Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Quqesz

    nagyúr

    válasz Fin10 #27671 üzenetére

    Ó, mert nem megy a szövegertés nekem...;]
    Szóval jobb szerintem egy H8 összességében az S6e-nél, de H8-at nem éri meg sem S6e, sem még S8+ -ra sem lecserelni, kivéve, ha vki nagyon nagy kijelzőt akar(meg 18:9-eset). A samsung rendszere nincs olyan fluid, mint a honoré. Ráadásul a belépéssel szopok minden nap.
    Írisz: jó lenne, ha gülü szemeim lennének, de nem az, így gondolj bele mikor utcán azzal szórakozól, hogy tágra nyílt szemmel szemezel a kijelzővel🤣 ráadásul egy fény megvilágitja a szemedet, ami zavaró(főleg sötétben). Meg ha 2x3-szor akarod kinyitni vmi miatt egymás utan...hát jaj,szó szerint fáj tőle a szemed
    Arc: általában jó lenne, de 10:6 az arány a nyitásra(sötétben 10:0)
    Ujjlenyomatolvasó: imádtam a honorban! Gyors , pontos, ott van ahol kell lennie.....ebben?! Mivel virsli ujjaim vannak,100%, hogy a kamera is szalonnabőrt húzna, inkább hagytam a francba.
    Szóval nappal arc feloldással kínlódok, este meg pin kód(amit ha beütsz nem ám egyből felold, hanem még okézd is le!).
    Ha megtanulod kezelni a kamerát a honorban, ugyan olyan jó képeket lehet vele hozni. Este állványon az S8+ nálam csúnyán elhasalt. Egyedül a felvett videó minősége jobb a honorénál.

    Ja és a nonpluszultra:
    Szeretem felvenni úgy a telefont, hogy egyből a fülemhez rakom és felveszi......az samuban nincs......😧 viszont kikapcsolható, hogy beszelgetes közben ne szakítsa be a dobhártyam az üzik jelzése, berakhatnák az emui-ba.

    [ Szerkesztve ]

    Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro

Új hozzászólás Aktív témák