Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxentius
addikt
válasz batorpeti #1535 üzenetére
Nem is a memória miatt mondom, hanem mert egészt egyszerűen minden fontos dolog rajta van alapból (kivéve többek között a fájlkezelőt), és amúgy is lehet a kártyára rakni appokat, a belső tárhelyből is 1 GB használható tisztán.
Frissítés: nem tudni még semmit az egyetlen májusi frissítés óta, de bizakodóak lehetünk, mert a Sensation XL ugyanarra a hardveres alapra épül, mint az Incredible S, így könnyen portolható az ICS, amint az XL-re megérkezik.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
Sousuke
tag
válasz batorpeti #1711 üzenetére
Töltsed le magát a ROM-ot innen, majd telepítsed fel, úgy biztosan jó fog lenni és ugyan olyan, mintha OTA frissítetted volna.
Bár fogalmam sincs miért nem jó nálad az OTA frissítés, mivel a gyári érintetlen ROM-ról készítettem backup-ot és azt tettem vissza rá, mikor eladtam neked.[ Szerkesztve ]
-
Sousuke
tag
válasz batorpeti #1741 üzenetére
Akkor már legalább ketten vagyunk, akik szeretnék tudni, hogy miért nem akar működni a frissítés. Legrosszabb esetben a ClockworkMod Recovery-ből tudsz telepíteni Custom ROM-ot, pl ezt, ami a gyári 3.08.405.3 build-re épül kicsit optimalizációkkal, szóval teljesen ugyan olyan, mint a gyári ROM. Bár a legjobb az volna ha teljesen gyárit lehetne feltenni, de fogalmam sincs miért nem lehet, erre várok választ, akárcsak te is.
-
-
brownus
veterán
válasz batorpeti #1784 üzenetére
éljenek a főzött ROMok, a VA tiszta
http://androidportal.hu/2011-12-05/hanyadan-allunk-carrier-iq-val
(egy hozzászólásban írja valaki, hogy t-mobilos, és rajta van a carrier iq...tehát nem csak usa)akiknél gyári ROM van, nézze már meg, kíváncsi vagyok ezen készülék típuson fent van-e.
szerk: ez mindenkinek ment, nem válasz akart lenni. btw, remélem megcsinálják a telód az e-caresek!
[ Szerkesztve ]
-
corran9
tag
válasz batorpeti #1784 üzenetére
Igen, az első pár alkalommal eléggé rá kellett nekem is feküdni... én is féltem tőle kicsit, de aztán bekopik. A vége annyiban látszik ki, hogy ugye ha szemből nézed a telefon jack kialakítását, akkor egy félkörívben van kivágva a műanyag, így ezen 2-3 mm az, amit mindenképp kilátszik a fülhallgató fémes csatlakozója, de magának a fülhallgató a műanyag részének (ami az ezüstös csatlakozó felett van közvetlen) az ütközésig kell lennie.
(Remélem érthető voltam )
That's a real nasty habit you got there......
-
mumk1
addikt
válasz batorpeti #1867 üzenetére
Hidd el, hogy nem életbiztosítás s-off-os gépre OTA frissítést engedni. Ezeket a frissítéseket nem nyitott bootloaderre szánja a HTC. Láttam már Desire-t, ami ettöl feküdt meg. A tulajnak kicsit több szerencséje volt mint neked, mert xtc clippel helyre tudtam hozni.
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
hege1989
tag
válasz batorpeti #2179 üzenetére
Már három hálózaton is próbáltam de mindig ezt írja ki:
"Ezt a térképet nem lehet előre tárolni. Ellenőrizze, hogy csatlakozik-e hálózathoz és elegendő tárhely áll-e rendelkezésre."Nem hiszem, hogy a hálózatokkal lenne baj és tudtommal van helyem bőven.
Valamit le is ment de az amint írtam csak egy ronda részlet, pixeles, utcanevek és más nélkül. Ilyenkor mit csináljak?http://hardverapro.hu/tag/hege1989
-
Kamikazeman
aktív tag
válasz batorpeti #2294 üzenetére
Olyanról nem tudok, hogy kiválasztható a könyvtár, de Én úgy csináltam meg, hogy a lejátszási képernyőn jobb felül találsz egy ikont, amire az van írva, hogy sor. Katt rá, majd menü->sor szerkesztése->bejelölni amit nem akarsz lejátszani(bal oldali négyzetek->piros x) ->kész Így csak a maradékot játsza le. Itt tudod állítani a sorrendet is, csak nem x-et raksz, hanem a címek másik oldalán a vonalakat megfogva húzogatod tetszőleges sorrendbe.
Én is csak így tudtam berakni, de azóta nem is foglalkoztam még vele, mert ez így jó volt nekem.
-
Maxentius
addikt
válasz batorpeti #2375 üzenetére
Ennyit sikerült kiderítenem, ezek szerint a Facebook lett frissítve, meg a Gyors Beállítások-ba belekerült az Energiatakarékosság, mint új funkció. Mondjuk szerintem csak biztonsági frissítés ez inkább néhány bug befoltozásával szokásosan.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
-
zezoka
őstag
válasz batorpeti #2698 üzenetére
MVM-es Pakson! És egy ember 3 előfizut igényelhet, és a fél megye a paksi erőműben dolgozik (én is), akkor képzelheted hány embernek van (barát, barátnő, tesó, szülők, ismerősök, haverok)! Még a nem ott dolgozóknak is az van, ha legalább aő vagy egyik ismerőse vagy valakije dolgozik ott!
-
-
xrvman
őstag
válasz batorpeti #3026 üzenetére
Köszi, de azért, de kár hogy kivették a gyorsból továbbra is és a wifit sem tudom immár egy kattintással kikapcsolni. Sajnos Az energiaellátást kell használni :S
Másra itt a leírás, megtaláltam neked
Beállítás, nyelvek és billentyűzet, touch input, szövegbevitel, és ott rezgés beíráskor jelölőnégyzetnél pipa ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan Samsung Galaxy S24 FE
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Yellow
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest