- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diák66
őstag
Közben kezdek rájönni a pittyegésre, meg az értesítésekre.... ami zene közben állandóan felugrott a "nagy fogyasztású alkalmazás", végre tudok zenét hallgatni megszakítás nélkül. Végigjártam majdnem az összes appot, aztán kézzel beállítgattam, mit szabad, mit nem.
Érdekes, hogy a Beállítások -> Alkalmazások és értesítések -> Értesítések kezelése alatt nem található meg az összes olyan app, ami értesíthet. A Beállítások -> Alkalmazások és értesítések -> Alkalmazások alatt a rendszerfolyamatokat is listázni lehet, ahol rámegyek egy-egy appra, szintén állíthatok az értesítéseken.
Itt találtam meg azt a rendszerappot is, ami azért felelős, hogy figyelmeztessen a nagy fogyasztású appokra. Na most ez már csak a képernyőn jelezhet, hangjelzést nem adhat ki. Egyébként, ha zároltam a képernyőt, vagy háttérbe tettem az alkalmazást ugrott is fel a figyelmeztetés és jött is vele a pittyenés.... igen bosszantó zenehallgatás közben. Tudom, hogy fogyaszt az app, de hát azért használom nem?Ami még érdekesség volt, hogy írtam facebook messengeren..... ki tudja honnan, de elővadászott egy tök ismeretlen dallamot (Hawai elnevezéssel... nem! nem huawei) és tök vicces volt, hogy kaptam egy messenger üzenetet és azt egy 8 másodperces dallammal jelezte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Külpolitika
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Lexus, Toyota topik
- iPhone topik
- ZIDOO médialejátszók
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest