- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Billentyűzet gondom van
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
james008bond
őstag
válasz
szegto #29251 üzenetére
Működnek a portolt romok, persze, de mikor visszatettem az S-OFF miatt a gyári eredeti 2.2-t, na akkor azért nekem is leesett az állam, milyen gyors és gördülékeny volt, úgy hogy kint volt a low space felirat is, tehát a lehetőségekhez képest jól be volt lakva. Úgyhogy a portolt romok, legyenek bármilyen jók, mégiscsak jelenthetnek a gyárihoz képest. Most azt nem említem, hjogy pl 3D játékok mintha tényleg jobban futnának a portoltak egyikén-másikán, de ez lehet, a root miatt+setCPU és egyebek miatt van+snq kernel
-
sssz
őstag
válasz
szegto #29251 üzenetére
de itt vannak az olyan "felemás" felhazsnálók mint én. akinek ugyan van tapasztalata a rootolással és a custom romokkal de pont azért döntött a Desire mellett hogy végre maga mögött hagyhassa ezt az egészet. Mert lehet hogy van valakinek ideje és energiája a kísérletezgetésre, de család mellett ez már annyira nem megoldható (még ha van is rá hajlandóságom és érzékem hozzá).
De most megint nem tudom it csináljak. a gyári rommal, sebességével, kinézetével úgy ahogy van teljesen meg vagyok elégedve. Nem hiányzik a 3.0-ás sense sem. egyedül a helyhiány ami zavar (ni) fog...még nem de érzem hogy előbb utóbb kicsi lesz.
Nem akartam rootolni, gondolkodom még mindig a Desire S-en, de maga a vas semmiben nem jobb, csak több benne a ROM és a RAM ...és kicsit kisebb a kaszni.
Vagy marad a Dézi és root. viszont nem akarok custom romot...lehet olyat hogy amarad az eredeti rom és a recoveryben kártyát particionálni hogy app2sd "képes" legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen autót vegyek?
- Billentyűzet gondom van
- Milyen alaplapot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged