Új hozzászólás Aktív témák

• Diák66

őstag

válasz Sys85 #31831 üzenetére

Közben kezdek rájönni a pittyegésre, meg az értesítésekre.... ami zene közben állandóan felugrott a "nagy fogyasztású alkalmazás", végre tudok zenét hallgatni megszakítás nélkül. :D Végigjártam majdnem az összes appot, aztán kézzel beállítgattam, mit szabad, mit nem.

Érdekes, hogy a Beállítások -> Alkalmazások és értesítések -> Értesítések kezelése alatt nem található meg az összes olyan app, ami értesíthet. A Beállítások -> Alkalmazások és értesítések -> Alkalmazások alatt a rendszerfolyamatokat is listázni lehet, ahol rámegyek egy-egy appra, szintén állíthatok az értesítéseken.
    Itt találtam meg azt a rendszerappot is, ami azért felelős, hogy figyelmeztessen a nagy fogyasztású appokra. Na most ez már csak a képernyőn jelezhet, hangjelzést nem adhat ki. Egyébként, ha zároltam a képernyőt, vagy háttérbe tettem az alkalmazást ugrott is fel a figyelmeztetés és jött is vele a pittyenés.... igen bosszantó zenehallgatás közben. Tudom, hogy fogyaszt az app, de hát azért használom nem?

Ami még érdekesség volt, hogy írtam facebook messengeren..... ki tudja honnan, de elővadászott egy tök ismeretlen dallamot (Hawai elnevezéssel... nem! nem huawei) és tök vicces volt, hogy kaptam egy messenger üzenetet és azt egy 8 másodperces dallammal jelezte.

Új hozzászólás Aktív témák