Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
AxBattler #70 üzenetére
Én írtam az 1-2 másodpercet, és azért, mert perpill ennyi idő alatt nyílik meg a legtöbb alkalmazásom, ez elméletben legfeljebb nullára tud lecsökkenni, gyakorlatilag persze annyira sem. Akármilyen gyors az ssd, azt, ami most sem fél perc (word, ps, ai, excel), azt ennél jobban nem tudja felgyorsítani.
Opera, NetBeans esetén, ill. rendszerindításkor érezném, de mivel ritkán kapcsolom ki a gépet, és a böngésző is többnyire nyitva van, egyedül az NB esetén szoktam várni. Azt meg tényleg ki lehet bírni.
Komolyan nem tudom elképzelni, hogfy ti mikor és mire vártok folyton, pl. böngészés közben. (Renderelés, BlueRay disk tömörítése nem ér.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- BMW topik
- EAFC 26
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Linux kezdőknek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- MacSzerez.com - 2019 iMac 21.5" 4K / i7 3.2GHz / 512GB SSD / 16GB RAM / Radeon Pro 560X 4GB
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 97% Apple jótállás
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Pro 13" Retina M1 / 8GB RAM / 256GB SSD / Ezüst / Garancia / Magyar
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest