-
PROHARDVER!
HTC ONE M8
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
válasz
CptAdamica #5196 üzenetére
Nem tudom, nekem a G2 után bejön ez a kicsit nagyobb káva mert vízszintes tartásnál nem éri az ujjam a képernyőt, ami nagy előny (nekem)
-
CptAdamica
veterán
válasz
s3nsitivity #5198 üzenetére
Igen
Legalább itt megemlíti a cikk író, hogy a boomsound miatt van
-
s3nsitivity
addikt
válasz
CptAdamica #5196 üzenetére
Ott a gombra fogják
-
CptAdamica
veterán
válasz
pulguinha #5188 üzenetére
Wifivel próbálom sajnos, de mindig a végén megakad, no mindegy.
Más: Kis infó grafika a sokat szidott kávák miatt.
Azért érdekes, hogy iphone-nak még nagyobb a kávája és kutya nem bántja.
-
Janaboy
veterán
-
Shokkolo
addikt
válasz
pulguinha #5191 üzenetére
a one-x -em sárgult, garanciális csere
azon kívül azt hiszem még nem kellett HTC -t javíttatnom.
nem mintha zavarna, nincs olyan telefon amiből az összes tökéletes.amíg átlagos / azalatti hibaszámot produkál, addig maradok tisztelettel...
Illetve a sense az amiről nem akarok leszokni.
anno a blue angel -en hasznéltam az SBP Mobile Shell -t. akkoriban talán a legjobb UI volt win mobile -ra.
gyakorlatilag majdnem ugyanolyan a sense.@Janaboy:
Amikor a Nokia tolta a 6600 és a 7650 -et, akkor már a HTC itt tartott:Nos nekem ez van meg a mai napig
A kijelzőjének ap lexije el van repedve, de máködik. ha találok egy kijelzőt helyre is hozom -
Janaboy
veterán
válasz
Shokkolo #5190 üzenetére
Nekem az első HTC Hero volt
Az volt az első androidosom is
Még a mai napig megy a havernak, akinek eladtam, bár már csak ritkán használja! Csipáztam, hogy az alján meg van hajlítva a ház
Akkoriban még senki nem tudta, hogy mi az a HTCSőt azt mondták, hogy ilyen gagyi nevet..akkor a Nokia volt a csúcs még..végülis volt abból is, n80, n95
Volt HTC Desire Z, HTC One S és egy szerencsének köszönhetően most HTC One M8..
Közben használtam mellette cégesként ZTE Bladet, most Asus Zenfone A450CG..maga a teló nem nagy szám, de a ZenUI nagyon korrekt! -
pulguinha
aktív tag
válasz
Shokkolo #5190 üzenetére
Ez bizony szerelem, akkor.
Én Desire x-et vettem, még most is bírja, de a ram-ja mostanra kevés es sajnos a hívás közbeni sistergést nem tudtam megbocsátani. De 2.5 éve hibátlanul működik, a kijelzőt szavatossagon belül cserélték pár nappal, így várhatóan további 2 évig jó lesz.
A volt főnökom htC oneone-janak a kijelző besargult ami kiderült széria hiba volt, de remélem itt ilyen nem lesz
De több olyan gyártó is van, akinel tudni hogy a kijelző semmit se ér 2 év után, de itt legalább megvan a remény, hogy tovább is bírja
-
Shokkolo
addikt
válasz
pulguinha #5189 üzenetére
az első HTC-met véletlenül vettem, azt se tudtam mi az
T-Mobil MDA III... amiu történetesen egy HTC Blue AngelAkkor megtanultam, hogy a HTC lenni jó... így kijártam az "iskolát"
Blue Angel > Wildfire S > Desire HD > One X > M7 > M8Lassan cirka 10 évet éltem le a HTC-vel, nem mondom h. tökéletes (egyik sem az), de mindet szerettem.
Úg ahogy volt...
Amíg ez így marad, addig nem is lesz más.Más.:
Nem tudom ki emlékszik rá, a 2.3 -ig volt a HTC-nek ilyen lapozós SMS widgetje, ami már sajnos nincs.
Nem lehet azt valahogy visszavarázsolni ?! Hasonlót se találok, és azt imádtam -
pulguinha
aktív tag
válasz
CptAdamica #5182 üzenetére
Nem lehet hogy túlnagy es ccsak wifin lehet letölteni?
-
pulguinha
aktív tag
válasz
Janaboy #5179 üzenetére
Sziasztok, köszi a tanácsokat
Csak a castle clashal játszom, már ha időm engedi, gondolom az nem túl igényes. Z3 compact 85.000, de 50.000 volt a tervezett keret. A 78.000 is húzós, így a 85.000 már fájdalmasÍgy még a huawei p8 lite van versenyben. Az pont jó méretben, akkuja nem túl combos, kijelző fénye sokakat aggaszt de elvileg még belefér, a kamera nappal jó. Meg ugye az ár. Őszintén szólva a Sonyrol nem tudom elképzelni hogy 3 évig működjön, ellentétben egy htc-vel vagy huaweivel...
-
CptAdamica
veterán
válasz
s3nsitivity #5181 üzenetére
Sajnos semmi, töröltem a play store frissítéseit is, de semmi.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
CptAdamica #5180 üzenetére
Töröld a PlayStore Data/Cache-t hátha
-
CptAdamica
veterán
Volt már nektek olyan, hogy google playből nem tudtatok letölteni egy alkalmazást? Limbo-t akarom leszedni, amit már megvettem korábban. De kidob mindig egy hibát 963-as hibakóddal. Ezt hogyan lehet orvosolni?
-
Janaboy
veterán
válasz
pulguinha #5177 üzenetére
Szia!
Nem tűnik rossznak az m8s specje, sőt mondhatni ugyanaz szinte mint az m8..ára sem vészes, a kamera minősége az viszont bizonytalan! Érdemes keresni tesztképeket..
Ha van kedved császkálni mondjuk a MédiaMarktban én a helyedben kipróbálnék (megnyomkodnék) egy Sony Z3 Compactot is..nagyon jó akku, erős hardver, vízálló, kis készülék, jól néz ki..
Szerintem árban a pirosaknál kb ugyanaz lesz.. -
dejvid8
őstag
válasz
pulguinha #5177 üzenetére
Szia.
Nem használtam még M8s-t de az M8-ból kiindulva az is jó mobil lehet
Kétlem hogy hátráltatna téged a picivel gyengébb hardware, az is villám gyors, netezés, face ,böngészés meg sem izzasztja valószínűleg. Szerintem a komolyabb játékok is mennek rajta, de gondolom téged nem nagyon érdekelnek az ilyen Mortal Kombat X típusú játékok
Akkuról annyit, hogy én minden este töltöm, nálam is egész nap be van kapcsolva a mobilnet, viszonylag elég sokat is játszok, és elég jól birja.
Mivel az M8s-ben picit nagyobb is az akku, lehet hogy tovább is bírja.
Az M8-ban levő kamerával én meg vagyok elégedve, bár a felbontása néha hátrány. Úgyhogy a kamera lehet hogy jobb is az M8s-ben, nagyobb felbontású (13MP) - bár még nem láttam M8s-el lőtt fotókat.
Az előlapi kamera itt is-ott is 5MP, tűrhető képeket csinál,szelfizésre alkalmas.
Szerintem jó vétel! -
pulguinha
aktív tag
Sziasztok, m8s-ről mi a véleményetek? Tudom ez nem annak a fóruma, de több szempontból is hasonlónak tűnik az m8-hoz, bár butitottnak is es sajnos többen hardwaresen visszafejlodesnek írják, de akik már m8at ismerik, használják, talán tudnak segíteni mire lehet számítani az m8s-tol. Piros szolgáltatonal venném, 78.000-ért. Akku, kamera fontos számomra es 2-4 évre tervezek telefont venni(fb massamger, 15 percenként email sync, 3g mobilnet mindig megy, plus böngészes). Előre is
-
Flyme
senior tag
Most kezdtem volna neki a dolognak, de nem is találtam htcdev-en bármiféle leírást a bl zárásról + inkább úgy kérdezném, hogy hogyan tudnám full gyári állapotra visszaállítani a telefont? Tehát bl zárás előtt még a gyári ROM-ot visszatenném, aztán menne a bootloader lock, unroot stb., csak kérdés, hogy ezeket hogyan tudnám megcsinálni. Köszi!
-
-atesz-
aktív tag
Üdv! Pénteken veszek egy one m8-at
Használtan. Az a kérdésem, hogy mik azok a dolgok amiket meg kell néznem esetleg az m8-on? Esetleg tipikus hibák, akár szoftveres, akár hardveres részen.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
s3nsitivity #5168 üzenetére
A retina nem technológia, hanem a "magasabb" felbontást hivatott jelezni.
Ugye ott a retina hd, ami a senki által használt full hd-t jelöli náluk, ami amazing.. -
s3nsitivity
addikt
Srácok az IPS az a techonlógia.
Ez olyan mint a retina az almáéknál..
-
stilo18
addikt
válasz
Janaboy #5165 üzenetére
"Mivel rengeteg pletyka, ellentmondás került elő azzal kapcsolatban, hogy mégis mi lehet akkor az itt használt SLCD név (csak brand mert hagyományos IPS panelekről van szó, az üveg és a megjelenítő közül elhagyott légrés miatt ez a neve stb. pletykákat lehetett olvasni) így rákérdeztem egyenesen a gyártónál. Ezen belül is a Taiwani központtól jött a válasz.
Nézzük erről a HTC hivatalos válaszát, amikor rákérdeztem arra, hogy mit fed, az általuk használt SLCD név. Válaszlevelükből idézek most:
"Az SLCD elnevezés a nagyon hasonló színvilág, és betekintési szög miatt öröklődött át. A HTC ezt jogosan használja természetesen. És ugyanúgy szabályosan jelölhető SLCD, S-LCD, vagy éppen Super LCD-ként is, mint a korábbi technológia.
Azonban arról sincs szó, hogy hagyományos IPS és AVS paneleket tennénk a készülékeinkbe, hiszen akkor miért neveznénk SLCD-nek.
Kijelzőnk egy sokkal fejlettebb LCD alapra épülő IPS technológiát takar, mint amit a konkurensek használnak (LG Display stb.). Ezen modernebb LCD panelek egy új fajta pixel elrendezési módot, és egy különlegesen vékony érzékelő réteget tartalmaznak, mely érzékelő réteg kevesebb, mint negyede vastagságú, a hagyományosakéhoz képest.
A mi SLCD technológiánk, szinte mindenben meglépi a korábbi Samsung félét. És azon IPS kijelzőket is, amikre egyébként a korábbi SLCD-ről, pont a jobb minőség miatt álltak át egyes gyártók." -
stilo18
addikt
válasz
nickedez89 #5162 üzenetére
Igen, az SLCD3 az IPS, a hangzatos nevet a beszállító cég adta a panelnak
-
stilo18
addikt
válasz
nickedez89 #5155 üzenetére
Nagyobb kijelző (ips)
Az ips ne legyen csábító, a miénk is az
-
Matada2.3
veterán
válasz
Én 2 héten belül tudom csak neked összehasonlítani, akkor jön hozzám egy Z2 készülék
-
Flyme
senior tag
válasz
Üdv mindenkinek!
A telefon bootloaderének visszazárása már lehetséges? Illetve hogyan tudom rá visszatenni a gyári ROM-ot? Most MaximusHD 11.0.0 van rajta. Köszi előre is!Szerk.: Sorry, nem válasz akart lenni
-
nickedez89
senior tag
válasz
Matada2.3 #5154 üzenetére
Értem. Xperia Z2 -vel egyébként hasonlította már össze valaki a hangzást kihangosítva ?
Azért ott is vannak csábító dolgok.. nagyobb kijelző (IPS),3200-as akksi,vízállóság... ráadásul most olcsóbban hozzá lehet jutni egy bő 20-assal mint az M8-hoz!
Mondjuk a fájó pont nekem az infra hiánya! -
Matada2.3
veterán
válasz
nickedez89 #5153 üzenetére
Jobban jársz a sima M8-cal, a 615 meg nagyon jó csak azért mégse éri el a sima snapi 800 teljesítményét..
-
nickedez89
senior tag
Már csak azt kéne tudni hogy az M8s is hozza-e ezt a szintet?
Sajnos nem olvastam túl jó eredményeket erről a 615 ös Soc-ról! -
Matada2.3
veterán
válasz
nickedez89 #5151 üzenetére
Nem fogsz csalódni
Én is nagyon meg vagyok elégedve ezzel a készülékkel
-
Matada2.3
veterán
válasz
nickedez89 #5148 üzenetére
Én az előző héten váltottam G2-ről és szerintem nagyon megérte, a boom sound tényleg nagyon adja, nekem is előfordul, hogy a füles nem játszik és akkor telefonról hallgatom a zenét
Gyorsabb is a G2-nél, ezalatt nem a hw-es teljesítményre gondolok hanem az overall optimalizáltságra, sokkal rezponzívabb mint a G2 lolli. Erre még több frissítés is fog jönni mint a G2-re. Nekem csak a kamera felbontása egy kis hátrány, minden más tökéletes
-
nickedez89
senior tag
válasz
dwelablack #5133 üzenetére
Éppen yodás vagyok de passz mi az a wallett! :/
Utána nézek köszi! -
nickedez89
senior tag
Én rengeteget hallgatok így zenét! Pl. csinálom a gyerekeknek a vacsit. Nem dughatom be a fülest mert akkor nem hallom mit törnek éppen össze...!
Ezért is unom a gyatra minőséget!
A G2 azért csábít mert 68.000 ért tudnék most hozzá jutni zsír újonnan két év garival!
De hiába ha nem leszek vele megelégedve! Az sd kártya hiánya is egy vicc számomra! -
hpeti3
tag
Arra tudtok valami megoldást, hogy ne álljon át mindig a billentyűzet QWERTY-re QWERTZ-ről bizonyos időközönként. Ilyenkor a szójavaslatok is újra megjelennek. Valószínűleg valamelyik frissítés hozza meg mindig az átállítódást, de zavaró azért újra visszaállítani mindig. Köszi
-
feco6512
tag
Sziaztok M8ra keresnék Spingen Neo hybrid gunmetal tokot nem tudja valaki itthon hol lehetne venni?csak aranyban talaltam az meg nem tudom hogy nézne ki gunmetalon
-
finu
tag
válasz
s3nsitivity #5137 üzenetére
Semmilyen népcsoportra nem gondoltam, csak a saját véleményemet fejtettem ki ezért húztam alá. Ki mit olvas ki a mondatból egyéni megítélés.
-
Matada2.3
veterán
válasz
s3nsitivity #5139 üzenetére
Pillanat és megnézem, mert takargattam a fő kamerát és nem volt semmi kép
Gondoltam megkérdezem már..
-
Matada2.3
veterán
Srácok, amúgy a második kamera a fényképező használatában hol is mutatkozik meg?
-
s3nsitivity
addikt
Miért kell egy ilyen mondat után a barna társainkra khm, asszociálni egyből?
Én pl előszeretettel hallgatok zenét tusolás közbe telefonról.. olyankor meg nem fogok fülest használni.
De pl gyakran nézek videót telefonon amihez meg szintén csak társaságban használok fülest.
Sőt gyakran van ,hogy nincs kedvem belőkni a gépet reggel ,hogy morning showt hallgassak így akkor is a tuneIn-t használom telefonon.. kihangosítva persze.Szerintem aki ilyen telefont vesz az nem az utcán, buszon, metróm fogja nyomatni az errecaccaerrecacca -t.
Többek között ezért is utálom a back facer speakereket..
A down facerekkel még elvagyok, csak könnyen le tudod fogni. -
finu
tag
válasz
nickedez89 #5122 üzenetére
Aki kihangosítva hallgat zenét az megérdemli,saját vélemény. Amúgy sokkal hangosabb és tisztább az m8,gyorsaságban nincs különbség. Aksiba a g2 verhetetlen.
-
Kronk
őstag
Hátulról sikeresen eltűnt a c betűm.
Garanciában milyen indokkal cserélik a hátlapot, ha van rá mód? -
dwelablack
tag
Távirányító tanítható, de nekem még nem tanult meg semmit
Viszont az előre programozottal tök jó lehet irányítani a tv/házimozit.Az M8s-nek még egy előnye lehet (számomra): Használható vásárlásnál. Nem tudom, hogy a sima M8 hardveresen nem támogatná, vagy a vodafone még nem "aktiválta" a sima M8-ra, de jelenleg az M8s használható vodafone wallettel...
-
nickedez89
senior tag
válasz
s3nsitivity #5130 üzenetére
Oké! Ha nem lesz addig tesztelve mire megveszem (1-2 hónap max.), akkor kölcsön adom!
Köszi a válaszokat amúgy!
-
s3nsitivity
addikt
válasz
nickedez89 #5129 üzenetére
De általában csak 4 fut és a komoylabb számításokhoz kapcsol be a másik 4 is. 2 klaszterrel mennek.
Mondjuk a Krait is így működik.
Alapból a cortex magok nem tudnak más órajelen és frekin menni de a krait magok igen.Az, hogy melyik előnyösebb az M8 vagy az M8s szerintem még nem forrt ki.
Ha veszel egyet és kölcsönadod Bog-nak akkor biztos szívesen teszteli.
-
nickedez89
senior tag
válasz
s3nsitivity #5128 üzenetére
De 4+4 is több kakaót kér gondolom picivel?!
Igaz meg is növelték az akku kapacitást úgyhogy szerintem ez a része is no para!
Egyébként várható MA teszt M8s -ről ?
Vagy annyira tesók hogy nem valószínű ?Az baro,ha tanítható,akkor már tényleg tud mindent a teló ami nekem fontos!
A kijelző lehetne legalább 5,2 dehát ettől nem fogok elpártolni! -
s3nsitivity
addikt
válasz
nickedez89 #5127 üzenetére
Ebbe ne legyél biztos, lusta vagyok most ránézni de azt hiszem az is big.LITTLE így nem kéne nagyon szívnia.
Ugye az nem 8 hanem 4+4 mag.. bármennyire is furán hangzik.Na meg a megapixel szám se minden!
lásd: M9
Az infra szerintem igen tanítható, legalábbis az M7-en az volt
-
nickedez89
senior tag
válasz
s3nsitivity #5126 üzenetére
Köszi. Akkor M8!
Az M8s -ben ráadásul már normális kamera is van. Valószínűleg nem olyan jó mint a G3 -é vagy a Z2 -jé de legalább nem zoomolhatatlan képeket lő gondolom!
Csak azt nem tudom,hogy a nyolc mag mennyivel előbb szívja le az akksit mint a magasabb órajelű négy!?Ja meg még egy kérdés, az M8 infrája tanítható?
-
s3nsitivity
addikt
válasz
nickedez89 #5125 üzenetére
A G3 -ból a maximum a 32/3 lenne ellenfele, a 16/2 nagyon gyenge
A G2 elbújhat a többi mellett.
Ha szeretsz stock droidot használni és jobban érdekel a kamera mint a multimédia akkor G3 (persze arra kell egy CM)
Ha out of the box akarod használni és fontosabb a multimédia mint a kamera akkor egyértelműen M8 -
nickedez89
senior tag
Akkor mégis csak az M8 lesz a nekem való!
G2, G3, Xperia Z2 és az M8 között gondolkodom...
Viszont képbe került az M8s, azért is kérdezek felőle! -
Lacy6
senior tag
válasz
Jól mondod, hogy ég és föld kihangosítva...hozzáteszem nem nehéz lealázni, mert szégyen h milyen "hangszóró" van a G2-ben.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Stereo hangszórók közelébe szerintem semmi nem ér Nekem M7 van de az is gyönyörűen szól és ahhoz képest az M8 hangosabb és teltebb. A gyorsaság is érezhetően jobb.
-
nickedez89
senior tag
válasz
nickedez89 #5091 üzenetére
M8s-ről esetleg még valaki infót?
Vagy még nagyon új a teló? Nincs senkinek ? -
-
kirkri
addikt
válasz
Lacee1986 #5115 üzenetére
Ugyan nem szorosan ide tartozik, de hátha nem csak nekem új amit nemrég fedeztem fel. (Mentségemre szolgáljon, hogy nagyon ritkán indítom újra a telefont)
Arról lenne szó. hogy a telefon indításakor az indítási dallam irtózatosan hangos, amiről én eddig azt hittem, hogy nem szabályozható a hangereje, aztán pár hete rájöttem, hogy amennyiben a restart előtt lehalkítom a telefon csengetési hangerejét, akkor ez az indítási dallam is lehalkul.
-
Lacee1986
senior tag
Megnéznétek nekem valami a telón? Már volt róla szó korábban, csak kíváncsi vagyok nálatok, hogy működik.
Ha a telefonon a hangerő gombal leveszed a hangerőt teljesen, némára, akkor az ébresztőt is leveszi? Ott a fogaskerékkel mikor állítod. Én nem tudom az ébresztő hangerejét felvenni, ha némán van a telefon, pedig már csináltam egy factory reset-et is. Mindig visszaugrál 0-ra.
-
Red B
tag
Nem akarok a vitába beszálni,de én Huawei P7-ről tértem át M8,azért mert ez volt az állom telefon számomra,de higgyétek el,hogy a Emui is nagyon is használható,sőt sokkal inkább mint a Samsung,LG,Sony felsőkategoriának hitt telefonok menüje.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
s3nsitivity #5111 üzenetére
-
Janaboy
veterán
Engem annyira zavar, h leragadtatok a hardvernel, h arrol szo sem esett h a legtobb telohoz kepest a Sense 100x jobb..bar van a csaladban most z3c, kifejezetten tetszik es a Sony sokat fejlodott szoftveres teren is..
Ilyen jo szoftveres kialakitasu meg az Asus zenui-ja, ott inkabb a hw minosegevel van gond.. -
Varoz
addikt
válasz
s3nsitivity #5104 üzenetére
Legalább érveid lennének.
-
Varoz
addikt
válasz
s3nsitivity #5102 üzenetére
Milyen baromság? Nem írtam semmi baromságot.
Mondtam, hogy ez a statisztika nem sokat ér és inkább csak egyéni. De ez csak saját magam véleménye. De leírtam. Egyébként konkrétumok, nem pedig, nem tudom mi az de szar.
Ott van nem egy embernek van kijelző hibája pl. De szoftver bugok is vannak bőven. Meg ez a hsz is milyen már?
"Na megérkezett nekem is a dög, eddig tetszik, nem sárga, és még a touch screen is működik"
Érted még külön, örül, hogy működik a touch. Azért az lol.
Ilyet azért itt nem láttam és írhatsz akármit, azért ez elég érdekes így.DE, ettől függetlenül továbbra se mondom, hogy szar. Mert nem az! De nekem nem kellene és ennyi. Remélem azért nyugodtan fogsz aludni?
Nincs itt elvakultság, hiába is próbálod rám húzni. Csak vannak saját érveim amik mentén haladtam, ennyi. De hangsúlyozom megint. Nem tartom szarnak a nevesebb kínai márkákat, mint a O+, Oppo, Xiaomi. Tévedés a részedről, ha az ellenkezőjét állítod rólam. Tessék végig olvasni teljes egészében miket írok!
Egyébként, mielőtt itt elfogultság vádja érne, pont a hibák miatt nem mertem M7-et se venni. Mert elsőnek azt akartam. De lilul a kamera pl.
-
Varoz
addikt
Amikor venni akartam az M8-at, akkor ajánlották amúgy a O+O-t. De az is elrettentett egy kicsit, hogy most is 100-100 hsz-t olvastam vissza mindkét topikban és ebben találtam egy hibát (egyik kolléga rezgőmotorhibája), a másikban meg kapásból 4-et. De akkor is hasonló volt az arány. Pedig a O+O-ra nem lehet azt mondani, hogy hú, de tömeg telefon, mint egy Samsung, mégis rövid statisztika szerint jobban romlik, mint az M8.
Persze lehet, hogy ez egy fals következtetés, de én nem engedek ennek sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest