-
PROHARDVER!
HTC ONE M8
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodee_
őstag
Ezt Én a HTC-től kaptam email-ben. Szó szerint idézem:
"
Dear Stojcsics Zsolt,Szervusz,
Teljesen jogos az érdeklődés, bocsánat, csak tegnap este kaptam választ a szerviztől.
A márkaszerviz megerősítette, hogy a készüléket egy ONE M8-as modelre cserélik. A cserekészülékeken az illetékes Magyar jogszabály szerint 12 hónap garancia van.
Ha megkapta majd küldök Önnek egy igazolást a garanciát illetően.Remélem hamarosan megérkezik a készülék Önhöz, írjon bármikor ha kérdése van.
István
Let me know if I have successfully answered your question, please click here to complete this.
To send a reply to this message, please click here.
Sincerely,
Istvan
HTC
Want to see what others are saying? Have a question to ask other HTC fans?
Become a fan of HTC facebook.com/htc
Follow us on Twitter twitter.com/htc
Subscribe to our YouTube Channel youtube.com/htcExplore our development resources developer.htc.com
Please visit us at htc.com if you have any questions or need further assistance.
" -
Skorpio.59
aktív tag
Későbbi szériáknál már nem jelentkezik,mert cserélték a lencsét.Persze a kérdés az,hogy szolgáltatók nálunk mennyit rendeltek be első szériából. Egyébként sajnos más márka flagshipjénél is ugyan ez a problem.Tudom ez nem vigasztal senkit,de ezt el cseszték a beszállítók.A jó a rosszban,hogy házilag is javítható.A kérdés az,hogy eltávolítva a ''karcvédő'' réteget, mennyire fog sérülni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest