján fogják kialakítani azoknak is a GUI-ját is, hogy összhangban legyenek.
Vagy a másik lehetőség, hogy totál átszabják a Sense-et, hogy maradjon egyedi.
-
Steve1207
veterán
Érdekes kis bemutató, ha még nem lett volna. Az új UI-ról rengeteg sample van
[link] (guidelines > alul tovább gomb a következő lapra)
Nem tudom így a Sense hogy fog labdába rúgni, annyira egységes az egész. Belenyúlni is vétek lenne és még nekem is tetszik, nem úgy mint a borzalmas Holo...
-
Steve1207
veterán
A google nagyon rágyúrt, nézzétek a konferenciát
-
Steve1207
veterán
válasz
Nuada herceg #28756 üzenetére
Engem érdekelne ilyen random átállás, legalább világot látnék kicsit
-
Steve1207
veterán
válasz
NandorHUN #28668 üzenetére
Úgy van, az S-OFF még megy 1.57-en is, de előtte nyitni kell. Mivel a temproot nem működik, gyanítom nem is lesz már rá módszer, ezért is nyitottam dev-en, aztán (szerencsére) ment firewaterrel az S-OFF is. Kicsit azért összecsináltam magam, amikor irkálták, hogy emmc chipből is több van a telókban és van egy bizonyos széria, amiket nem is lehet S-OFF-olni
A mostani firmware egyébként EKKORA betűkkel írja induláskor, hogy fejlesztői pre cucc, de attól függetlenül ilyenkor már nem szoktak módosítani rajta. Max 3 hét kb, amíg jöhet hivatalosan.
-
Steve1207
veterán
Nos sikerült az S-OFF is 2 nap szenvedés után 1.57-es HBOOT-nál
(#28649) dani3l: jaja, nyitottam, már nem bírtam magammal. Firewaterrel ment szépen már.
-
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #28643 üzenetére
Újra lehet nyitni és küldenek mindent ismét, HOX-nál így volt úgy emlékszem, gyanítom itt is ez a helyzet.
Akkor marad a TWRP, köszi!
-
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #28638 üzenetére
Jó a béta kernel, megy minden klasszul eddig
(csak nem bírtam ki és nyitottam végül)
Mivel nincs 4.3-ból stock deodexed rom (csak hivatalos után szokta mike is felrakni) és nem tudok csinálni a forrásból, ezért maximust kicsit kimókolva már van egy stock deodexed rendszerem, délután összedobom a szokásos minimalista kialakításomat stock rendszerre hajazva egy-két apró moddal.
Most 800 MB-nál tart, de lesz ez még kisebb is
Más: mennyire válogatósak a recoveryk? CWM-mel csak a bajom volt eddig (PhilZ touch-csal úgyszintén), volt, amit nem telepített, meghülyült az egész. Ez jellemző eset?
-
Steve1207
veterán
válasz
Nightfall75 #28588 üzenetére
HDR mikit hogy lehet lecsekkolni, hogy jelenleg az van-e benne?
4.4.3-nál lehet tudni, hogy az ART alapértelmezett már jelenleg? Google csak arra alapoz a későbbiekben, hogy az maradjon, de ez nem tudom a 4.4.4-től jön-e vagy már itt is jelen lesz HTC vonalon.
-
Steve1207
veterán
Van nagyon jól bevált adatvisszaállító cuccom, viszont itt nem látja sd kártyaként ugye. Ki hogy, s mint állított már vissza adatot? Ma egészen lemerült és bekapcs után a fele eltűnt, persze előtte minden megvolt... Lehet az ES hülyült be és az vitte amúgy a süllyesztőbe, de akkor is... Ezek a trial "magic" cuccok semmit se érnek. Utoljára HOX-on csináltam ilyet, de akkor még MTP-nek se fülse, se farka nem volt, szóval baromi egyszerűen meglehetett oldani, most meg mindjárt a földhöz vágom, hogy egy piti feladat miatt már órák óta szüttyögök.
-
Steve1207
veterán
válasz
BenHans #28440 üzenetére
Ez szerintem már egy-két hete kint van, csak nem jelzi külön. Viszont! A TV alkalmazás frissült, van benne T-home meg UPC. Nekem a Mindig TV hiányzik alapvetően, de lehet szerkeszteni is a listát. Tényleg kb, mint egy élő műsorújság, ha valami megtetszik ráböksz és átvált arra a csatornára. A VB meccseket meg külön is írja az alkalmazás, eredménnyel együtt, elég pofás összességében.
(#28441) s3nsitivity: Sense 6.5 nem? (Asszem neked is bejön az E8, keress rá, már vannak sample kamera képek, bemutatók, meg minden fityfene)
-
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #28408 üzenetére
Most legalább látszódnak a menüpontok. A Samsung hirdetéseket nem tudom kik tervezik, de borzalmasak, mert a fejléci menük fele nem látszik...
-
Steve1207
veterán
válasz
FeRRaR1 #28365 üzenetére
+1, az lenne a legegyszerűbb amúgy, ha a hivatalos oldalon ott lennének a régi verziók, így akinek nem jön be az aktuális, vissza tud váltani. Emiatt szoktam a fontosabbaknál frissítés előtt nyomni egy backupot belőle, hogy ne érjen meglepetés
Más: kis E8, nekem nagyon bejön továbbra is az a helyzet.
-
Steve1207
veterán
válasz
saintex72 #28169 üzenetére
Próbálj meg rajta napfényben gépelni, majd felidegesít
Arra valaki nem tud megoldást, hogy a BF a naptárbejegyzéseket mutassa? Régebben bejelöltem a naptár alkalmazást és ott volt oldalt, most be van jelölve és nincs oldalt, ha elhúzom a BF menüjébe, hogy külön rábökhessen az ember. Foci VB miatt kellene, olyan idióta progik vannak, inkább csináltam egy külön naptárat a fiókba a meccsekről.
-
-
Steve1207
veterán
válasz
Ununqatrium #28108 üzenetére
Garipapír a fontos, töltőt érdemes, mert van, hogy azt is beakarják vizsgálni (általában akku gondoknál szokták csak kérni, de majd azt eldöntik ott, hogy kell vagy sem)
Adatmentésről zárt telón a többieket kérdezd, nálam a google accountba megy minden, sms-eket szoktam a gyáriból exportálni, van a menüjében biztonsági mentés.
Helium-ot mondják elég klassznak, alkalmazásadatoktól minden vackot belehet állítani benne, hogy mentse le felhőbe akár. De bizmentés témában vannak hozzáértőbbek nálam
-
Steve1207
veterán
válasz
Ununqatrium #28101 üzenetére
Amit hibának vélsz azt írasd fel leadáskor, szerintem program összeütközés inkább. Tárhelyen lévő dolgokat mentsd le, de ha minden rendesen van megcsinálva 10 perc alatt visszaállítod, max a play-ből a progikat telepíti tovább. Összes többit lényeges dolgot, nálam legalábbis tárolja az account.
(#28102) enginev3.0:
-
Steve1207
veterán
Kis off: Huawei Honor 3C-t most hozták munkatársnak, hát elég űber kis masina, kb mindenre azt mondom kiváló. 5" se vészes, pont jó a perem is (nem kicsi, nem nagy), kijelző szép éles. Rendszer szokásos MIUI koppintás.
35-ért szerintm elég űber.
Ja, ami még durva, csomagoltak a kínaiak fóliát, sim átalakító készletet és simvágót is -
Steve1207
veterán
válasz
Zirowe #27940 üzenetére
+1, nekem Win-en sincs vírusírtó, valamint egyéb "lassító" és ellenőrző progi. Így se szedtem be semmi nyavaját az elmúlt 10+ évben két kivétellel.
A legtöbb baj a "mindenre rákattintó és pár feltételt el nem olvasó" userek miatt van, pedig elég lenne csak átfutni ezeket. -
Steve1207
veterán
-
Steve1207
veterán
5.11.401.10 stock, de-odexed rom-ot látott már valaki? Én csak az OTA dolgokat találom xda-n...
-
Steve1207
veterán
válasz
Nuada herceg #27743 üzenetére
Na ja, jobb volt az időjárásos lockscreen [link]
-
Steve1207
veterán
válasz
dani3l #27670 üzenetére
Aki szereti az AOSP-t annak menőbb az, kicsit pörgősebb, ahogy lestem videken. Nekem pl hiányozna a kamera funkcionalitása, mert elég gyér a GPE-s. Egy kigyomlált Sense 6-os csak a fő cuccokkal szerintem többet tud és nem sok különbség lehet sebességre, igaz nálam számít az UI is, szeretem, ezért van elvégre HTC-m.
-
Steve1207
veterán
válasz
Tiger. #27658 üzenetére
Köszi a tippeket, de nem ezek. Legjobban még a Füles mackó látványvilágához illik, de színesebb volt látványra, ahogy emlékszem. Ha van még tipped, inkább privátba, mert még OFF-ba se nagyon illik a topickba
A Sense 6-os egyébként akik nem kapták még meg ki fog jönni előbb, minthogy úja larendszeresre várjanak. Annak az elbírálása megint hetekbe telne, mindenki kapja, csak csúszásokkal.
(#27652) spawn21: úgy ám, jöhet egy nekem is
(#27668) dani3l: majd érdemes délután xda-t lesegetni, hogy készülnek-e vele a rom-ok.
-
Steve1207
veterán
válasz
szekra #27635 üzenetére
Gondolom az, hogy ha zsebre rakja az ember a telót akkor fejjel lefelé teszi általában, így az alján lévő jack pozitív eléggé. Bekapcsnál meg középre, egy kézzel elérni, M7-nél kicsit necc feloldani egy kézzel, át kell nyúlni a hátán, hogy megoldható legyen könnyebben, de azért kényelmetlen.
-
Steve1207
veterán
válasz
Badboys #27512 üzenetére
A Sense 6 csak egy GUI és töltelék appmódosítás sokasága nagyvonalakban, attól, hogy új Sense-et kaptunk az alaprendszer még változhat több ponton fő verziófrissítés nélkül is.
A google meg azt csinál a droidjával, amit szeretne, ha holnaptól átnyergel csempére, akkor azt használod, ha biztonsági megoldásokat alkalmaz, akkor úgy kell használni. Úgyhogy a Sense 6-ot ne keverd ide, az alaprendszer pedig ilyen lesz mindenhol előbb vagy utóbb. Nem hinném, hogy ne lenne alapja az ilyen biztonsági változtatásoknak, ez simán a mi érdekünk. -
-
Steve1207
veterán
válasz
CptAdamica #27355 üzenetére
Picasa uploadert tiltsd le az alkalmazások/mind résznél és nem fog soha vacakolni (persze csak, ha nem használod). Én így teszek mindig a Google+ -szal és hasonló fölösleges appokkal, nem is látszanak és még véletlenül se futnak a háttérben sem.
-
Steve1207
veterán
kis esti villamos a one-nal
mire kb rajottem, addigra abba is maradt... -
Steve1207
veterán
válasz
Badboys #27165 üzenetére
FR-nél a tárolót is törlöd vagy csak telefont állítod alapba? Bootloaderből vagy rendszerből csinálod?
Amit meg nem mondasz, arra nem tudunk megoldást találni. Részemről nincs hiba az updattel, de ahogy olvasom max a folyamatra panaszkodnak, akinek az updater cache törlése és kényszerített leállítása után sem frissül, abban a régióban leállították általában. Nem csodálom, úgy rákattantak mindenhol az emberek a frissítésre.A widget hibát írtam mi okozhatja, de amúgy se ártana egy FR, aki hibát tapasztal, legalább ne 10x legyen ugyanaz leírva, hanem lássunk valami konkrétumot, hogy utána is jelen van-e. Ez nem kis update, rengeteg progit kiszedtek és sok a módosítás, ajánlott a gyári azért.
-
Steve1207
veterán
válasz
Kiskopika #27153 üzenetére
Nem. Ha már merül az akku pl 30-nál indítsd újra. Van, hogy beakad és tovább jelzi (pl tovább lesz egy adott töltöttségi szinten, pedig többet használod) aztán lentebb ugrik. Ki/Be-nél a gyors rendszerindítást érdemes kikapcsolni.
Restart után nyüstöld, nyomkodd, használd, amíg enni kér, aztán pár %-nál rádugod és töltse fel teljes egészében.
Nekem ez segített HOX-on is és itt is, amikor rosszul jelzett. Szerintem ott is hasonló lehet a gond, lehet nem volt már benne 10% ténylegesen, szimplán rosszul írta ki.Más: figyeltétek a bootképernyőn a "powered by android" feliratot? Nem gyanús, hogy pár hónapja voltak pletykák a WP-os One-ról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox tulajok OFF topicja
- DOOM - The Dark Ages
- Gyúrósok ide!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest