- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
Köszi a pontos választ ^^ hát majd egyszer talán lesz ilyen is, mármint, hogy lehet rögzíteni hívást, addig meg majd marad a kihangosítom, hangrögzítő a PC-n páros ^^, bár inkább ne hívjanak ilyen máónika show beli barmok még véletlenül sem. (persze ha már hívnak akkor szívesen feltolom youtube-ra ne csak én röhögjek kínomba)
Térerővel nekem abszolúte nincs problémám. Keszthelyen szüleimnél, otthon Pesten, melóhelyen mindenhol maxos (valszin szerencsém is van) kézbevéve esik 1ecsséget, ha az antennánál fogom.
Személy szerint én is a külsejébe szerettem bele, na meg a minőségi anyaghasználat-összerakásba szerintem ha nokia lenne symbiannal akkor is ez lenne most a zsebemben ^^. -
animoo
senior tag
Lehet, átvonulhatunk a Nexus topikba, bár ott nincs senki más...
Sötétebb. Ez tény. De ettől függetlenül ugyanannyira látszik, mindenhogy forgattam őket, hogy hátha csal a szemem, de tényleg. Ugyanazzal a háttérrel néztem pedig. Azért holnap majd meglesem mégegyszer
A HTC_ime nagyon jó, én már elég régóta azt használom. Ráadásul skinelni is lehet, én elkészítettem magamnak a saját színeimmelÉs gyorsan is lehet rajta írni, meg állítható a rezgő visszajelzés erőssége, és egy csomó minden még. Meg a Voice Input gombot is le lehet cserélni, engem idegesített, ha néha rányomtam, és megjelent.
-
animoo
senior tag
Na végre még valaki
És csak azért lett N1, mert a Desire-ban van Sense, vagy a (jelenleg) nagyobb szabadság is befolyásolta a döntésedet?
Mostakkor melyiknek sz.r a kijelzője? Én ezen tegnap óta mélázom egyébként, mióta itt a Legend is, persze egymás mellé raktam a két cuccot, mert emiatt volt csomó vita.
Meg is van a véleményem, de vsz egy cikkben osztom meg a néppel majd a pfc pályázatonA Legenden 7 (!) lap van, mondjuk a sense-widgetek miatt, amik teljes képernyőt foglalnak el, de fele szerintem értelmetlen. A Nexuson nekem bőven elég az 5.
-
HardRic
addikt
Sense nélkül, 3 képernyővel? WTF?
És szar a Nexus kijelzője? Még egy: WTF?
Ha jól emléxem, írtad, hogy van iPaded is. Te tényleg nagyon kütyüőrült vagy.
Attól félek, hogy én is az leszek, csak még nem engedhetem meg magamnak, mert tanuló vagyok.
Ha már beállítottam Home gombra alapnak a Sense-et, akkor hol tudom átállítani, hogy a sima Home-ot is megnézhessem? Mert úgy 1szerre már 10 főképernyő lenne
Úgy szoktam megnézni, hogy felrakom a Lockbotot, és akkor lehet megint választani Home gombbal, de mivel nem használom azt a progit, így mindig letörlöm, mert idegesít. -
asbi_
tag
Értem mire gondolsz, bár részemről ez nem riogatás, inkább egy apró kis megjegyzés.
Szvsz WM-es és S60-as okostelefonok mellé is ugyanúgy megéri kötni netet, mert már nem annyira vészes az áruk sem, és nagyban növeli a "felhasználói élményt". (Hangsúlyozottan szvsz az előbbi mondatom, azt azért hozzátenném)A teljes értékű telefon dologgal nem értek egyet. Abból a szempontból teljes értékű, hogy az alap dolgokat tudja, nagyon is jól, de a fele feature kimarad a net hiánya miatt. Ha nem lenne lehetőségem mobilnetre, valószínűleg én valami alacsonyabb árfekvésű telefont választottam volna, ami nem épül ennyire ennek kihasználására. De ugye kinek a pap..
-
Senhi
aktív tag
Hát a mozgó lépcsőnek is a mozgás a lelke. Különben csak egy sima lépcső.
Előzőek alapján én azt szűrtem le, hogy wifi-t sem használ hozzá. Így viszont se böngésző, se mail, se google szinkronizáció, se market, se facebook, twitter, widgetek (egy része) és még sorolhatnám. Ezek nélkül már nem is kéne
.
-
asbi_
tag
Pedig lassan tényleg elvárható lesz valamiféle alap mobilnet csomag, anélkül szvsz félkarú óriás. Nekem nem szimpatikus a hotspot-hoz kötöttség. Eleinte én is azt hittem, hogy felesleges a mobilnet, de az ember hozzászokik és most már pl. kifejezetten furcsa, ha nem tudok ránézni arra amire akarok. (Lehet ez bármilyen nyitvatartási idő útközben, de akár csak egy sima indexhu csekk is) Plusz ugye az email-ek bárhol/bármikor.
-
MuzX
tag
Köszi.
Holnap beszélek az XXLGSM-el, és alighanem visszaviszem.
De meg kell mondjam, ezzel eléggé megrendült a bizalmam.
Ez eddig a legdrágább telefonom, és a legszarabb is, sajnos. Ilyen alapvető problémám még egyikkel se volt eddig, pedig használtam már szinte minden márkát.Nem is egészen értem, ez valahol előre látható gyengesége a konstrukciónak, a HTC-től ennél többet vártam...
De lehet, hogy rábeszélem magam a Desire-ra...
-
aramis00
tag
Értem, kár. Mert így meg lehetne spórolni a wifi antenna fogyasztását! Ennek valami hardveres oka van? Mintha úgy emlékeznék, hogy régebben a PDA-im (WinCE) usb-n kaptak netet a PC-ről.
Bár amennyit így kábellel használná az ember ebben a "vezeték nélküli világ"-ban ... talán szóra sem érdemes. -
L4mie
veterán
Igazad van, ne haragudjatok, néha azt hiszem mindenki tudja mit gondolok
XPnk van, de úgy rémlik a driver tud szórni, akkor a puding próbája lesz, hozok egy olyan mütyürt otthonról és megpróbálom majd megoldani.
Nem, próbáltam, sajnos
de felmerült otthon a kérdés, fektetve amúgy ránézésre belefér a 20k-s
-
L4mie
veterán
Szóval nem érdemes azzal próbálkozni, hogy a gépre rádugok egy ilyen [USB-s izét] és a Legendámnak legyen így netje?
Másik: Bluctooth al sem lehet megosztani a gépre jövő netet?
-
zso79
őstag
Nem elég a HTC gyári Mobile Network widget? Nekem azzal lekapcsolva azonnal eltűnik a logo az értesítési sorról és minden panaszkodik, hogy network error.
Nem mellesleg Desire-n szarul működik nálam, 100%-on megy a proci és alig reagál valamire. Másnak a Droid 2.1-el csinálja ugyan ezt, ahogy olvastam.
-
andrew01
tag
Apndroiddal is megvan támogatva igen
bevált..
nekem is beszaggatot néha..3x tán 4x eddig 10 nap alatt.. de akkor ugye nagyonés nálam is a nimbuzz-nál jött elö először.. de egy ujrainditás segitett a dolgon mindig.. háttérben futo progik teljes kilövése sem segitett ilyenkor.. de nem csinálta már jó pár napja, mostanában nem telepitgetek annyit szerintem azért
Speedshopban vettem én fóliát rá - és volt rá passzentos! Brando_cleart vettem , igy föl se tűnik, hogy rajta van -
Spark777
csendes tag
Nekem semmi ilyen gondom nem volt vele,és most már az akku idő is kezd helyreállni,de amit tapasztaltunk,az az hogy valamelyik alkalmazás visszakapcsolja a mobilnettet is,még ha nem is engedélyeztük.Ez azért elég kellemetlen is tud lenni egy idő után,reméljük lesz erre valamiféle megoldás.
-
okezsoke
tag
A quickstart guide 3 órát ír, és szerintem gyárilag kb. 0-n van.
A tapasztalatom az, hogy 2-2.5 óra elég a hálózati töltővel. Meg azért ritkán várod meg, hogy pirosba menjen az akksi, és akkor csak 1-2 óra.
Laptopról töltve lényegesen lassabb, kb. másfél-kétszer annyi idő.Ami még érdekes, a melegedés. Jól fel tudja fűteni a 600Mhz a gépezetet egy kis Marketelés, meg futtatás során.
Persze nem, zavar, meg ott a nagy alumínium hőleadó felület, csak nekem, mint első okostelefon tulajnak, érdekes.
Érdekes lehet másoknak is: Az Advanced Task manager (kék ikonos izé), sokszor nem vesz észre futó alkalmazásokat, míg a piros robotos TaskKiller igen.
A rádió hajlamos "eltűnni". Alapból ott van a notification-ök között, de ez néha elmúlik, és ha ráindítod, akkor sem működik jól. Vagy ki kell húzni a fülest ilyenkor, vagy lelőni TaskKiller-rel.
A másik érdekesség, hogy időnként előhozakodik vele, hogy a Home billentyű megnyomásakor az Google, vagy a Sense Home-ját kívánom-e elérni. És ez annak ellenére előfordul, hogy már 1-2-szer megmondtam, hogy melyik a default.Szóval semmi sem tökéletes, de mindent le lehet lőni, újraindítani stb.. Resetelnem még sosem kellett.
Már csak ezt a két tök egyforma, egyszerre futó HTC Checkin service-t nem értem.
Lehet, hogy megpróbálom kinyírni az egyiket. -
-
-
aggleány
addikt
Az előbb még ment a kisebbik MicroSD-vel, de most már azzal sem akar. Nem túl öreg a SIM-kártyám, és most megnéztem, nem is kopott. Beletettem próbának egy másik SIM-et, azzal sem ad térerőt, de délelőtt még teljesen jó volt. Nem vagyok egy hisztis és kiakadós típus, de most kezdek besokallni
Most újrabekikapcs, és a saját törpe kártyájával megint jó, ad térerőt? Mit állítsak be rajta? Hol? Hogyan? Egyértelmű, hogy valamiért csak a saját kártyájával hajlandó együttműködni, de ezért most már amíg ez a telefonom van, nekem csak 2GB hely jár?
-
Pszihonaranc
senior tag
sheratan, Karma,tariattila nagyon szépen köszönöm a felvilágosítást !!!!
D@niel: Hát igen kivesézzük.. hála a hülye kérdéseimnek xD de amúgy még fentebb megemlítettem azt a témát hogy ti melyik boltban bíztok/vásároltok szívesebben?
És ha lenne jósok pénzetek XD (legyen egy kívánságotok; kívánhattok egy bármilyen telót)
Mit kérnétek? huhu jöhetnek a merészebbnél merészebb ötletek -
Lall
veterán
Az ilyen értelmező szótár, meg egy csomó mindenre jó kivéve nyelvi szótárként használni és gondolom a tisztelt kollega olyat keres. Szótárból én is kerestem jót, de csak online van az meg nem annyira kafa, mert főleg külföldön használnám.
A Legendet nézd meg a Motokernél, én ott vettem ÁFA nélkül és van (volt) raktáron. Ráadásul ha bemondod a "ROXY" szót még meg is nyerheted a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest