Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Itt van mellettem egy i5-ös W700, szóval azt elég jól ismerem. A hozzá adott tokos billentyűzet meg sem közelíti az ilyen dokkolós megoldást, de legalább nehéz (gondolom azért mert valódi bőr). Kártyaolvasó egyáltalán nincs, pedig simán elfért volna még egy SD méretű is. A FHD-vel desktop módban több a szívás, mint a haszna. Az üzemidő nem olyan vészes, nekem utazgatás közben simán bírt 6+ óra SD filmnézést. A súlya nem kevés, de szerintem 8" fölött mindent kényelmetlen egy kézzel használni. Az összeszerelési minőség nagyon rendben van.
-
Gusztáv
addikt
A WP8-as telefonok tényleg jól kezelik, de ugye azokat meg elég nehézkes kirakni külső kijelzőre.
A Iconia W3 meg ha jól tudom az első fecske aminél az MS már a csökkentett licencdíjakat használja. Amihez érdemes hasonlítani, az a W510, abból a 64GB-os verzió 200e, ugye ott is kapcs billentyűzetes dokkolót, de csak akku nélkül. Az egy érdekes kérdés, hogy megéri e a +40e Ft-t +1,5", az extra akku, +1 db USB és az SD olvasó.
Igazából én arra próbáltam utalni, hogy én még nem találtam Androidon, iOS-en olyan progit, ami ezeknek az elvárásoknak megfelel (mert mindenki ezekkel a táblákkal példálózott). -
Ati1979
veterán
Szerintem ez az egész atom kategória átverés egy kicsit. Főleg a felhasználói élmény szempontjából. Túl drága ahhoz képest amit nyújt.
Bár nehezebb és kevésbé hordozható szerintem mint ez a tablet, de sokkal jobb vétel tized áron.

Biztos lehetsz benne.Egyszerűbb dolgokra meg elég lehet, egy 30k-s tablet. Persze ha jól választ az ember.
"A lényeg, hogy egy 7 éves laptop teljesítményét sem éri el az atomhulladék"
Pont erre akartam én is felhívni a figyelmet. Atomhulladék - találó.
-
-
-
QwErTy42
addikt
De annak nem passzív a hűtése, hanem bizony hangja van, mert az i3 legalább háromszor annyit zabál, mint a kis atom. Ezen felül annak az Acer w700-nak nincsen billentyűzetes pótaksis dokkolója és 14 órás üzemideje.
Full HD irodai felhasználásra win8 alá tök fölösleges.
És bizony azért drágább, mert két annyira nem rossz aksit kellett belerakni a gépbe és nem egyet. Még mindig csak 700 gramm és 8,5mm vastag az X2 tábla része, míg az Acer az majd egy kilós(950 gramm) és másfélszer vastagabb( 12 mm).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő