- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
drpele
senior tag
válasz
HardRic #3037 üzenetére
2. Igen, a tools mappában lévő adb kell neked. De ennek a használatához fel kell telepítened debug mode-ban az USB drivert is, amit korábban umfrider-nek is írtam. Ha ez megvan akkor indíts egy TotalCommandert. Nyisd meg az sdk tools könyvtárát, s add ki a cmd parancsot. Majd parancssorban az adb devices parancsra látnod kell a Legendet. Ha ez megvan akkor ok.
3. Én a gyorsboltból vettem a független Legendem, s nem használtam goldcardot.
4. Ha filekezelőből indítod a batch file-t akkor amikor befejezte a folyamatot elképzelhető, hogy azelőtt bezáródik az ablak mielőtt látnád mi lett az eredmény. Inkábbr indíts egy TotalCommandert. Nyisd meg azt a könyvtárát amiben a futtatandó állomány van, s add ki a cmd parancsot. Majd parancssorban írd be az indítandó batch file nevét.
-
umfrider
senior tag
válasz
HardRic #3037 üzenetére
Hali!
Mint látod a Rom-mal nekem is akadtak problémáim. Most kezdek mindent előlről, ma délután én is nekilátok az újra-root-hoz.
2 kérdésedre tudnék választ adni.
Nekem nem sikerült a root GC nélkül, pedig független vagyok. Tehát szerintem az a biztos, ha csinánlsz, mondjuk a gyári 2 gb-os kártyát felhasználva.
A másik, hogy én ezt a leírást ajánlanám. Nem tudom, hogy mi volna ez a "crackin.bat" mert én a root alatt nem találkztam ilyennel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Hero utódja aluminium borítással és új dizájnelemekkel büszkélkedhet. Hajszálnyira a tökéletességtől.
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest