- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Notebook hibák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE M8
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
válasz
pulguinha #5235 üzenetére
Ha rákattintasz az energiatakarékos üzemmódra, akkor ott írni is fogja, hogy mit csinál, vissza fogja a fényerőt, a rezgést, az cpu teljesítményt és az adatkapcsolatot. De ezeket szelektálhatod is. Az extrém pedig kilő minden folyamatot szinte, csak telefonálni tudsz, meg levelezni. Szerintem frissít a gmail, csak nem 10 percenként, hanem mondjuk 1-2 óránként.
-
CptAdamica
veterán
válasz
pulguinha #5188 üzenetére
Wifivel próbálom sajnos, de mindig a végén megakad, no mindegy.
Más: Kis infó grafika a sokat szidott kávák miatt.
Azért érdekes, hogy iphone-nak még nagyobb a kávája és kutya nem bántja.
-
Shokkolo
addikt
válasz
pulguinha #5191 üzenetére
a one-x -em sárgult, garanciális csere
azon kívül azt hiszem még nem kellett HTC -t javíttatnom.
nem mintha zavarna, nincs olyan telefon amiből az összes tökéletes.amíg átlagos / azalatti hibaszámot produkál, addig maradok tisztelettel...
Illetve a sense az amiről nem akarok leszokni.
anno a blue angel -en hasznéltam az SBP Mobile Shell -t. akkoriban talán a legjobb UI volt win mobile -ra.
gyakorlatilag majdnem ugyanolyan a sense.@Janaboy:
Amikor a Nokia tolta a 6600 és a 7650 -et, akkor már a HTC itt tartott:Nos nekem ez van meg a mai napig
A kijelzőjének ap lexije el van repedve, de máködik. ha találok egy kijelzőt helyre is hozom -
Shokkolo
addikt
válasz
pulguinha #5189 üzenetére
az első HTC-met véletlenül vettem, azt se tudtam mi az
T-Mobil MDA III... amiu történetesen egy HTC Blue AngelAkkor megtanultam, hogy a HTC lenni jó... így kijártam az "iskolát"
Blue Angel > Wildfire S > Desire HD > One X > M7 > M8Lassan cirka 10 évet éltem le a HTC-vel, nem mondom h. tökéletes (egyik sem az), de mindet szerettem.
Úg ahogy volt...
Amíg ez így marad, addig nem is lesz más.Más.:
Nem tudom ki emlékszik rá, a 2.3 -ig volt a HTC-nek ilyen lapozós SMS widgetje, ami már sajnos nincs.
Nem lehet azt valahogy visszavarázsolni ?! Hasonlót se találok, és azt imádtam -
Janaboy
veterán
válasz
pulguinha #5177 üzenetére
Szia!
Nem tűnik rossznak az m8s specje, sőt mondhatni ugyanaz szinte mint az m8..ára sem vészes, a kamera minősége az viszont bizonytalan! Érdemes keresni tesztképeket..
Ha van kedved császkálni mondjuk a MédiaMarktban én a helyedben kipróbálnék (megnyomkodnék) egy Sony Z3 Compactot is..nagyon jó akku, erős hardver, vízálló, kis készülék, jól néz ki..
Szerintem árban a pirosaknál kb ugyanaz lesz.. -
dejvid8
őstag
válasz
pulguinha #5177 üzenetére
Szia.
Nem használtam még M8s-t de az M8-ból kiindulva az is jó mobil lehet
Kétlem hogy hátráltatna téged a picivel gyengébb hardware, az is villám gyors, netezés, face ,böngészés meg sem izzasztja valószínűleg. Szerintem a komolyabb játékok is mennek rajta, de gondolom téged nem nagyon érdekelnek az ilyen Mortal Kombat X típusú játékok
Akkuról annyit, hogy én minden este töltöm, nálam is egész nap be van kapcsolva a mobilnet, viszonylag elég sokat is játszok, és elég jól birja.
Mivel az M8s-ben picit nagyobb is az akku, lehet hogy tovább is bírja.
Az M8-ban levő kamerával én meg vagyok elégedve, bár a felbontása néha hátrány. Úgyhogy a kamera lehet hogy jobb is az M8s-ben, nagyobb felbontású (13MP) - bár még nem láttam M8s-el lőtt fotókat.
Az előlapi kamera itt is-ott is 5MP, tűrhető képeket csinál,szelfizésre alkalmas.
Szerintem jó vétel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Politika
- Filmvilág
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 10
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest