Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szezso15
addikt
Frissült a CVX!
-
szezso15
addikt
Az a gond, hogy a forrás egy adag gőzölgő tehénfos, aeroevan nem ad ki új JB-t, azért nem tudom tovább supportolni ezt a ROMot...
Legalábbis a jelenlegi állás szerint...
-
szezso15
addikt
Sajnos nem állnak túl jól a dolgok a CM10 háza táján...
-
Kacko
tag
válasz
sprinter24 #3691 üzenetére
Jó tudni, hogy meg lehet oldani házilag is
. El is mentem a linkeket amiket beraktál. Köszi az infót!
-
sprinter24
aktív tag
SIKER!!!
Új usb beszerelve, telefon összerak ééééssss voálá a töltés hibátlanul működik! OH YEAH!
-
szezso15
addikt
válasz
sprinter24 #3689 üzenetére
Oké, azért ha valakit érdekel, itt lesz a link, videó meg már van róla: [link]
-
szezso15
addikt
válasz
brownus #3684 üzenetére
zezoka: Majd megpróbálom kérvényezni, bár most kisebb gondom is nagyobb ennél.
3-as kernelre lehet várni, csak nem érdemes. Van egy DEV, aki elvileg tudna segíteni, majd beszélek vele. Ha lenne 3-as kernel, az minden hibát fixálna, röviden és tömören ezért lenne jó.
sprinter24: Azt a lockot még nem tudtam megcsinálni, mert át kell hozzá méretezni pár dolgot, de Optimus 4X HD Lock-kal szolgálhatok, keress rá YT-on. Mindjárt hazaérek, és feltöltök róla egy videót, meg a MODot is..
-
sprinter24
aktív tag
válasz
Kamikazeman #3685 üzenetére
Köszi
Szétkaptam még ma reggel, mert nem bírtam várni! Sokkal egyszerűbb volt annál mint amire számítottam! Van egy logikája és könnyen belejössz
-
Kamikazeman
aktív tag
válasz
sprinter24 #3681 üzenetére
Ügyes vagy! Kíváncsi leszek a végeredményre!
-
sprinter24
aktív tag
Nem hagyott nyugodni a dolog így utánanéztem mennyi is lenne ha elvinném szervizbe!
Írtam az nbook.hu-nak és válaszként azt kaptam, hogy 12-15 (ezer magyar forint) között szokták szervizelni ezt a problémát!
Nos, ezt az árat egy kissé nevetségesnek tartottam ezért inkább kicsit jobban utánanéztem és rájöttem, hogy megcsinálom magam a javítást!
Így találtam rá erre az oldalra, ahonnan megrendeltem EZT!+ még ezt is, hamár kikukáztam az előzőt
A csomag szerdán fog megjönni, majd írok, hogy sikerült!
Szezso ajánlom neked is a beszerzést -
Hali. segítséget szeretnék kérni! hogyan s off olhatnám az incredible s emet amin ugye 4.04 es android van? mert azon a hboot is már verzió.
-
szezso15
addikt
válasz
szezso15 #3676 üzenetére
Oké, jelenleg, ami nem megy:
- (hálózat megoldva, száguldok a Trémobil hálózaton)
- gombok háttérvilágítása
- hang, kamera, videók (felvétel, lejátszás) az OMX libek miatt, terv van, hogy mi lehet a szar, dolgozunk rajta...Egyébként, már ma csinálok egy BB10 lockscreen-t a cucchoz, ami remélhetőleg használható lesz a CVX-en is...
Ja, és ez a ROM gyorsabb, mint bármi eddig...
-
brownus
veterán
válasz
sprinter24 #3674 üzenetére
klassz!
(#3676) szezso15,
-
szezso15
addikt
válasz
sprinter24 #3674 üzenetére
Nos, pontosan emiatt a lockscreen miatt akarok JB forrásból JB-t fordítani.
Ezt a forrásba tudod belepatchelni (a frameworks/base-be), és akkor már a gyári JB lock helyett ez lesz.
Ha végre sikerül működésre bírni a ROMot (ami egyébként már lefordult, csak az audioflinger megfogja, ezért nem bootol), akkor ígérem, ez lesz az első MOD, amit kaptok hozzá, nekem is nagyon kéne...
-
sprinter24
aktív tag
Ehhez mit szóltok?
Leginkább szezso-t kérdezem mert talán ő ért hozzá
Hogy kell ezt a screen lock-ot működésre bírni az Incredible S-en? Nagyon durván jól néz ki -
brownus
veterán
válasz
sprinter24 #3671 üzenetére
lehet csak a kábeled rossz, tört meg valahol?
-
sprinter24
aktív tag
Kezdek egy kicsit megnyugodni mert feldugtam ma reggel anyám HTC Ryhme usb kábelével a gépre és simán csatlakozott! Ez természetesen még azon nem változtat, hogy valami baja van, de legalább van még egy kis időm a szervízig
-
zezoka
őstag
válasz
szezso15 #3665 üzenetére
Amúgy így bírja az aláírásomban levő romod (szokásos használatommal, net,wlan,gps,blue kikapcsolva, és amikor kell, csak arra az időre bekapcsolva):
Pedig volt benne egy kis OBD élő autódiagnosztika ELM327 Bluetooth adapterrel, Torque-vel, és folyamatosan világító kijelzővel
Szerk.: kicsit átverősen mutatja az aksit, ránézésre még negyedig van, és csak sárga, miközben már 10% alatt van.
-
Kacko
tag
Hali Szezso,
Felraktam a cmX ROMot az XDA-ról. Eddig nagyon jó!!
Teccik!
Csak így tovább!!
Ha véletlen megadja magát az USB csatlakozód van egy haverom aki lehet meg tudná javítani (Debrecenben). Majd megkérdezem találkozott-e már hasonló hibával. -
szezso15
addikt
válasz
sprinter24 #3664 üzenetére
Csak akkor, hogyha alátámasztom valamivel... Ugyanígy...
Imádkozz hogy ne legyen alaplap hiba..
-
szezso15
addikt
válasz
sprinter24 #3662 üzenetére
Nos, már az enyém se volt garis, a legelső GSM boltba bevittem, ott kitakarították 1500ért. De már megint szarakodik, csak akkor tölt, ha alátámasztom valamivel, vagyis pl. egy tollat alárakok a csatlakozásnál a kábelhez, ami felfele nyomja, és így tölt. De már ez is kezd beszarni, lehet, hogy el kell adnom...
-
sprinter24
aktív tag
-
kenwood
veterán
vki tudna dobni egy linket,vagy leirni par sorban,hogyan tudok gyari icst rakni a telomra,ha gyari 2.3.6 van rajta,de az elozo tulaj csinalt egy s-ont ?
-
szezso15
addikt
Itt egy videó a CVX-ről, ha érdekel titeket
:[link]
-
szuladam
aktív tag
Valaki tudna segíteni?
Ha háttérképet akartam beállítani, idáig mindig csak egy szimpla téglalap jelent meg, és azzal tudtam kivágni, viszonlag nagy képet. Viszont most egyik napról a másikra megjelent egy ilyen:
http://www.kepfeltoltes.hu/view/121117/2012-11-17_11-18-18_www.kepfeltoltes.hu_.png
és ezzel sokkal kisebb képeket tudok kivágni, de olyan hülyén van megcsinálva, hogy kb pont a lényeget nem lehet kivágni. (mellesleg ezzel a vágással a sense alatt is mozog a háttér!) valaki tud erről valamit? a régi téglalapos módszer kellene vissza... -
szezso15
addikt
Mostantól az XDA-n találjátok meg a CM10-emet!
-
szezso15
addikt
válasz
szezso15 #3644 üzenetére
Feladtam... Sz@r a kernel, emiatt hiába fordul le rendesen a ROM, nem bootol be, ha egy régebbi kernelt adok hozzá, akkor elcseszi a header fájlokat, emiatt megint nem bootol a cuccos...
T@k@m kiva' mostmár ettől a trágyától... Annyira csípem az XDA-s DEV-eket, hogy akkora a pofájuk, hogy válaszolni nem válaszolnak, de amit kiadnak az egy adag szar... -
brownus
veterán
válasz
sprinter24 #3642 üzenetére
jaja, belőttem a cpu-ut is, 368-1113, smartv2, állat!
gyors, minden akkor történik amikor én akarom
meg tök jó fjúcsörök vannak a cm10-ben -
zezoka
őstag
válasz
szezso15 #3637 üzenetére
Én ezt tudom, azért nem is volt fent sokáig! Én csak azt mondom, hogy ha ő akkor csinált valamit, akkor azóta hogyhogy nem csinált még más jobbat? (az alapján mondom, ahány rom van fent a JB-ek között az xda-n.)
Jóvanjóvan! Persze hibamentesség, meg tökéletes legyen, én is azt vallom, csak lássuk már!
(nekem a wlan megosztás nem kell, de előlapi kamera nélkül is elvagyok)!
-
szezso15
addikt
Már bocsánat, igen Nik csinált már JB-t, és én is, viszont az övé portolt rengeteg bug-gal, és egy félig-meddig működő kernelt tartalmaz, amiben rengeteg hiba van. Én a legfrissebb CM10 forrásból, specifikusan erre a telefonra készített ROMot akarok építeni, nem egy nyakig bugos cuccot. Ha ennyire minimalista lennék, dobálnám ki egymás után őket. De én tiszta munkára esküszöm, valamint ha forrásból fordítok, jópár MODot bele tudok pakolni a ROMba...Meg nem függök mástól, hogy elkészítse azt a ROMot, amit portolni akarok, teljesen független vagyok. Így az én JB-jeimben két hiba van: elülső kamera, beépített WiFi tether. Na, most Nézd meg Nik JB-jében mennyi van....
Végül, az enyém sokkal frissebb... (4.1.2_r2 vs. 4.1.1)
-
zezoka
őstag
válasz
sprinter24 #3634 üzenetére
És mikorlesszmááá!
Itt állok feltöltött telefonnnal regel óta!
-
szezso15
addikt
Emberek, a ROM bebootolt!
De egyelőre nincs kép, valami lib b@szakszik, dolgozom az ügyön..
-
szezso15
addikt
Egy kis időt kérek, de úgy tűnik, hogy ma lesz egy forrásból fordult CM10-em...
Ugye az eddigiek PORT-ok voltak, ez nem az lesz... Ezért kések az Ice Cream Vivo update-tel, most csak ezen dolgozom...
-
szezso15
addikt
válasz
sprinter24 #3622 üzenetére
Ezt csak akkor, ha átkapcsolsz videófelvételre? Töröld a Galléria app adatait a beállításokban, onnan már mennie kéne!
-
szezso15
addikt
válasz
sprinter24 #3614 üzenetére
Öhm, hogy-hogy nem megy a felvétel? Az első videó mire elindul, az eltart egy darabig, de utána baba. (nak kéne lennie)
De örülök, majd hamarosan kimegy XDA-ra, de szerintem ma komoly áttörés lesz! -
brownus
veterán
válasz
szuladam #3619 üzenetére
hello,
a sabsa gyorsabb és gördülékenyebb! bug-gokkal még nem találkoztam, pl. kékfogat nem használok, de szoktam nézni az xda topikját, és nem írnak másról, csak a kék-fogról, hogy az autós biszbaszokkal, fülesekkel néha nem tudják összeszinkrozni.... de ez lehet gyártói kompatibilitási gond... amúgy kamera, videó lejátszás, sync, játékok közül a temple run, és az angry birds SW van fent, és azok jók. hirtelen ennyi. wifi/3g is működik.
-
szuladam
aktív tag
akinek volt már Nik és Sabsa romja is fent, tud nekem némi tapasztalatot írni rólunk?
Nekem most nik van fent , de gondolkodom a 4.1-es senses sabsán. mennyivel jobb yorsabb stb? illetve milyen bugok vannak benne? (a nik félébe buggal még nem találkoztam) -
zezoka
őstag
válasz
brownus #3616 üzenetére
NIK már hetek-hónapok óta nem csinált érdemit: először a telefonja szervízelését intézte, majd behalt neki végleg, akkor volt egy kis szünet majd kis idő múlva valaki feajánlott egy telefont neki, ami csomó idő alatt ért oda, majd nem volt hozzá aksi, majd pedig a költözés.Meg ezekenkívül el van havazva, mert áttelepül Indiából Olaszországba, ha jól értem a dolgokat, és most nincs ideje ilyenekre.
Meg mivel már HTC One X van neki (Stock rom
), szerintem egyre inkább hanyagolni fogja a fejlesztést. Ne legyen igazam, de én már nem számolok vele.
-
brownus
veterán
válasz
ez a cm10 vagy az a vivo1.5 vagymi?
mert jó ez a sabsa prime de... ez még jobb lenne, Nik gondolom a kernelt várja azért nem frissíti a codename v3.5-öt.
-
sprinter24
aktív tag
válasz
Oh és legyen alapból 240-es a pixelsűrűség! Ha ezt fixelted egyből mehet xda-ra
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
Az ICS alatt miért nem mozog a széles háttérkép? Van valami beállítási lehetőség? Ha igen, hol? -
szezso15
addikt
Izgatna valakit egy IceCreamVivo v1.5 működő Beats-el, még több tweak-kel?
-
csokie
csendes tag
4.2-es Android HTC-re mikor várható?
Másik kérdésem pedig, hogy 4.1.1-es androidon nincs fm rádió, vagy legalább is nem találom.
Valakinek valami ötlet?
-
brownus
veterán
válasz
szezso15 #3603 üzenetére
na erre varjatok gombot:
tegnap este úgy 50% körül volt az aksi töltöttség de azért rádugtam, reggelre viszont úgy lemerült, hogy ki is kapcsolt a teló!? mi a franc lehetett ez? járt már valaki így?
és nem usb-ről töltöttem a notiról, hanem hálózatról. még az jutott eszembe, hogy nem dugtam rá teljesen
?
passz... már álmos voltam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Barcelonában bemutatták, máris megvásárolható. Nem is csoda, mert a fejlődésnek nincs sok jele, bár tény, hogy ettől még igen jó kis gép.
- RAID
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mesterséges intelligencia topik
- Amatőr csillagászat
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacSzerez.com - iPhone 14 Pro Max / 512GB / Ezüst / Új akkumulátor / Garancia!
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán Független
- GARANCIÁLIS, iPhone SE (2022) 128 GB, Mindnight, független
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! Samsung Z Fold5 12GB/1TB, Újszerű, Független, 1 év garanciával!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest