- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
HTC ONE M8
Új hozzászólás Aktív témák
-
stilo18
addikt
válasz
nickedez89 #5162 üzenetére
Igen, az SLCD3 az IPS, a hangzatos nevet a beszállító cég adta a panelnak
-
stilo18
addikt
válasz
nickedez89 #5155 üzenetére
Nagyobb kijelző (ips)
Az ips ne legyen csábító, a miénk is az
-
Matada2.3
veterán
válasz
Én 2 héten belül tudom csak neked összehasonlítani, akkor jön hozzám egy Z2 készülék
-
Flyme
senior tag
válasz
Üdv mindenkinek!
A telefon bootloaderének visszazárása már lehetséges? Illetve hogyan tudom rá visszatenni a gyári ROM-ot? Most MaximusHD 11.0.0 van rajta. Köszi előre is!Szerk.: Sorry, nem válasz akart lenni
-
Matada2.3
veterán
válasz
nickedez89 #5153 üzenetére
Jobban jársz a sima M8-cal, a 615 meg nagyon jó csak azért mégse éri el a sima snapi 800 teljesítményét..
-
Matada2.3
veterán
válasz
nickedez89 #5151 üzenetére
Nem fogsz csalódni
Én is nagyon meg vagyok elégedve ezzel a készülékkel
-
Matada2.3
veterán
válasz
nickedez89 #5148 üzenetére
Én az előző héten váltottam G2-ről és szerintem nagyon megérte, a boom sound tényleg nagyon adja, nekem is előfordul, hogy a füles nem játszik és akkor telefonról hallgatom a zenét
Gyorsabb is a G2-nél, ezalatt nem a hw-es teljesítményre gondolok hanem az overall optimalizáltságra, sokkal rezponzívabb mint a G2 lolli. Erre még több frissítés is fog jönni mint a G2-re. Nekem csak a kamera felbontása egy kis hátrány, minden más tökéletes
-
finu
tag
válasz
nickedez89 #5122 üzenetére
Aki kihangosítva hallgat zenét az megérdemli,saját vélemény. Amúgy sokkal hangosabb és tisztább az m8,gyorsaságban nincs különbség. Aksiba a g2 verhetetlen.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
nickedez89 #5129 üzenetére
De általában csak 4 fut és a komoylabb számításokhoz kapcsol be a másik 4 is. 2 klaszterrel mennek.
Mondjuk a Krait is így működik.
Alapból a cortex magok nem tudnak más órajelen és frekin menni de a krait magok igen.Az, hogy melyik előnyösebb az M8 vagy az M8s szerintem még nem forrt ki.
Ha veszel egyet és kölcsönadod Bog-nak akkor biztos szívesen teszteli.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
nickedez89 #5127 üzenetére
Ebbe ne legyél biztos, lusta vagyok most ránézni de azt hiszem az is big.LITTLE így nem kéne nagyon szívnia.
Ugye az nem 8 hanem 4+4 mag.. bármennyire is furán hangzik.Na meg a megapixel szám se minden!
lásd: M9
Az infra szerintem igen tanítható, legalábbis az M7-en az volt
-
s3nsitivity
addikt
válasz
nickedez89 #5125 üzenetére
A G3 -ból a maximum a 32/3 lenne ellenfele, a 16/2 nagyon gyenge
A G2 elbújhat a többi mellett.
Ha szeretsz stock droidot használni és jobban érdekel a kamera mint a multimédia akkor G3 (persze arra kell egy CM)
Ha out of the box akarod használni és fontosabb a multimédia mint a kamera akkor egyértelműen M8 -
Lacy6
senior tag
válasz
Jól mondod, hogy ég és föld kihangosítva...hozzáteszem nem nehéz lealázni, mert szégyen h milyen "hangszóró" van a G2-ben.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Stereo hangszórók közelébe szerintem semmi nem ér Nekem M7 van de az is gyönyörűen szól és ahhoz képest az M8 hangosabb és teltebb. A gyorsaság is érezhetően jobb.
-
nickedez89
senior tag
válasz
nickedez89 #5091 üzenetére
M8s-ről esetleg még valaki infót?
Vagy még nagyon új a teló? Nincs senkinek ? -
Tomeeka28
aktív tag
válasz
nickedez89 #5091 üzenetére
Én 2 napja fogtam kézbe, külsőre ugyan az mint az M8-am, sajnos bekapcsolni nem tudtam, szintetikus teszteken gyengébb a SOC, de ha nem vagy mobilon gamer, egy működő alternatíva lehet szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.
- iPhone topik
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Politika
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sorozatok
- Call of Duty: Warzone
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest