- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Én egy kis netbookot is nyűzök 2gb rammal. Meglepő, hogy mekkora a teljesítménykülönbség win7 és 8 alatt. Szintén atomos a kicsike, egy dell miniről van szó. Sok mindenre valóban nem lehet használni, csak arra, amire való. De többször végeztem rajta amolyan irodai munkának számító dolgokat akár vonaton -pdf olvasás, excelezés, word doksi szerkesztés stb. Nekem inkább azzal volt gondom, hogy lassan olvassa a 320 gb-os vinyóról az adatokat néha, pedig egyáltalán nincs még félig sem pakolva és 7200 rpm-es a vinyó, egész jó minőségű. Szerintem ez az atom átka, de ha a rendszer feláll akkor már meglepően gyors.
-
Felhasználási terület függő, hogy elég-e a 2gb. Nyilván ha photoshopozni akarsz, meg kilóméteres doksikat nyitogatni satöbbi akkor vérszegény.
Mondjuk emellett az is igaz, hogy nem egyszer láttam már 1,5 gigánál többet zabáló firefoxot is.
4 gigával teljesen vállalható lenne. Nem lehet hogy az atom procik nem tudnak több memóriát kezelni? Az összes atomos gépben 2gb van max. -
QwErTy42
addikt
Furcsa, mert az én itthoni gépemben is kettő van és teljesen jól megvagyunk mi ketten.
Egy irodai környezetbe szánt gépnek teljesen jó lehet a 2 GB ram. Ha bemész a legtöbb helyre, akkor még régi P4-es gépen írogat a titkárnő vagy jobb esetben egy core 2-es vason.
klambi:
Kicsivel combosabb vassal az lenne a baj, hogy azt hűteni is kellene valamivel. Passzívan ennél komolyabbat ma még nem lehet belerakni.rudi: a windowst nem lehet sok esetben megkerülni. Ezek a gépek arra lettek kitalálva, hogy ott nyújtsanak alternatívát, ahol kell az x86 alapú szoftveres háttér.
Másrészt meg kell nézni, hogy mennyivel dobja meg a gép árát a Win8, míg egy Andriod korántsem akkora teher a gyártóknak.
A Fujinak hiába van 3G modeme, ha nem megy el 14 órát egy feltöltéssel és ha nincsen hozzá dokkoló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest