- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Valami baja van a tápomnak
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
-
PROHARDVER!
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
-
llaszlo
veterán
válasz
Ati9500 #21635 üzenetére
Na hallod te aztán nagyon okos vagy. Egy aláírásból ilyen messzemenő következtetéseket levonni. Húúú apám Te valami nagy koponya lehetsz.
Egyébként nem értettem, hogy mi volt a gond azzal, hogy megkérdeztem mi értelme van 720-as videót nézni ilyen kis kijelzőn. A választ is megkaptam, hogy nem lett átkonvertálva meg tesztelés miatt. Aztán meg te írtad, hogy kisebbségi komplexusom van. Ezért van kisebbségi komplexusom? Na ezen dobtam egy hátast. Szerintem inkább neked nincs valami a helyén.
-
dombila
őstag
válasz
Ati9500 #20997 üzenetére
Ne a WEB oldal címét add meg, mert azzal nem fog működni... Böngészőben menj az oldalra, keresd meg az RSS linket rajta (általában az oldal alján vagy tetjén szokott lenni) és azt add meg az RSS olvasónak (pl. News-nak.)
Origo esetében: Origo RSS Link - Összes Hír
Ha csak az Origo egy része érdekel RSS-ben a következő linken találod az összes al-RSS-t is: Origo RSS linkek (pl. összes hír, itthon, nagyvilág...)
Más oldalaknál hasonlóan megy.
-
Straw
senior tag
válasz
Ati9500 #20043 üzenetére
Még nem tudod 2.3-ra frissíteni és ha a HTC-n múlik akkor sose fogod, viszont XDA-n vannak már főzött ginger romok.
Jó navit? Szerintem mindenki másra esküszik, én a Motonavot használom és ki vagyok békülve vele, de itt páran nagyon utálják, van aki nDrive, meg Sygic ezt igazából neked kell kipróbálnod hogy melyik tetszik, de szerintem mindegyik használható csak szokás kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged