- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Itt van mellettem egy i5-ös W700, szóval azt elég jól ismerem. A hozzá adott tokos billentyűzet meg sem közelíti az ilyen dokkolós megoldást, de legalább nehéz (gondolom azért mert valódi bőr). Kártyaolvasó egyáltalán nincs, pedig simán elfért volna még egy SD méretű is. A FHD-vel desktop módban több a szívás, mint a haszna. Az üzemidő nem olyan vészes, nekem utazgatás közben simán bírt 6+ óra SD filmnézést. A súlya nem kevés, de szerintem 8" fölött mindent kényelmetlen egy kézzel használni. Az összeszerelési minőség nagyon rendben van.
-
Gusztáv
addikt
A WP8-as telefonok tényleg jól kezelik, de ugye azokat meg elég nehézkes kirakni külső kijelzőre.
A Iconia W3 meg ha jól tudom az első fecske aminél az MS már a csökkentett licencdíjakat használja. Amihez érdemes hasonlítani, az a W510, abból a 64GB-os verzió 200e, ugye ott is kapcs billentyűzetes dokkolót, de csak akku nélkül. Az egy érdekes kérdés, hogy megéri e a +40e Ft-t +1,5", az extra akku, +1 db USB és az SD olvasó.
Igazából én arra próbáltam utalni, hogy én még nem találtam Androidon, iOS-en olyan progit, ami ezeknek az elvárásoknak megfelel (mert mindenki ezekkel a táblákkal példálózott). -
Ati1979
veterán
Szerintem ez az egész atom kategória átverés egy kicsit. Főleg a felhasználói élmény szempontjából. Túl drága ahhoz képest amit nyújt.
Bár nehezebb és kevésbé hordozható szerintem mint ez a tablet, de sokkal jobb vétel tized áron.
Biztos lehetsz benne.Egyszerűbb dolgokra meg elég lehet, egy 30k-s tablet. Persze ha jól választ az ember.
"A lényeg, hogy egy 7 éves laptop teljesítményét sem éri el az atomhulladék"
Pont erre akartam én is felhívni a figyelmet. Atomhulladék - találó. -
-
QwErTy42
addikt
De annak nem passzív a hűtése, hanem bizony hangja van, mert az i3 legalább háromszor annyit zabál, mint a kis atom. Ezen felül annak az Acer w700-nak nincsen billentyűzetes pótaksis dokkolója és 14 órás üzemideje.
Full HD irodai felhasználásra win8 alá tök fölösleges.
És bizony azért drágább, mert két annyira nem rossz aksit kellett belerakni a gépbe és nem egyet. Még mindig csak 700 gramm és 8,5mm vastag az X2 tábla része, míg az Acer az majd egy kilós(950 gramm) és másfélszer vastagabb( 12 mm).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen autót vegyek?
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Spórolós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Dell E5540 i5-4G/ 4gb ddr3 / 500gb Hdd / jó akku / töltő nincs, BIOS kódos/
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Dell 5580 i5-7200u / 8gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest