Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
qfm
őstag
válasz
szrobi66 #7862 üzenetére
Verziószám alapján is újabb a desire S cpu-ja, és gpu-ja, gyanítom nem vissza felé fejlesztették. A htc-s hivatalos frissítésekkel szemben vannak kétségeim. Viszont az biztos hogy egy újabb verzióval kiadott telefon támogatottsága később fog megszűnni mint egy korábbi verzióé.
Az hogy egyelőre nincs root, valóban hátrány, bár én nem is azért tartanék tőle hogy nem hackelhetem, mert egyelőre úgyis elég lenne gyári szinten, hanem azon aggódnék hogy mikorra tudják feltörni rendesen. Bár ahogy elnéztem az elszántságot a hero backportokban, és a házilag készített tégla újraélesztőknél, valószínűleg megoldják.
Igazából én nem htc felé hajlanék választás során, de a kettő közül inkább azt helyezném előtérbe. Hátha nyilatkozik még más is, esetleg érdemes lehet a saját topicjában is megkérdezni a pro és kontra véleményeket, bár érdemes lehet fenntartással kezelni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A HTC legújabb androidos készülékén a gyártó Sense névre keresztelt felhasználói felülete fut. Nem kell több Windows Mobile.
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest