- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Itt van mellettem egy i5-ös W700, szóval azt elég jól ismerem. A hozzá adott tokos billentyűzet meg sem közelíti az ilyen dokkolós megoldást, de legalább nehéz (gondolom azért mert valódi bőr). Kártyaolvasó egyáltalán nincs, pedig simán elfért volna még egy SD méretű is. A FHD-vel desktop módban több a szívás, mint a haszna. Az üzemidő nem olyan vészes, nekem utazgatás közben simán bírt 6+ óra SD filmnézést. A súlya nem kevés, de szerintem 8" fölött mindent kényelmetlen egy kézzel használni. Az összeszerelési minőség nagyon rendben van.
-
Gusztáv
addikt
A WP8-as telefonok tényleg jól kezelik, de ugye azokat meg elég nehézkes kirakni külső kijelzőre.
A Iconia W3 meg ha jól tudom az első fecske aminél az MS már a csökkentett licencdíjakat használja. Amihez érdemes hasonlítani, az a W510, abból a 64GB-os verzió 200e, ugye ott is kapcs billentyűzetes dokkolót, de csak akku nélkül. Az egy érdekes kérdés, hogy megéri e a +40e Ft-t +1,5", az extra akku, +1 db USB és az SD olvasó.
Igazából én arra próbáltam utalni, hogy én még nem találtam Androidon, iOS-en olyan progit, ami ezeknek az elvárásoknak megfelel (mert mindenki ezekkel a táblákkal példálózott). -
Gusztáv
addikt
Az a jó, hogy csomóan mondanak véleményt erről a gépről úgy, hogy az életben nem próbálták a Win8+Atom+2Gb ram+ ssd kombót. Mert pl akkor tudnák, hogy Metro-s IE sebesség szempontjából elég jó, nem terheli meg a rendszert annyira mint egy Firefox vagy Chrome. Én egy W510-et használtam egy ideig és bőven hozta az Androidos tabletjeim szintjét. Ami meg az Office-t illeti, mondhatna valaki egy olyan Androidos irodai szoftvert, ami nem cseszi szét a MS Word formázásait és le tudja játszani a Powerpoint prezentációkat animációkkal, beágyazott videókkal együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Kompakt vízhűtés
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Villanyszerelés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 256GB magyar bill ujjlolv IR kam gar
- XPS 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Macbook Pro 2020 13" // M1 // Számla + Garancia //
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- ProBook 450 G6 15.6" FHD IPS i5-8265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest